- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.301
valla bizden herkes gitmiş okumuş bile çoktan biz yeni uyandık aşkolun yani(( hemen denemek lazım ama ben bulmuşum sanırım parmak egz yapınca çişim geliyomuş gibi oluyodum çünküm:)))) ama hemen bırakıyodum demek bırakmamak lazımmış:)))))))))))))
Bırakma devam et bakalım..kadında çok fazla ve rahat boş.. oluyormuş..Bende bu hamilelik durumu olmasa yani azda olsa kırmızı geliyor..O olmasa dener,sizinle paylaşırsım,dediğin gibi alıştık nasıl olsa..
Bırakma devam et bakalım..kadında çok fazla ve rahat boş.. oluyormuş..Bende bu hamilelik durumu olmasa yani azda olsa kırmızı geliyor..O olmasa dener,sizinle paylaşırsım,dediğin gibi alıştık nasıl olsa..
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/412190-g-spot-secret-point.html bu linke bakın kızlar fotograflarla anlatmış eee bu kolaymış buluruz biz alışkınız parmaklamaya nasılsa e sonra parmagı çıkarıp p.... girince mi zevk alcaz acaab ?
aman tatlım dur sen deneme :))) bebişi rahatsız etme birazcıkk :))) biz deneriz bakalım :))))))))
iyi akşamlar meleklerim sizleri çok ama çok seviyorum
paylaşım için teşekkürler..bayağıdır giremiyorum ama bende bu talihsiz vakayı yaşayanlardanım.en son ps,kolga gitmişitm onun tavsiyelerini yazmıştım,daha sonra burdan öğrendiklerimi uygulamaya başladım.parmak egzersizini yaptım ilkinde hepsini almayı baiardım sonra eşimin parmağıyla denemeye başladık o sanırım içerde bahsedilen noktayı buldu bende müthiş bi kasılma oldu daha önce hissetmediğim şeylerdi ben tabi iyileşemiycem korkusuyla olunca ona da başka şeyden mi acaba diye tereddüt ettim,nedense zevk almamaya odaklanmış gibiyim acaba bu zamana kadar olan acı hissindenmi zevk almadğımı sanıyorum.bi sonraki adım için tavsiyelerini acil olarak bekliyorum bende yenen arkadaşlar gibi halay çekmek istiyorum
ayyy dayanamadım paylaşacam kociş nerden duyacak.ya biz dün yatak ucunda denedik tamamını aldım bu yeni bir pozisyon ya ben bunada alışayım dedim kocişe dedim haereket etme alışayım böle biraz dedim der demez öksürük tutmazmı kocişi valla gel git yaptı içimde p... sonrada beni onu bir gülme tuttu bu arada p... daha içerde iyi alıştırma oldu yaniiikızlar ya bakın bişecik olmuyor p... içerde dans etti resmen hiçbişecik olmadı acı adına
Hadiiii demekki benimde cisim o yüzden geliyomussss.ulen kaç kere sordum onceden yawwaynen öle tatlım valla ben dün yakaldım da zevk olarak değil baskı olarak kasmasam çözecem bu işi bide çişin gelir gibi olduğunda işte orasıymış o hissi veren ona dayndığında zevke dönüşmeye başlıyomuş falan .neyseeeee artık bir önemi yok nasılsa istedikten sonra heryer g noktası baksna ne diyor hiç bi dokunuş olmadan zihnimizle orgazm olacak kadar ilerdymişiz yawwww
aaayyy rana evde misafir var, azıcık bakiim dedim. senin şu yazdığını gördüm bi gülmeye başladım :))) kocişimle arkadaşıyla iş konuşuyomuş ciddi ciddi, ben gülünce hep bana baktılar
Allah iyiliğini versin senin...
Hadiiii demekki benimde cisim o yüzden geliyomussss.ulen kaç kere sordum onceden yaww
naber kıslarr nasılsınızzzzzzz
moralimi sorupta hiç moraliniziii bozmimmmben 2 gün ne egzs ne denemeee yapmadımmm pandooooo ecrinn sizinnn egzsler nasılll gidioooooooooooooooo ranaaa sendeeee çoşmuşşun maşallahhhh uzman olmussun
moralini yerim ben senin tatlım ne olur üzülme yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?