Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

MUTLU YILLLAR SERENNN MUTLU YILLAR SERENNN MUTLU YILLAR MUTLU YILLARRR MUTLU YILLARR SERENNNNNN
CANIM IYIKI DOGMUSSUN IYIKI TANIMISIZ SENI
YENI YASINDA SAGLIK,HUZUR,MUTLULUK VE DOLU BIR YIL GECIRMEN DILEGIYLE NICE YILLARA

yaaaaaaaaaaaaaaaa ben sölemiştim dimi ama Allahım sana şükürler olsun valla gözlerim doldu heryenen arkadasta kendimi yasıyorum o mutlu anımı tabiki emlasızda oluyor yavru kuşum zati emla ilk girişi uyusturuyo az bişey oda merak etme sen azalta azalta bırakırsın emlayı merak etme hadi kızlar halaya
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

bende diyorum kelebek ne zaman okuyacak asil haberi anladim gecmisi okumaktan basladigini

MUTLU YILLLAR SERENNN MUTLU YILLAR SERENNN MUTLU YILLAR MUTLU YILLARRR MUTLU YILLARR SERENNNNNN
CANIM IYIKI DOGMUSSUN IYIKI TANIMISIZ SENI
YENI YASINDA SAGLIK,HUZUR,MUTLULUK VE DOLU BIR YIL GECIRMEN DILEGIYLE NICE YILLARA

ıyı kı bende sızı tanımısım canlarım sız benım canlarım sınınz dert ortaklarım ıyı kı varsınınz

uyyyy kıymatlım şaşırma sen daha neler başaracaksın işte hep diyorum hiç beklemediğinşz anda olacak siz denemeye ne kadar stressiz girerseniz o kadar rahat geçiyor her seferinde suyu ocağa koyun olursa olur olmazsa çay demleriz mantığıyla başlayın hiç çay demlemeye fırsatınız olmayacaktır

bebişimmmm yok öyle bedavadan okumak hadi bakiiim pamuk eller vajiyeeee listede varmıydın yoksa dur senide ekleyeyim....yawru kuşum başlamak bitirmenin yarısıdır demişler sen bi başla biz seni evirip çevircez sonra bi bakmışınki o tembel ürkek hatun gitmiş yerine kuduruk bi hatun gelmiş (şekil a,b,c,d,e,f......z) lerde görüldüğü gibi bu gün hemen başlıyosun yarın rapor bekliyorum ona göre

bugun benıııııııııııııııııııııııııım dooooooooogum gunum:79::79::79::79::79::79:

anammmmm seni gidi kova seniiiiiii iyiki doğdun iyiki varsın iyiki vajiyi yendin iyiki kuduruksun nice yeni yaşlara sevdiklerinle mutlu mesut ve çok sağlıklı yıllar geçirmeni diliyorummmm kocaman munjurdumm :131:kaça girdin hacı ???

yaw ben ne ettim hocam olarak sanada sordum topik açalım diye heeeçççç okudugun yok zaten telebeğin ömrü iki laklak ((

leynnnnn arımmmm balımmmm peteğimmmm telebeğin kanatları ters çevrilince nolur bil bakalım ???? sana 100 puanlık bi uzmanlık sorusu

kelebek cım venus cum sız hamıle mısınınz kı:44::44::44::44::44:

yok be sümbülüm bende yokta telebekte her an olabilir

yaşasın sabah sabah ne güzel haber bu tebrikler canım çokkkkkkkkkkkkkkk sevindim şimdi buyrun halayaaaa....
:123:

Günaydın meleklerim bende başarıcam artık hemde nasıl başarıcam
KOCAMAN GÜNAYDIN güne azimle başlaman çok güzel başaracaksın tabiki canım senin neyin eksik bizden en korkaklarımız bile başardı bende dahil tabiki sende yapacaksın bir sabah seninde başardım yazını görüp sevinçten ağlayacağız canımcım...

bugun benıııııııııııııııııııııııııım dooooooooogum gunum:79::79::79::79::79::79:

ayyyyyyyyyyyyyy canım benim jasmini gördük sevinçten aklımdaydı aslında affet minik kuşum mtlu hayırlı bol bebişli yıllar olsun inşallahhhhhhhhhhhhh Allah dert sıkıntı göstermesin yarabbim mutlulugunuz daim olsun saglıklı uzun yılların olsun inşallah ...happy birthday to youuuuuu:131::131::131::119::119::119:yaw yaşpasta yokmu bu ikonlarda cnm dondurma gönderdim sana pasta niyetine ye afiyet olsun... mumu üflerken bebiş dile unutma sakın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…