- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.321
üzülsem neye fayda canımmm kendimi mahvediom elimden geldince üzülmemeyee çalışıorummm bu duruma kadar gelebildime şükür
moralimi sorupta hiç moraliniziii bozmimmmben 2 gün ne egzs ne denemeee yapmadımmm pandooooo ecrinn sizinnn egzsler nasılll gidioooooooooooooooo ranaaa sendeeee çoşmuşşun maşallahhhh uzman olmussun
pandoooo bakarsın hemilesin kızz 4 gün geçtii dedin herşeyin hayırlısııııııneysee kızlar ben çıkıom kendinize iii bakın eşim gelecek ona mama hazırlimmm öpüom sizi Allaha emanet ollunnnn
hahhhhah alemsin ya bende yenip bu besteyi dilime dolayacam :))
HAyirli aksamlar arkadaslar nasilsiniz ben eh iste regelmin bitmesini ve bir an önce baslamak istiyorum deneylere bu arada vaji olup ama kadindoktorunda muayene olaniniz varmi ben doktordan da cok korkuyorum icime spekulumla bakip canim yanacak diye ah kardesler allahim hepimizi tez zamanada kurtarsin insallah...
kızlar sularımız yok yapamayacağımız dünde yapamadık olmadı çok moralim bozukk
Keske ben yapa bilsem ve tek sorun su olsa keskeeeeeeee ah kardesler sizin yazilarinizi okuynca cok mutlu oluyorum allahim bende yenecegim diyorum ama icimde buruk bir sizi nedense icim cok aciyor cokkkkkkkkkk
yağmurcum ferah tut içini burda olman başarıcağın anlamına geliyor zaten.başaranlardan bi farkınız yok ki canım.reglin bitsin başla hemen egsersizlere.çok faydası olucağından emin ol biz de öyle başardık ümidini yitirme lütfen
Canim sen nasil yendin ne kadar zaman cektin nasildi anlatirmisin cok acidimi kirmizi oldumu neler hissettin anlatsana bu duygulari bende cok yasamak istiyorum cokkkkkk
canim ozel msj attim bir bak istersen
yağmurcum ferah tut içini burda olman başarıcağın anlamına geliyor zaten.başaranlardan bi farkınız yok ki canım.reglin bitsin başla hemen egsersizlere.çok faydası olucağından emin ol biz de öyle başardık ümidini yitirme lütfen
Canim sen nasil yendin ne kadar zaman cektin nasildi anlatirmisin cok acidimi kirmizi oldumu neler hissettin anlatsana bu duygulari bende cok yasamak istiyorum cokkkkkk
canimmmmmm napiyosunnnn kusummm nerelerdeydin sen yaaahuuu
bende demin egzersiz yaptim beyaz mumlar oluyor ya onun sadece o basini alabiliyordum en sonunda basindan sonra bir bogum kadar ilerledim.anladimki yavas yavas vajiyi genisletiyoruz bir anda olmuyor keske olsa ama olmuyor.buna da sukur.rabbime sonsuz hamdüsenalar olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?