- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.361
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92:
günaydınnnn minik kelebek :76:
günaydın tatlım çoook minikim sorma :)))))))))))
valla o resme baktıkça midem hoppppppp havaya kalkıyo bacım ya
ben çok kötüyüm artık bunaldımmmm gücüm kalmadı p...s yarısını almıştım 2 gün ara verdik herşey başa döndüü sabah sabah eşimle kavga ettikkk ben ağlama krizine girdim evde kaynanam kayınpederim duyduuu beni karşılarına aldılar ne derdiniz var dieee ne diyebilirimmm kiii ne anlatabilirimkiiii.... sabah bağırdım yeter artık dayanamıorummm sana gidicem bu evden dedim yürü git dediii banaaa.. bendee artık ayrılmak istiorum dayanacak gücümm kalmadıı suan pılımı pırtımı toplayıpp annemin evinee tamamenn gitmeyii düşünüoorummmmmmmm
özümmmm canım hadi bişeyler yaz bize dök içini.içine atma sakın en kötüsü o zaten.herşey yoluna giricek emin ol
ne yazayımkkiiii bakınıommm öle okuom sizi bi yandanda odama geçmiş göz yaşları döküommm eminim yaşadaklarımı sszilerde yaşamıssınızdır oyusden anlayabiliosunuz yaa...çok çağresizimmmherşey güsel giderken bi anda herşey alt üst olduu kendimi bu işi halletmiş sayıyodum başardım sayıyodum.. moralmen çok iyiydim herşey alt üst oldu bitti.... ben ne yapim. benmi istedim bunları yaşamyı ben mii istedim vajili olmayııı.. eş eş eş eş eşte bi yere kadar anlayışlı oluoo bi anda mükkemmel anlayışlı oluo bi anda içindekileri kusuor sen neyi becerebildinki dio sen istersen bu iş olur sen istemiosun dioo daha neler neler sonra özür diliooo ama neye fayda gerçekleri çoktn kusmustu bii keree inanınnn artık dayanacak gücüm kalmadııı bittim tükendimmmm
ne yazayımkkiiii bakınıommm öle okuom sizi bi yandanda odama geçmiş göz yaşları döküommm eminim yaşadaklarımı sszilerde yaşamıssınızdır oyusden anlayabiliosunuz yaa...çok çağresizimmmherşey güsel giderken bi anda herşey alt üst olduu kendimi bu işi halletmiş sayıyodum başardım sayıyodum.. moralmen çok iyiydim herşey alt üst oldu bitti.... ben ne yapim. benmi istedim bunları yaşamyı ben mii istedim vajili olmayııı.. eş eş eş eş eşte bi yere kadar anlayışlı oluoo bi anda mükkemmel anlayışlı oluo bi anda içindekileri kusuor sen neyi becerebildinki dio sen istersen bu iş olur sen istemiosun dioo daha neler neler sonra özür diliooo ama neye fayda gerçekleri çoktn kusmustu bii keree inanınnn artık dayanacak gücüm kalmadııı bittim tükendimmmm
hiçbirimiz böyle olmayı istemedik ki canım ne yazıldıysa onu yaşıyoruz.benim eşim de sen hiç çaba göstermiyosun derdi hep bana halbuki korku var sonuçta içimizde benim ki çabalamamak değildi ki ama anlayamıyolar işte bazen.insan başına gelmeden anlayamıyor.o da dolmuş bellli ki sinirini senden çıkarmış sakinleştiği zaman eminim pişman olucaktır söylediklerine.sevmese bu kadar beklemezdi bi de öyle düşün.misafirlerin de bir an önce gider inşallah çünkü onlar olmasa sende başarıcak azim ve istek vardı ben öyle görüyorum.inşallah bir an önce yalnız kalırsınız da kökten çözersiniz bu sorunu.birazcık daha sabret canım zaman herşeyin ilacı sen de bıkmışsın artık biran önce olsun istiyosun anlayabiliyorum ama normal hayatta da bu böyledir hep bişeyler iyi giderken önüne engeller çıkar mutlaka ama sonu çok güzel olucak öyle düşünmeye çalış canım
günaysın meleklerim
günaysın meleklerim
günaydın canım nasılsın?
iyiyim tatlım sen nasılsın
iyiyim tatlım sen nasılsın
ben çok kötüyüm artık bunaldımmmm gücüm kalmadı p...s yarısını almıştım 2 gün ara verdik herşey başa döndüü sabah sabah eşimle kavga ettikkk ben ağlama krizine girdim evde kaynanam kayınpederim duyduuu beni karşılarına aldılar ne derdiniz var dieee ne diyebilirimmm kiii ne anlatabilirimkiiii.... sabah bağırdım yeter artık dayanamıorummm sana gidicem bu evden dedim yürü git dediii banaaa.. bendee artık ayrılmak istiorum dayanacak gücümm kalmadıı suan pılımı pırtımı toplayıpp annemin evinee tamamenn gitmeyii düşünüoorummmmmmmm
ay özüümmmmm yapma kardeşim nolur yaa....nice çiftler bu aşamada boşandı ama ne oldu sonra aşıldı başka insanlara gittiklerinde ayrıldıklarıyla kaldılar.....sakın aklına kötü şeyler getirme bi git dedi die (hemde kavga anında) gidilirmi?? onunda sabrı tükenio olabilir ona kızamazsın haklı oda bi yandan.......ama sende haklısın az daha sabretmen gerekio ama sen böle moral bozarsan olmaz......neden kavga ettiniz di diğer sayfaları okuyamadan sen çıkmadan yazayım dedim
ayyyyy sempati85canım arkadaşım yaaaa çok mutlu oldum bravo sana=) bol bol halay çek artık...darısı dier bacılarımızın başına inşaaaallllaaahhh aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?