- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.841
ecrinciğim hadi bebeğim ikmiz kaldık
insallah canim hepimiz kurtulacaz allahin izniyle
ya kizlar ben egzersiz yaparken bir anda ayiptir soylemesi bir cisim geliyor.o anda altima yapacam zannediyorum gidioyrum tuvalete cisim yok.egzersizde sizede boyle oluyor muydu???
ya kizlar ben egzersiz yaparken bir anda ayiptir soylemesi bir cisim geliyor.o anda altima yapacam zannediyorum gidioyrum tuvalete cisim yok.egzersizde sizede boyle oluyor muydu???
canlarımmmmmmm BAŞARDIMMMMYemin ederimm ki başardım vallahide billahide başardımmm
ya inanamıyorum şoktayım bacaklarım ellerim titriyor daynamadım hemen geldim burayaa. bugün olacağı konusunda hiç öyle ümidim yoktu yaa deneyelim dedik akşamm egzersizleri yaptımm iki parmağımı baktım sıkıo rahat değil dedimki olmıcak eşimde emla almış akşam sürelim dedi. sürdük ilk önce alt pozisyonda denedik ollmadı üste çıktım yavaş yavaşş gitti aldı hepsini resmen git geller olduu bayaa sürdüüü hiiç hissetmedimm yemin ederimm acı sıkıntı falan hiçç yokk. ama emlasız da başarabilirmiyim bilemiyorumm.
nazlımm ilk önce sana çok teşekkür etmek istiyorum her sıkıntımda yanımdaydınn .
kelebek , ecrinimm , esram venüs, rana, sera sizlerede çok çok teşekkür ediyorum hep yanımdaydınız.ve diğer arkadaşlarda öyle şuan heyecandan zor yazıyorumm . kelebekcimm bugün içine doğan olduuu rabbim ne dileğiniz varsa gerçekleştirsin tez zamanda .. Allah hepinizdenn razı olsunn. yaa hala şoktayımmmm
canım o bende de oluyo hatta parmak egzersizinde popomun o hızaya gelınce elime bişiler gelıo bende ondancok tırsmıştım şimdi aparatla denıyorum o daha ıı geldı bana ama yıne parmak egzersızıde yapıorum...
amiiiiiiiiin canımmm, inşallah yakındır. bende kurtulmak istiyorum bu dertten artık. bize dua edin olurmu? inşallah benim de halayım yakındır. bana moral veriyosun
hepiniz için ediyorum dua canım benim.mutluluğun çok yakında Allahın izniyle
canım o bende de oluyo hatta parmak egzersizinde popomun o hızaya gelınce elime bişiler gelıo bende ondancok tırsmıştım şimdi aparatla denıyorum o daha ıı geldı bana ama yıne parmak egzersızıde yapıorum...
nazcım ne durumdasın varmı bi gelişme? hadi sıra sıra dizildiniz artık atraksiyon sırası size geldi
ranacım 2. denemeyi yaptınmı nasıl geçti ?
Canım beniiiiiiiiiim,çok çok tebrik ederim seni yaaaa... Okadar mutlu oldumki anlatamam,kendi başardığım gün geldi aklıma..Bende ilk emlayla yapmıştım,aynı tereddüt bendede olmuştu ama hiç merak etme onuda azalta azalta bırakırsın...Zaten orada sinir ucu yok,geniş ve uzun bir yol p..kayıp giriveriyor,sende gözünle gördün zaten...Bu işi bir kere başardıysan,artık ikiniciyi yapabilir miyim ?diye hiç düşünme..çünkü yapacaksın,emin ol tatlım..Allah mutluluğunu daim etsin,başka sıkıntı vermesin inşallah...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına... :92::92::92::92::92:
canım ikincisini yapamadık henüz ya .bu gece kısmetse.o anı hiç çıkarmıyorum aklımdan nasılsa artık p...korkumu attım diye düşünüyorum birkez aldım ya ne olduğunu biliyorum.bu gece inşallah git geller yapmaya çalışcam bakalım hayırlısı.
kendini rahat bırak ve sakın öylemi olcak böylemi olcak diye düşünme balıklama dal ilişkiye bebişim...
Canım bizdede oluyordu p...s girişindede bunları hissettik çiş varmış gibi bide gaz varmış gibi oluyor baskı olduğu için son derece normal yani...
ayyyyy şekerim ne geldi eline
Kızlar sevgililer günü geliyor :)
venüscüm ya sadece bendemi oluyo şimdi korkuttunuz bakparmağım popo hızasına gelınce pütür pütür dü yaa
canım ne yaptın kocişle kavuştun mu..?
venüscüm ya sadece bendemi oluyo şimdi korkuttunuz bakparmağım popo hızasına gelınce pütür pütür dü yaa
amiiiiiiiin canımm yaa çok teşk ederimm herşey içinn. sizin hakkınızı nası ödicemm. her sıkıntıya düştüğümde yanımdaydınn Allahımm senden razı olsunn bebeğinizle sağlıklı mutlu uzun ömürleriniz olsun.
buradaki arkadaşlar sen hepiniz hayatım boyunca aklımda olacaksınız nolursa olsun. dualarımda olcaksınız.
dediğin gibi benimde tedirginim vardı ama inanıyorum artık inş olacak ikincide devamıda gelecek umarımm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?