Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bırakma devam et bakalım..kadında çok fazla ve rahat boş.. oluyormuş..Bende bu hamilelik durumu olmasa yani azda olsa kırmızı geliyor..O olmasa dener,sizinle paylaşırsım,dediğin gibi alıştık nasıl olsa..

aman tatlım dur sen deneme :))) bebişi rahatsız etme birazcıkk :))) biz deneriz bakalım :))))))))

paylaşım için teşekkürler..bayağıdır giremiyorum ama bende bu talihsiz vakayı yaşayanlardanım.en son ps,kolga gitmişitm onun tavsiyelerini yazmıştım,daha sonra burdan öğrendiklerimi uygulamaya başladım.parmak egzersizini yaptım ilkinde hepsini almayı baiardım sonra eşimin parmağıyla denemeye başladık o sanırım içerde bahsedilen noktayı buldu bende müthiş bi kasılma oldu daha önce hissetmediğim şeylerdi ben tabi iyileşemiycem korkusuyla olunca ona da başka şeyden mi acaba diye tereddüt ettim,nedense zevk almamaya odaklanmış gibiyim acaba bu zamana kadar olan acı hissindenmi zevk almadğımı sanıyorum.bi sonraki adım için tavsiyelerini acil olarak bekliyorum bende yenen arkadaşlar gibi halay çekmek istiyorum

berilcim bak hiç çekinmeden bu sayfaya yazabilrsin burada 100lerce kişi vahiden kurtuldu şu an 60 tane arkadaş egzersiz aşamasında...

aman tatlım dur sen deneme :))) bebişi rahatsız etme birazcıkk :))) biz deneriz bakalım :))))))))

Evet bende onun için duruyorum zaten.. Yoksa denerdim,merakımdan...Deneyinde bizede söyleyin bakalım,işe yarıyor mu?çok merak etmiştim ama sadece bir kere o egzersizi bana uyguladı eşim,içim gıcıklanmıştı..sanırım egzersizleri birkaç kere yapmak lazım..

tatlım acı falan yok tek parmagı rahatlıkla yaptıysan 2 parmak yap sonrasında eşli parmaga geç bence yada p.. boyutunda aparat yap muma pamuk sar onuda streçle ve prez. geçir bide kayganlasıtrıcı sür onuda başarıyla alınca p.. oluyor çogu ark. öle oldu. yada parmaktan sonra p... deneyebilirsin sana kalmış. başka sorun olursa yardımcı olalım tatlım.

aaayyy rana evde misafir var, azıcık bakiim dedim. senin şu yazdığını gördüm bi gülmeye başladım :))) kocişimle arkadaşıyla iş konuşuyomuş ciddi ciddi, ben gülünce hep bana baktılar
Allah iyiliğini versin senin...

Hadiiii demekki benimde cisim o yüzden geliyomussss.ulen kaç kere sordum onceden yaww

moralimi sorupta hiç moraliniziii bozmimmm ben 2 gün ne egzs ne denemeee yapmadımmm pandooooo ecrinn sizinnn egzsler nasılll gidioooooooooooooooo ranaaa sendeeee çoşmuşşun maşallahhhh uzman olmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…