- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.821
hıhhh speddy gonzaleste teşrif ettiler venüscüm :)))))))))) napıyısun tatlım hoşgeldin merak ettik seni:)
inş bende mutlu haberi vercem size bi kaç hafta sonra
ebrunun yeni albumu çıkmış bakmayın sözlerine pek bi fıkırdak şarkı hem oynuyom hem söylüyomdedim kızkardeşlerimde kusur kalmasın bundan onlarada yumurtlayam
canlarımmmmmmm BAŞARDIMMMMYemin ederimm ki başardım vallahide billahide başardımmm
ya inanamıyorum şoktayım bacaklarım ellerim titriyor daynamadım hemen geldim burayaa. bugün olacağı konusunda hiç öyle ümidim yoktu yaa deneyelim dedik akşamm egzersizleri yaptımm iki parmağımı baktım sıkıo rahat değil dedimki olmıcak eşimde emla almış akşam sürelim dedi. sürdük ilk önce alt pozisyonda denedik ollmadı üste çıktım yavaş yavaşş gitti aldı hepsini resmen git geller olduu bayaa sürdüüü hiiç hissetmedimm yemin ederimm acı sıkıntı falan hiçç yokk. ama emlasız da başarabilirmiyim bilemiyorumm.
nazlımm ilk önce sana çok teşekkür etmek istiyorum her sıkıntımda yanımdaydınn .
kelebek , ecrinimm , esram venüs, rana, sera sizlerede çok çok teşekkür ediyorum hep yanımdaydınız.ve diğer arkadaşlarda öyle şuan heyecandan zor yazıyorumm . kelebekcimm bugün içine doğan olduuu rabbim ne dileğiniz varsa gerçekleştirsin tez zamanda .. Allah hepinizdenn razı olsunn. yaa hala şoktayımmmm
bugun benıııııııııııııııııııııııııım dooooooooogum gunum:79::79::79::79::79::79:
canımmmmm tebrık ederim ne güzel haberler verıyosunuz boyle çokmutlu oldumAllah baska sıkıntı vermesin bizlere de dua et seningibi güzel haberler verelım dun bas agrısından dolayı deneyemedık bugun de eşimle sevgılı olmamızın 2 yılı..
inan aynı duyguları bizde yaşadık bebişim :)))))))))):92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
inanmammı canımmm yaaa ... şaka gibi geliyordu herkes yapar orda ben gene kalırım diodumm :)))
süperrrr, çoook tebrik ederim canım. Allah başka dert vermesin...
inan aynı duyguları bizde yaşadık bebişim :)))))))))):92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
amiiiiiiiin canımm çokk sağoll rabbim sizlerinde tüm sıkıntılarınızı gidersinnn
ayy keşke bugün başarsa da gelseee....nannn nie herkes aşaadan bakıo bakıo buraya hiç bişey yazmayıptııı
ay canım yaa keşke şimdi o güzel haberi verebilseydim ama bişey olmadı maalesef. inşallah güzel haberlerle geleceğim zamanlarda yakındır..
amiiiiiiiin canımm çokk sağoll rabbim sizlerinde tüm sıkıntılarınızı gidersinnn
inanmammı canımmm yaaa ... şaka gibi geliyordu herkes yapar orda ben gene kalırım diodumm :)))
2 -3 gündür yokum maşallah yenenler olmuş valla çok sevindim özellikle ranaya, ozhan ve jasmini de çok tebrik ediyrm Allah mutluluklarını daim etsin....
ecrinciğim hadi bebeğim ikmiz kaldık
ay canım yaa keşke şimdi o güzel haberi verebilseydim ama bişey olmadı maalesef. inşallah güzel haberlerle geleceğim zamanlarda yakındır..
seninde çok yakın canım hiç endişen olmasın.bence herkes moralli artık biliyorki bu iş öle zannedilen kadar zor değil.Allahım sanada yaşatsın tez zamanda halay başı olacam
tebrik ederim canım allah başka sıkıntı vermesin haydi halaya
aman Yarabbim ya maşallah ya herkes mutlu haberler veriyor.canııııııımmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmm yaşasın ve şükürler olsun sende kurtulmuşunnn
seninde çok yakın canım hiç endişen olmasın.bence herkes moralli artık biliyorki bu iş öle zannedilen kadar zor değil.Allahım sanada yaşatsın tez zamanda halay başı olacam
amiiiiiiiiin canımmm, inşallah yakındır. bende kurtulmak istiyorum bu dertten artık. bize dua edin olurmu? inşallah benim de halayım yakındır. bana moral veriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?