- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.741
insallah canim yaaa insallahhh
gunaydinnn kusummmmm hosgeldinnnnnn
canlarımmmmmmm BAŞARDIMMMMYemin ederimm ki başardım vallahide billahide başardımmm
ya inanamıyorum şoktayım bacaklarım ellerim titriyor daynamadım hemen geldim burayaa. bugün olacağı konusunda hiç öyle ümidim yoktu yaa deneyelim dedik akşamm egzersizleri yaptımm iki parmağımı baktım sıkıo rahat değil dedimki olmıcak eşimde emla almış akşam sürelim dedi. sürdük ilk önce alt pozisyonda denedik ollmadı üste çıktım yavaş yavaşş gitti aldı hepsini resmen git geller olduu bayaa sürdüüü hiiç hissetmedimm yemin ederimm acı sıkıntı falan hiçç yokk. ama emlasız da başarabilirmiyim bilemiyorumm.
nazlımm ilk önce sana çok teşekkür etmek istiyorum her sıkıntımda yanımdaydınn .
kelebek , ecrinimm , esram venüs, rana, sera sizlerede çok çok teşekkür ediyorum hep yanımdaydınız.ve diğer arkadaşlarda öyle şuan heyecandan zor yazıyorumm . kelebekcimm bugün içine doğan olduuu rabbim ne dileğiniz varsa gerçekleştirsin tez zamanda .. Allah hepinizdenn razı olsunn. yaa hala şoktayımmmm
yaaaaaaaaaaaaaaaa ben sölemiştim dimi ama Allahım sana şükürler olsun valla gözlerim doldu heryenen arkadasta kendimi yasıyorum o mutlu anımı tabiki emlasızda oluyor yavru kuşum zati emla ilk girişi uyusturuyo az bişey oda merak etme sen azalta azalta bırakırsın emlayı merak etme hadi kızlar halaya :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
günaydın tatlım.
dogum günün kutlu olsun. saglıklı , mutlu, güzel günler seninle olsun canım benim
MUTLU YILLLAR SERENNN MUTLU YILLAR SERENNN MUTLU YILLAR MUTLU YILLARRR MUTLU YILLARR SERENNNNNN
CANIM IYIKI DOGMUSSUN IYIKI TANIMISIZ SENI
YENI YASINDA SAGLIK,HUZUR,MUTLULUK VEDOLU BIR YIL GECIRMEN DILEGIYLE NICE YILLARA
MUTLU YILLLAR SERENNN MUTLU YILLAR SERENNN MUTLU YILLAR MUTLU YILLARRR MUTLU YILLARR SERENNNNNN
CANIM IYIKI DOGMUSSUN IYIKI TANIMISIZ SENI
YENI YASINDA SAGLIK,HUZUR,MUTLULUK VEDOLU BIR YIL GECIRMEN DILEGIYLE NICE YILLARA
Kizlarrr inanamiyorum su anki halime .Bunu yapabilmek bile mucize.Rabb'ime şükürler olsun.ilk önce egzersizlerimi yaptım sonra bir ihtimal deneyelim dedik.inşallah kısa zamanda çabuk yol alırım bende kurtulurum ve bütün arkadaslarım.
ay kızlar ya bi sürredir sadece okuyorum ama okumak bile rahatlatıyor bende 3buçuk yıllık evliyim ve bakamazken enazından artık orda 1delik olduğunun farkındayım herkez bebek sormasa belki kardeş kardeş uyumaya devam da ederdik :) ama ulturason jeli aldık ve kayganlaşma rahat olduğu için kuruluguda engelliyopr gerçek ten güzel 1ürün pek yazamam ama okumaya devam ve okuduğum şu kısa zaman da 6 7 kişinin başarması enazından bizden birilerinin olduğunu bilmek ve venüstenciğim takip ettiğin liste insanı rahatlatıyor her dua edenle ediyorum Rabbim kimseye yaşatmasın denemeler ellemek zor geliyor ama sizleri okuyup heyecanlarınızı görüp deneyip kısa zamanda becerdiğinizi gördükçe gaza geliyorum ama bayada tembelim kocam bile bukadar azimlisin bunda niye böylesin diyor hepinize vekendiciğime duacıyım öpüldünüz tüm başaran ve başarma yolunda olanlara
bugun benıııııııııııııııııııııııııım dooooooooogum gunum:79::79::79::79::79::79:
yaw ben ne ettim hocam olarak sanada sordum topik açalım diye heeeçççç okudugun yok zaten telebeğin ömrü iki laklak((
kelebek cım venus cum sız hamıle mısınınz kı:44::44::44::44::44:
yaşasın sabah sabah ne güzel haber bu tebrikler canım çokkkkkkkkkkkkkkk sevindim şimdi buyrun halayaaaa....canlarımmmmmmm BAŞARDIMMMMYemin ederimm ki başardım vallahide billahide başardımmm
ya inanamıyorum şoktayım bacaklarım ellerim titriyor daynamadım hemen geldim burayaa. bugün olacağı konusunda hiç öyle ümidim yoktu yaa deneyelim dedik akşamm egzersizleri yaptımm iki parmağımı baktım sıkıo rahat değil dedimki olmıcak eşimde emla almış akşam sürelim dedi. sürdük ilk önce alt pozisyonda denedik ollmadı üste çıktım yavaş yavaşş gitti aldı hepsini resmen git geller olduu bayaa sürdüüü hiiç hissetmedimm yemin ederimm acı sıkıntı falan hiçç yokk. ama emlasız da başarabilirmiyim bilemiyorumm.
