Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

moralimi sorupta hiç moraliniziii bozmimmm ben 2 gün ne egzs ne denemeee yapmadımmm pandooooo ecrinn sizinnn egzsler nasılll gidioooooooooooooooo ranaaa sendeeee çoşmuşşun maşallahhhh uzman olmussun

rananın maşallahı var
canım iyiyim çok şükür, keyfim yerinde ama o konuda bi gelişme yok :) regli olcam diye gerildim gerildim, deneme de yapamadım, regli de olmadım.. dinlenmedeyim bekliyorum..
arada öyle oluyo canım yaa insan mola vermek istiyo. zaten bende çok stress yaptığım için reglimi bile etkiledi sanırım.. artık regl olana kadar saldım gitti vallaa :))

pandoooo bakarsın hemilesin kızz 4 gün geçtii dedin herşeyin hayırlısıııııı neysee kızlar ben çıkıom kendinize iii bakın eşim gelecek ona mama hazırlimmm öpüom sizi Allaha emanet ollunnnn

HAyirli aksamlar arkadaslar nasilsiniz ben eh iste regelmin bitmesini ve bir an önce baslamak istiyorum deneylere bu arada vaji olup ama kadindoktorunda muayene olaniniz varmi ben doktordan da cok korkuyorum icime spekulumla bakip canim yanacak diye ah kardesler allahim hepimizi tez zamanada kurtarsin insallah...

kızlar sularımız yok yapamayacağımız dünde yapamadık olmadı çok moralim bozukk

Keske ben yapa bilsem ve tek sorun su olsa keskeeeeeeee ah kardesler sizin yazilarinizi okuynca cok mutlu oluyorum allahim bende yenecegim diyorum ama icimde buruk bir sizi nedense icim cok aciyor cokkkkkkkkkk

Keske ben yapa bilsem ve tek sorun su olsa keskeeeeeeee ah kardesler sizin yazilarinizi okuynca cok mutlu oluyorum allahim bende yenecegim diyorum ama icimde buruk bir sizi nedense icim cok aciyor cokkkkkkkkkk

yağmurcum ferah tut içini burda olman başarıcağın anlamına geliyor zaten.başaranlardan bi farkınız yok ki canım.reglin bitsin başla hemen egsersizlere.çok faydası olucağından emin ol biz de öyle başardık ümidini yitirme lütfen

Canim sen nasil yendin ne kadar zaman cektin nasildi anlatirmisin cok acidimi kirmizi oldumu neler hissettin anlatsana bu duygulari bende cok yasamak istiyorum cokkkkkk

canimmmmmm napiyosunnnn kusummm nerelerdeydin sen yaaahuuu
bende demin egzersiz yaptim beyaz mumlar oluyor ya onun sadece o basini alabiliyordum en sonunda basindan sonra bir bogum kadar ilerledim.anladimki yavas yavas vajiyi genisletiyoruz bir anda olmuyor keske olsa ama olmuyor.buna da sukur.rabbime sonsuz hamdüsenalar olsun insallah.

Canim sen nasil yendin ne kadar zaman cektin nasildi anlatirmisin cok acidimi kirmizi oldumu neler hissettin anlatsana bu duygulari bende cok yasamak istiyorum cokkkkkk

canım ben 1,5 yıllık evliyim 31 ocakta başardım yeni sayılırım ben de daha.2,5 ay bu forumu takip ettim sürekli.önce kulak çöpünü streçleyerek başladım egsersize daha sonra serçe parmağa sonrasında da 2 parmağa geçtim.eşimin de 2 parmağıyla egsersiz yaptıktan sonra pe..s denemesine geçtim.bi süre uğraştım çünkü hep yarısına kadar alıyordum kastığım için daha fazla ilerlemiyordu.sonra bi de mum egsersizi yapayım dedim parmağa göre daha rahat olduğunu anlayınca bi süre de mumla yaptım.zaten vajiye ne soksan hepsini alıyo çünkü esnek bi yapıya sahip.beynimde sorunu çözdüğüm zaman pe..se geçtim tekrar ve kısa bi süre sonra da oldu.herşey kendini rahat bırakmakla alakalı.benim üstte ters olarak durduğum pozisyonda ve yatak ucu pozisyonunda rahatım şu an henüz klasik pozisyonda yapamadım zaten ben de regl im şu an.bende acı olmadı canım ya hafif bi sızı oldu sadece sanki aşı yaptırmışım gibi bişeydi yani öyle acı falan olmadı.kanama da olmadı bende.inan ki insan yaptıktan sonra ne kadar kolay bişey olduğunu anlıyo hala inanamıyorum bile nasıl olduğuna.hep çok acıycak kanıycak diye beklemiştim ben de ama hiç de öyle olmadı kesinlikle psikolojik bi durum bence.beyninde sorunu aştığın an emin ol sen de kısa sürede başarıcaksın

iyiyim canım benimsen nasılsın?işle ilgili sıkıntılarım var bu ara pek giremiyorum o yüzden.canım beyaz mumlara geçtiysen süper ya pembe mumdan hayır gelmedi anlaşılancanım mumun başını alıyosan neden ittirmiyosun o kadar kolay ilerliyo ki mum bence parmağa göre çok daha rahat hatta sana anlatmıştım o dönem mumu nerdeyse içime kaçırcaktım diyevaji mumu kapıveriyonefes verdikçe ittir bak nasıl kayıp gidicek.ben mumla ilerdeki boşluğu bulduğum an çok rahatlatmıştım beynimi.ittirince kaydığını görüceksin sen de.hiç korkma acırsa falan diye.hem mumla yönünü daha kolay bulabilirsin ve pe..s denemelerinde de yön açısından bi sıkıntı çekmezsin.egsersiz yaptıkça vaji genişliyo gerçekten ne sokarsan onu alıyo bi de o kadar esnek yani

Bende yenecegim diyorum beynim anlasinda korkularim bitsin diye ben cikiyorum kardesler allah hepinizin yardimcisi olsun ve dertleriniz en kisa zamanda derman bulsun hersey icin cok sagolun daha önce uye olmadigim icin kendime cok kiziyorum nasip degilmis demekki kocaman öptüm hepinizi iyi geceler yarin is var cunku oysaki daha kalip okumak istiyorum herseyi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…