Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyi geceler canım ben de çıkıcam birazdan benim de yarın iş var:84:hiçbişey için geç değildir ayrıca zararın neresinden dönersek kardır canım burayı bulamayanlar daha da şanssız sen bulmuşsun bak ne güzel görüşmek üzere iyi geceler

sagl canim bende iyiyim.vajiyle ugrasip duruyorumevet ya isleri soylemistin su 10 dakika giciginin yuzunden yazamiyorum kiinsallah hakkinda hayirlisi olur canim.bosver cikmak istersen de cik hem o zaman de yapabilirsin.iste bazen mecburiyetler insani zorluyor rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.
kizzzz beyaz mum dediysem sekil olarak anlattim mumun rengi pembeeeayy ne alemim bende yaa.guzelim simdi ben mumun ancak basini alabiliyordum ya bugun bayagi vakit sonra ilerledim iste yorruldum yahuuuya aslinda aci falan yok ama simdilik sikiyor sadece ittirirken.sorun orda heralde tam kendimi rahat birakamiyorum.ama hayirlisiyla su mumu bir alayim oyle p....ise gececem.iyice bir genisleteyim su zilliyi oncehaklisin vakum giib cekiyor isine gelince ama iste kasiyorum heralde frkinda olmadan yoksa cok sukur aci falan yok sildim kafamdan zaten aci kelimesini.
simdilik boyle canim benden.

iyi geceler canim.allaha emanet ol.vakit buldukca gel

hay Allah ne güldüm pembeden vazgeçemedin demek:103:canım işte mum içindeyken sık kendini sonra gevşet sık gevşet sık gevşet rahatlamaya alışırsın böylelikle.herşey aşama aşama zaten acele etmene gerek yok bu raddeye geldikten sonra başarıya çok yakınsın demektir.acele edince sanki daha bi panik oluyo insan.sen bi süre genişlet sonra geçersin pe..se.pembiş mumunla son egsersizlerin bunlar tadını çıkar bebeğim.senin zilli kokoş heralde biraz pembeyi kabul ediyo sadeceben de dediğim gibi bu şekilde devam ederse bırakabilirim de işi bakalım zaman ne göstericek hayırlısı evde kalırsam zaten bebiş çalışmalarına başlarım hemen

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr canlarımmmmm olduuuu basardım yaaaaaaaaaaa inanamıyorum varya Allah sızden razı olsun hhıç kendımden umudum yoktu misafırımız geldı gece 12 de gıttıler esımle yattık ve bırbırımıze karsı bişiler hıssettık esım hadı egzersız yap dedı ıkı nazlandım ama içimden bı ses de olacak dıyo dedı koçişim..egzersızımı yaptım ve basladık s ultrason jelınıde eşim bugun almıştı .onu ıkımızde surduk ben uste gectım esıme sen dur ben yapıcam dedım.aldım elıme ve ben kendım gırdırdım 2 cm falan kaldıı..bıkaç kerede eşim gel gıt yaptı ama çok heyecanlıydım...çok guseldı yaaa .Allahım herkese nasıp etsın...bana dua edenlerden ALLAH RAZI OLSUN....hala olduguna ınanamıyorum.aklıma takılan sadece ust pozısyonda oldu sonraları dıger zamanlarda olur dımı..sizlerı çook sevıyorum.arkadaslarım sakın korkmayın hiç acı hıssetmedım kırmızıda gelmedı yeterkı egzersızlerınızı aksatmayın benım gıbı ertelemeyın.ben bu geceden halayımı cekmeye basladımmm:92::92::92::92::92::92::92:

Tebrik ederim canım, Allah bir daha yaşatmasın...
İlerleyen zamanlarda diğer pozisyonlar da olacaktır, takma kafana...

