- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.781
kızlar ben de vajinusmustum ama yendim bilseydim bu siteyi daha önce sizlerden tavsiyeler alırdım
arkadaşım kendin mi yendin bu berbat hastalığı?ayyyyyyyyyyy bitanemm yaa sen olmasann napardımm parmağa sen alıştırdınn benii. yaa senin hakkını ödeyememm. rabbim sizin sıkıntılarınızıda gidersin inşallah. yaaa ben hala inanamıyorumm nasıl olduğunaa hala şoktayımm yaa biri beni cimciklesinnnncanım arkadaşımm senle bu yolda tanıştıkk ben atlattım şimdi seni bekliyorum
evetttttttt senn demişttiiiin sen ne kadar temiz kalplisin canım öyle inş diğer arkadaşlarda başarmıştırr Allah sizden razı olsunn yaaa bu başarımm önce allahım sonra sizler sayesinde
rabbim ne dileğiniz varsa versinnn
canim simdi ayildim aklima geldi`` jartiyer´´
spedy gonzales daha teşrif etmedi yoksa odamı başardı :84::84::84:
leynnnnn ne jartiyeri oooo ne saklıyosunuz siz bizden ne halatlar karıştırıyorsunuz bakiiim kim jartiyer giymiş ne zaman giymiş ne olmuş
spedy gonzales daha teşrif etmedi yoksa odamı başardı oda kım kız:allah ıyılıgını vrsın 53::
ayyyyyyyyyyy bitanemm yaa sen olmasann napardımm parmağa sen alıştırdınn benii. yaa senin hakkını ödeyememm. rabbim sizin sıkıntılarınızıda gidersin inşallah. yaaa ben hala inanamıyorumm nasıl olduğunaa hala şoktayımm yaa biri beni cimciklesinnnncanım arkadaşımm senle bu yolda tanıştıkk ben atlattım şimdi seni bekliyorum
CANIM ARKADAŞIM BENİ ALLAH NAZARLARDAN KORSUN MSNDE ANLATSANA
spedy gonzales daha teşrif etmedi yoksa odamı başardı oda kım kız:allah ıyılıgını vrsın 53::
pandonun lakabı
canım ben egzersiz yapmadım denemeye bile korkuyordum hipnozla tedavi gördüm ve bir bucuk günde yendim şu anda tam 3 aydır sorunsuz şekilde ilşki yaşıyorum 1 sene boyunca yaşadıklarım berbattı ama şu anda her şey yolunda sanki o günleri hiç yaşamamışım gibi allah bu sorunu yaşayan herkesin yardımcısı olsungeçmiş olsun canımcım....ohhhh kurtulmuşsun ne güzel....canım nasıl yendiğini ve tecrübelerini anlatırsan şu an egzersiz yapan arkadaşlara yardımcı olabilirsin herkesin tavsiyelerine ihtiyaçları var çünkü :13:
pandonun lakabı
ayy keşke bugün başarsa da gelseee....nannn nie herkes aşaadan bakıo bakıo buraya hiç bişey yazmayıptııı
leynnnnn ne jartiyeri oooo ne saklıyosunuz siz bizden ne halatlar karıştırıyorsunuz bakiiim kim jartiyer giymiş ne zaman giymiş ne olmuş
canım anlat ne hissediyorsun niye olmuyo duguların neler:26:
arkadaşım kendin mi yendin bu berbat hastalığı?
tabiki bu site ve buradaki arkadaşlar sayesinde yendimm rabbime çook şükürr ben kendimm yapamazdım tıkanınca bırakırdım ama bana burda destek oldular devam ettirdilerr ve hala inanması zor gelio bana ama olduu resmenn ya.
bugun benıııııııııııııııııııııııııım dooooooooogum gunum:79::79::79::79::79::79:
ben gıyecem insallah canım en kısa zamanda
ne bilim giycek herhalde sadece okadar yazmış kız ecrin ne oluyo hakkaten he
oda kım kız:allah ıyılıgını vrsın 53::
ayy keşke bugün başarsa da gelseee....nannn nie herkes aşaadan bakıo bakıo buraya hiç bişey yazmayıptııı
bu saatte kadar ses çıkmadığına göre bence oldu bişeyler inşallah öyledir...yavaş yavaş ısınıyorlar ortama birazdan yazacaklaraşağıda olupta yazmayanın burnu uzasın evde kalsın dicem olmayacak
ben gıyecem insallah canım en kısa zamanda
oyyyyy oyyyyyy çamaşır yıkayacaksınız demek way ateşli hatuna bak sen
oraya elimi değmeye bile korkuyorum nasıl olcak bu iş arkadaslar yardımcı oldu sağolsun inş bende basarcam yakında baslıycammm
zeynepcim hiç şüphen olmasın sende başaracaksın şimdi hepsi birer sexy bomba olan arkadaşlar ve ben hepimiz senin gibiydik bak şimdi ne hale geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?