nazlımm ilk önce sana çok teşekkür etmek istiyorum her sıkıntımda yanımdaydınn .
kelebek , ecrinimm , esram venüs, rana, sera sizlerede çok çok teşekkür ediyorum hep yanımdaydınız.ve diğer arkadaşlarda öyle şuan heyecandan zor yazıyorumm . kelebekcimm bugün içine doğan olduuu rabbim ne dileğiniz varsa gerçekleştirsin tez zamanda .. Allah hepinizdenn razı olsunn. yaa hala şoktayımmmm
canlarımmmmmmm BAŞARDIMMMMYemin ederimm ki başardım vallahide billahide başardımmm
kelebek , ecrinimm , esram venüs, rana, sera sizlerede çok çok teşekkür ediyorum hep yanımdaydınız.ve diğer arkadaşlarda öyle şuan heyecandan zor yazıyorumm . kelebekcimm bugün içine doğan olduuu rabbim ne dileğiniz varsa gerçekleştirsin tez zamanda .. Allah hepinizdenn razı olsunn. yaa hala şoktayımmmm[/QUO
TATLIM BİTANEM CANIM TEBRİK EDERİM O KADAR HEYACANLIYIMKİ AY İNANAMIYORUM YA ÇOK SEVİNDİM ŞU AN HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLIYORUM YASEMİNİM CANIM ARKADAŞIM ÇOK TEBRİKLER ALLAH BUNDAN SONRA DERT SIKINTI YAŞATMASIN CANIM BENİM HOPA:92::92::92::92::92::92:
iyiki doğdun seren iyiki doğsun seren mutlu yıllar sana
venusssssssssssss cum sagol tatlım ıyı kı varsınızzzzzzzzzz sızlerı cooook sevıyorum 24 e gırdım haaaaaacıııııı
bugun benıııııııııııııııııııııııııım dooooooooogum gunum:79::79::79::79::79::79:
kelebek , ecrinimm , esram venüs, rana, sera sizlerede çok çok teşekkür ediyorum hep yanımdaydınız.ve diğer arkadaşlarda öyle şuan heyecandan zor yazıyorumm . kelebekcimm bugün içine doğan olduuu rabbim ne dileğiniz varsa gerçekleştirsin tez zamanda .. Allah hepinizdenn razı olsunn. yaa hala şoktayımmmm[/QUO
TATLIM BİTANEM CANIM TEBRİK EDERİM O KADAR HEYACANLIYIMKİ AY İNANAMIYORUM YA ÇOK SEVİNDİM ŞU AN HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLIYORUM YASEMİNİM CANIM ARKADAŞIM ÇOK TEBRİKLER ALLAH BUNDAN SONRA DERT SIKINTI YAŞATMASIN CANIM BENİM HOPA:92::92::92::92::92::92:
yasemın derkennnnnnnnn:44::44::44::44::44:
Günaydın meleklerim bende başarıcam artık hemde nasıl başarıcam
KOCAMAN GÜNAYDIN güne azimle başlaman çok güzel başaracaksın tabiki canım senin neyin eksik bizden en korkaklarımız bile başardı bende dahil tabiki sende yapacaksın bir sabah seninde başardım yazını görüp sevinçten ağlayacağız canımcım...Günaydın meleklerim bende başarıcam artık hemde nasıl başarıcam
yasemın derkennnnnnnnn:44::44::44::44::44:
JASMİN YANİ CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?