Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

insallah canim hepimiz kurtulacaz allahin izniyle

ya kizlar ben egzersiz yaparken bir anda ayiptir soylemesi bir cisim geliyor.o anda altima yapacam zannediyorum gidioyrum tuvalete cisim yok.egzersizde sizede boyle oluyor muydu???

canım o bende de oluyo hatta parmak egzersizinde popomun o hızaya gelınce elime bişiler gelıo bende ondancok tırsmıştım şimdi aparatla denıyorum o daha ıı geldı bana ama yıne parmak egzersızıde yapıorum...

ya kizlar ben egzersiz yaparken bir anda ayiptir soylemesi bir cisim geliyor.o anda altima yapacam zannediyorum gidioyrum tuvalete cisim yok.egzersizde sizede boyle oluyor muydu???

canıııııııııııımmmmmmmmmmmm harikasın sen bunlarıda hissetmeye başlamışın ya aşmışın sen kendini.maşallah kuzuma benim

Canım beniiiiiiiiiim,çok çok tebrik ederim seni yaaaa...Okadar mutlu oldumki anlatamam,kendi başardığım gün geldi aklıma..Bende ilk emlayla yapmıştım,aynı tereddüt bendede olmuştu ama hiç merak etme onuda azalta azalta bırakırsın...Zaten orada sinir ucu yok,geniş ve uzun bir yol p..kayıp giriveriyor,sende gözünle gördün zaten...Bu işi bir kere başardıysan,artık ikiniciyi yapabilir miyim ?diye hiç düşünme..çünkü yapacaksın,emin ol tatlım..Allah mutluluğunu daim etsin,başka sıkıntı vermesin inşallah...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına...:92::92::92::92::92:

Canım bizdede oluyordu p...s girişindede bunları hissettik çiş varmış gibi bide gaz varmış gibi oluyor baskı olduğu için son derece normal yani...

ayyyyy şekerim ne geldi eline

nazcım ne durumdasın varmı bi gelişme? hadi sıra sıra dizildiniz artık atraksiyon sırası size geldi

ranacım 2. denemeyi yaptınmı nasıl geçti ?

nazcım ne durumdasın varmı bi gelişme? hadi sıra sıra dizildiniz artık atraksiyon sırası size geldi

ranacım 2. denemeyi yaptınmı nasıl geçti ?

canım ikincisini yapamadık henüz ya .bu gece kısmetse.o anı hiç çıkarmıyorum aklımdan nasılsa artık p...korkumu attım diye düşünüyorum birkez aldım ya ne olduğunu biliyorum.bu gece inşallah git geller yapmaya çalışcam bakalım hayırlısı.

amiiiiiiiin canımm yaa çok teşk ederimm herşey içinn. sizin hakkınızı nası ödicemm. her sıkıntıya düştüğümde yanımdaydınn Allahımm senden razı olsunn bebeğinizle sağlıklı mutlu uzun ömürleriniz olsun.
buradaki arkadaşlar sen hepiniz hayatım boyunca aklımda olacaksınız nolursa olsun. dualarımda olcaksınız.
dediğin gibi benimde tedirginim vardı ama inanıyorum artık inş olacak ikincide devamıda gelecek umarımm ..

Sereniiiimmmmm doğum günün kutlu olsuuuuuuuunnnnnnn tatlıııımmmmmm.bu yeni yaşında mutluluk peşini bırakmasın ,kocişinin aşkı depreşsin seni çok çok mutlu etsin.yuvanızda mutlu huzurlu bir ömür geçiresiniz inşallah.

kendini rahat bırak ve sakın öylemi olcak böylemi olcak diye düşünme balıklama dal ilişkiye bebişim...

venüscüm ya sadece bendemi oluyo şimdi korkuttunuz bakparmağım popo hızasına gelınce pütür pütür dü yaa

canım o hissettiğini bende ilk denemlerde hissediyordum böle parmağıma sanki parçalar geliyormuş gibi oluyordu endişe ediyordum acaba bişemi var diyede hala anlamış değilim parça olsa canımı yakardı heralde demekki orda olması gereken bişe sonraları bişe hissetmedim.seninkide öle bişedir heralde canını acıtmıyorsa sorun edecek bişe değildir

canım ne yaptın kocişle kavuştun mu..?

kavustum koçişime tatlımda sanş işte bas agrısından duramadım bugunde aparatla egzersız yaptım artık 3 parmak daha kolay gırıyo.. sorun ultrason jelı bulamadık bebyagıda çok kayganlaştırmıoo mantar yaptıgı için istemıyorumda zaten bugun koçiş bakalım bıraz daha arayım dedıı ... .sen nasıllsın bugun için bolşans sanaa

venüscüm ya sadece bendemi oluyo şimdi korkuttunuz bakparmağım popo hızasına gelınce pütür pütür dü yaa

bebişim ne geldi diye sordum korkcak bişey yok vaji dokusu o hissettiğin ben parmak egzersizi yapalı çok oldu 1 yıl olacak nerdeyse sanırım ilk zamanlar banada öyle geliyordu...

Amiiiin canım,inşallah..Bu senin başarın...biz sadece yaşadığımız ve öğrendiğimiz şeyleri paylaşıyoruz,asıl önemli olan sizin buna inanıp,egzersizlere cesaret etmeniz ve sende bunu çok iyi yaptın..
İkinciside çok kolay olacak canım,hiç endişe etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…