günaydınnn
sabah sabah cok güzel bir haber bu. tebrik ederim canım cok sevindim. zamanla daha da iyi olacak canım merak etme sen

canım benim tebriklerrrrrr sabah sabah çok iyi geldi bu haberhadi gözünüz aydın Allah daha çok mutlu etsin inşallah bundan sonra.diğer pozisyonlarda da olur neden olmasın hem şimdi sen hangi pozisyonda yapabiliyosan onda yap sonra zamanla diğerlerine de alışırsın.çok sevindim senin adına bi kişi daha kurtuldu.haftasonundan çok ümitliyim kızlar eminim birkaç kişi daha başarıcak hem eşinize de sevgililer günü hediyesi olur
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

ben çok kötüyüm artık bunaldımmmm gücüm kalmadı p...s yarısını almıştım 2 gün ara verdik herşey başa döndüü sabah sabah eşimle kavga ettikkk ben ağlama krizine girdim evde kaynanam kayınpederim duyduuu beni karşılarına aldılar ne derdiniz var dieee ne diyebilirimmm kiii ne anlatabilirimkiiii.... sabah bağırdım yeter artık dayanamıorummm sana gidicem bu evden dedim yürü git dediii banaaa.. bendee artık ayrılmak istiorum dayanacak gücümm kalmadıı suan pılımı pırtımı toplayıpp annemin evinee tamamenn gitmeyii düşünüoorummmmmmmm

canım ya üzüldüm durumuna ama tartışmanızın sebebi vaji yüzünden mi peki?erkekler bazen o kadar anlayışsız oluyolar ki anlamak mümkün değil sen sıkma canını o da sinirli olduğu için öyle demiştir böyle kararları sakin kafayla vermek lazım çünkü insan sinirliyken herşeyi yapabilicek cesareti buluyor kendinde.yanlışları dahi.bi de başa döndüğünü sakın düşünme başladıktan sonra başa dönmek gibi bişey yok sen artık çok ilerki bi aşamadasın istesen de başa dönemessin.şu misafir olayı olmasaydı belki de başarmıştın bile.eninde sonunda olucak sıkma sen canını.genelde büyüklerin yanında kavgalar hoş olmuyo ama hepimiz yaşıyoruz zaman zaman.onlar da aklıselim insanlarsa anlayışla karşılarlar zaten.yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil gerçekten herkesin psikolojisi bozuluyor ama hepsi aşılıcak canım zamanı geldiğinde.Allah çaresiz dert vermesin insana

cnm benim herzamank, gbii duygulandım ve tüylerim diken diken oldu tebrikle r cnm çok şükür yarabbim dualrımız kabul ediyor tek tek Allahım başka sıkıntı yaşatmasın merak etme her pozisyonda oluyormuş :))) zamanla .:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

günaydın tatlım üzme kendini bence eşinde strese girmiştir annesigil tamda bu zamanda geldiği için bişeyde diyemiyodur senden çıkarmıştır . erkeklerde bizim bu durumumuzdan etkileniyor zmaan zaman bizlerde yaşadık emin ol tatlım şimdi sinirlisin ani karar verme 2 gün sonra düzelcek inanki bende kaç kere valizimi hazırladım ama ne oldu gidemedim inan vajiyi yenince herşey değişiyor yeni evlenmişin gibi oluyor eşinin sna karsı ilgisi sevgisi bakışı bile bi farklı olacak ozman tam bir aile bir bütün oluyosunuz. seninde az kaldı başa dönmek diye bişey yok yapamanın sebebi evde başkalrının olması farketmesende stres yapmışsın rahat bıra kendini lütfen bitanem biz yanındayız

tebrik ederimmmmm canımmmmmmmmmmm maşallah çok kıza sürdü başarmannnnnnn allah mutluğunu daim etsinnnnn taze gelinimizzzzzzzzz

canım benim sil bakayım göşyaşlarını ve kendine söz ver bu vaji için döktüğün son gözyaşın olsun
canım evlilikte olur kavgalar ama hemen çekip gitmek niye ? eşini sevmiyormusun ? o seni sevmiyormu ? sevmese bu kadar zaman seninle kalırmıydı beklermiydi sabredermiydi??? ikinizde gerginsiniz kimseye derdinizi anlatamıyorsunuz içinizde ne fırtınlara kopuyor ama herkese karşı rol yapıyorsunuz hadi sen buraya gelip içini döküyosun eşin napsın kime anlatsın? sana patlıyor sana bağırması sevmediğinden değil...şimdi biraz sakinleş çıkabiliyorsan çık dışarı biraz hava al sahile git otur bi kave iç gel benim ısmarlayayım balımmmm...bunları atlatacaksınız hayırlısı ile ama pes ederek değil mücadele ederek....anam merkür geri harekette diyolar ondan sebepmi herkes gergin yawwwww yakalayacam şu merkürü gidemesin geriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…