Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slmmmmmmmmmmmmmmmm kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn jas_min tbrk ederim arkadaşımmmmmmmmmmmmm mutluluğun daim olsun inşallahhhh

kızlarrr yaaaaaa ben dün gece denemedim ondan önceki gecee yarısı girmiştii yaww kaynanamlar bizdeeee bişiler iyi giderken mutlaka önüme bi sorun çıkıoooo yaaaaaaa

oraya elimi değmeye bile korkuyorum nasıl olcak bu iş arkadaslar yardımcı oldu sağolsun inş bende basarcam yakında baslıycammm

canim buraya uye oldunya allahin izniyle bu isi en kisa zamanda cozmus bil.burdaki herkes senin durumundaydik benim gormeye bile icim kalkiyordu dedigini cok iyi anliyorum.burdan ayrilma katil bize bak sonu allahin izniyle mutlu son olacak ....

hayırlısı annem kafana takma vakti zamanı vardır stres yapma kov gitsin kaynananı

oraya elimi değmeye bile korkuyorum nasıl olcak bu iş arkadaslar yardımcı oldu sağolsun inş bende basarcam yakında baslıycammm

hakkaten bende bakınca igrenirdim annem hep gülerdi tahrat almaya bile korkuyosun derdi :))) ama şimdi kadın oldugumun göstergesi kocişimi mutlu etmemin göstergesi aşkımızn meyvesinin yuvası daha biçok anlam taşıyor tatlım korkma vajinin dişleri yok ısırmıyor gerçekten sen venüsün ödevini yapıyormusun bakıyım aynayı alıp incele süreklli netten vajina fotograflarına bak ne nasılmış. ilişki sırasında uzayıp genişliyor p... aynısın boşlugu bizim içimizde var aynı puzzle gibi yani Allahım öle yaratmış tasarım tam yani merak etme :)))) burayı buldunya gerisi çorap söküğü gibi olacak.

kızlar acayip mutlu ettiniz sabah sabah yaaa..maşallahh.jas_min oz_han tebrik ederim canlarım....burarada serenceylan doğum günün kutlu olsun canımmm

teşk ederimm

yaşasın sabah sabah ne güzel haber bu tebrikler canım çokkkkkkkkkkkkkkk sevindim şimdi buyrun halayaaaa....
:123:
teşk ederimm ya gün gelecektide benimde burda halayım çekilcekmiydii allahımm sana çook şüküürrr

yaralım yanan yüreği ezmeeeee
deli hasretim sözümü kesmeeeeee
aradım senin gibi hiç kimseeeeeee
bulunmadı bulunmuyorrrrr

gülüm aşk acısı anlaaaaa
gidişin yıkar beni bir andaaaaa
denedim unutmayı zamanlaaaaa
bu kalp seni unutmuyorrrr

henüz başlayamadım adet olucam bi kaç güne kadar ondan sonra baslamak istedim o yüzden bi hafta sonra felan baslıcam inş inş benimde halayım ceklir burda dediğin gibi çok anlam tasıyor en güzeli bebek ve kocişi mutlu etmek allahtan eşim bişey demiyo anlayısla karsılıyo onu cok seiyorumm kıskanmayın sizlerideeeee :):):):)

canımmmmm tebrık ederim ne güzel haberler verıyosunuz boyle çokmutlu oldumAllah baska sıkıntı vermesin bizlere de dua et seningibi güzel haberler verelımdun bas agrısından dolayı deneyemedık bugun de eşimle sevgılı olmamızın 2 yılı..

2 -3 gündür yokum maşallah yenenler olmuş valla çok sevindim özellikle ranaya, ozhan ve jasmini de çok tebrik ediyrm Allah mutluluklarını daim etsin....

inssallah tatlım. bız burda cok kişinin halayında bulunduk . elbet senınkını de cekecez hıc şüphen olmasın. sen yeter ki egzersizleri yap gerisi kolay :92:

tatlım zati vajili herkesin kocişi anlayışlı oluyor :)))) birazda oyüzden erteliyoruzya işte ama ertlemekle yenilmiyor %100 çözümü olan bir rahatsızlık bu o yüzden hiç korkma ozman reglin gelecekse sen bol bol foruma takıl ve oku okey okudukca cesarewtlencen ne yapman gerektiğini öğreneceksin ve başaracaksın seninde halayın çekilecek çok kısa zamanda merak etme. düzenli egz. yaparsın bikaç gün belki hafta ama daha uzun sürmez merak etme.

canim buraya uye oldunya allahin izniyle bu isi en kisa zamanda cozmus bil.burdaki herkes senin durumundaydik benim gormeye bile icim kalkiyordu dedigini cok iyi anliyorum.burdan ayrilma katil bize bak sonu allahin izniyle mutlu son olacak ....

inşallah bende buraya yazınlara yardımcı olcam sonunda inş benikide gececek

inş bende mutlu haberi vercem size bi kaç hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…