Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya bir sey soracam siz nasil yapiyorsunuz oturukenmi yatarkenmi yoksa nasil aynanin karsina gecip ayirarakmi yada en iyi nasil oluyor tuyo verseni bacilar...

tatlım ben hep sırtüstü yatarak yaptım bacaklarımıda actım önce aynayla incele deliği göör sonra ultrason jeli kullan parmagına prez. tak yada tırnaklarını kes iyice yıka mikrop kapmasın birde dikkat et okey öle başla.

Ya bir sey soracam siz nasil yapiyorsunuz oturukenmi yatarkenmi yoksa nasil aynanin karsina gecip ayirarakmi yada en iyi nasil oluyor tuyo verseni bacilar...

canım ben koltuğa oturup arkama yastık koyuyodum biraz yarı yatar pozisyonda gibi yani öyle daha rahat yapıyodum ama herkesin rahat olma şekli farklı sen de birkaç şekilde denersin hangisinde rahat olucaksan öyle devam edersin.

Ya böyle sizi okuyunca tamam bende byaparim baslarim diyorum ama parmagimi dusununce basliyorum yine gerilmeye normalmi bu ya
birde aranizda hic kadindoktoruna muayene olan varmi vajiden sonra ben doktordanda cok korkuyorumda oyyyy ben öleydim ne bitmez korkular ya....

ayyy canimmmm tebrikkk ederimmmm.cok sukur sende atlattin.allah bir daha yasatmasin insallah.rabbim bize de nasip etsisn insallah.
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

tamam canim peki sen nekadar vajiliydin hep egzersizmi yaptin bir de emlayi kullandinmi nasildi ise yaradimi ?
Allahim tez zamanda bizide kurtar ya rabbim....

3.5 yıl vajiliydim 8 ocakta yendim tatlım. egz. emla hiç kullanmadım ben sadece kayganlastırıcı kullandım. ben mayısta başlamıstım egz. 1 ay yaptım en son eşli tek parmaktaydım kendimde 2 parmak yapıyodum sonra taşındık. düştüm falan araya biçok şey girdi bırakmıstım sonra ocakta bu siteyi buldum yeniden egz başladım hiç zorlanmadım 3 gün sonra emlayla denedim oldu. 2. denemeyide emlayla yaptım. sonrasında hiç kullanmıyrm ne emla nede kayganlasıtırıcı. alıştım artık zevk almayada başladım çok şükür.

ben oldum ama sadece gözle baktı zarıma azcık açılmışi buda yeterli olur dedi karından baktırdım bebek düşünüyoruz çünkü o sbeebten gitmiştim alttan bakmaya gerek yok dedi bana . vajiyi yeni yendim deyince ultrasonda temiz çıkınca gerek görmedi.

hmmm ben burada gittim alltan bakmaya calisti kasilinca yani spekulum sokmaya calisti bende kasilinca birakti doktorda anlam veremedi bu kasilmaya tabiiki bu emla recetesiz mi aliniyor tek uyusturuyormu nasil bir sey

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)

2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)

3- Bahar07
Temmuz/2011
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr
7- Ela _emre

8- Yasmin3561 Erkek
9- Füsuncuk

10- Narcicegi16
11- Bocuss

12- Selmatem
13- Ada_439

14- Nazlı1982
01/10/2011
15- Elisaist
19/10/2011

13 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz

canım zarını nasıl gördü ki alttan bakmadan anlayamadım ben:26:zar 1,5-2 cm içerde değil mi?

Arkadaslar vajiliyken nasil hamile kaliniyor sperm icerimi dökuluyor nasil oluyor arti vajiliyken nasil muayene dogum olacak yoksa bunlar hep vajiyi yenen arkadaslarmi bir bilgilendirseniz bende cok istiyorum bebis hele esim....

Arkadaslar vajiliyken nasil hamile kaliniyor sperm icerimi dökuluyor nasil oluyor arti vajiliyken nasil muayene dogum olacak yoksa bunlar hep vajiyi yenen arkadaslarmi bir bilgilendirseniz bende cok istiyorum bebis hele esim....

tatlım önce yen ondan sonra bu şekilde hamile kalırsan vajiyi yenmen çok zorlaşır önce egz. okey

Evet bende önce vajiyi yenmek istiyorum hamileyken tek bebisimi dusunmek istiyorum vajiyi degil ah canim yaniyor ya hamileler listesini görunce bende cok istiyorum cok herkes olmuyor saniyor bilmiyorlarki vajili oldugumu ahhhhh peki emlayi nasil ala bilirim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…