- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.401
ee tmam ozmaan bitanecim relax ol az kaldı :))) bebişim seninde halayın yakındır :))))))):92::92::92::92:
Ya bir sey soracam siz nasil yapiyorsunuz oturukenmi yatarkenmi yoksa nasil aynanin karsina gecip ayirarakmi yada en iyi nasil oluyor tuyo verseni bacilar...
Ya bir sey soracam siz nasil yapiyorsunuz oturukenmi yatarkenmi yoksa nasil aynanin karsina gecip ayirarakmi yada en iyi nasil oluyor tuyo verseni bacilar...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr canlarımmmmm olduuuu basardımyaaaaaaaaaaa inanamıyorum varya Allah sızden razı olsun hhıç kendımden umudum yoktu misafırımız geldı gece 12 de gıttıler esımle yattık ve bırbırımıze karsı bişiler hıssettık esım hadı egzersız yap dedı ıkı nazlandım ama içimden bı ses de olacak dıyo dedı koçişim..egzersızımı yaptım ve basladık s ultrason jelınıde eşim bugun almıştı .onu ıkımızde surduk ben uste gectım esıme sen dur ben yapıcam dedım.aldım elıme ve ben kendım gırdırdım 2 cm falan kaldıı..bıkaç kerede eşim gel gıt yaptı ama çok heyecanlıydım...çok guseldı yaaa .Allahım herkese nasıp etsın...bana dua edenlerden ALLAH RAZI OLSUN....hala olduguna ınanamıyorum.aklıma takılan sadece ust pozısyonda oldu sonraları dıger zamanlarda olur dımı..sizlerı çook sevıyorum.arkadaslarım sakın korkmayın hiç acı hıssetmedım kırmızıda gelmedı yeterkı egzersızlerınızı aksatmayın benım gıbı ertelemeyın.ben bu geceden halayımı cekmeye basladımmm :92::92::92::92::92::92::92:
tamam canim peki sen nekadar vajiliydin hep egzersizmi yaptin bir de emlayi kullandinmi nasildi ise yaradimi ?
Allahim tez zamanda bizide kurtar ya rabbim....
Ya böyle sizi okuyunca tamam bende byaparim baslarim diyorum ama parmagimi dusununce basliyorum yine gerilmeye normalmi bu ya
birde aranizda hic kadindoktoruna muayene olan varmi vajiden sonra ben doktordanda cok korkuyorumda oyyyy ben öleydim ne bitmez korkular ya....
ben oldum ama sadece gözle baktı zarıma azcık açılmışi buda yeterli olur dedi karından baktırdım bebek düşünüyoruz çünkü o sbeebten gitmiştim alttan bakmaya gerek yok dedi bana . vajiyi yeni yendim deyince ultrasonda temiz çıkınca gerek görmedi.
canım zarını nasıl gördü ki alttan bakmadan anlayamadım ben:26:zar 1,5-2 cm içerde değil mi?
Arkadaslar vajiliyken nasil hamile kaliniyor sperm icerimi dökuluyor nasil oluyor arti vajiliyken nasil muayene dogum olacak yoksa bunlar hep vajiyi yenen arkadaslarmi bir bilgilendirseniz bende cok istiyorum bebis hele esim....
tatlım kızlık muayenesi öle oluyor dudakları kenardan yukarı çekip açıyo orayı bakıyor öle :)))
minnnossslarimmmmmm gunaydinnnnnnn
gerci tünaydin oldu artiknapiyorsunuz seksi gacilarr gorusmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?