Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geçmiş olsun canımcım....ohhhh kurtulmuşsun ne güzel....canım nasıl yendiğini ve tecrübelerini anlatırsan şu an egzersiz yapan arkadaşlara yardımcı olabilirsin herkesin tavsiyelerine ihtiyaçları var çünkü :13:

kızlar ben de vajinusmustum ama yendim bilseydim bu siteyi daha önce sizlerden tavsiyeler alırdım

canım ben egzersiz yapmadım denemeye bile korkuyordum hipnozla tedavi gördüm ve bir bucuk günde yendim şu anda tam 3 aydır sorunsuz şekilde ilşki yaşıyorum 1 sene boyunca yaşadıklarım berbattı ama şu anda her şey yolunda sanki o günleri hiç yaşamamışım gibi allah bu sorunu yaşayan herkesin yardımcısı olsun

ben gıyecem insallah canım en kısa zamanda

hakkaten kızlar bende gıdaklarken alıpta giyemediğim seksi geceliklerimi giyeyim şu 3 günde bari bebişimize nasip olsun dimi ama :))))) kızlar çıkarın seksi çamaşırlarınızı ortaya ben hepsiğni çıkardım geçen gün giymeye fırsat bulamadım geçen aksam kociş 9 da yattı :))) dayanamadı hızıma herhalde depoluyorum bebiş için diyo ay bugünlerimide görcem dedim nasıl güldüm anlatamam kahkaha atarken uyuyan adamıda uyandırdım ay dedim bugunleridemi görcem kızlar insan inanamıyor

leynnnnn ne jartiyeri oooo ne saklıyosunuz siz bizden ne halatlar karıştırıyorsunuz bakiiim kim jartiyer giymiş ne zaman giymiş ne olmuş

ne bilim giycek herhalde sadece okadar yazmış kız ecrin ne oluyo hakkaten he

anam sizden de birsey kacmiyor mubarek ajansiniz ajannncimbomcuma yeni kreasyon hazirliyordukda o yuzden merakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…