Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inan canim inan benim zaten icime doguyordu senin kisa bir sure sonra bu olayi bitirecegini.cok sukur rabbime sende kurtuldun.bakalim sira simdi kimde acaba.ayyy canim insallah agzindan bal damliyor resmen

genelde gezikmez ama nadiren geciktiği oluyo. bu vaj.. konusunda çok stress yaptım bu ay, muhtemelen ondan gecikti. biraz bekliyim bakalım, olmazsa bi doktora gidicem..

canım benim de gecikmezdi hiç ama egsersiz yaptığım zamanlar 2-3 ay hep 5-10 gün falan gecikti bu ay normale döndü sanırım stresten oluyormuş benimki seninki de öyledir inşallah

sempatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cim aferın kız oldu ıste ohhhh beeeeeeeeeeeeeee tebrıkler tatlımmmmmmmm

tatlımmmm inanılmaz mutlu oldum yaaaaa.bekle canım mesaj atacam sana 10 dk engeline takıldım...oleeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy

vayyy beee suraya uye oldugum gunden beri kac kisi yendi cok sukur rabbime caresi olan bir sey verdi ya caresi olmayan bir sIkIntim olsaydi allah korusun.hadi kizlar biri daha atak yapsin :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Peki bu emlayi almanyada bulan arkadaslarda varmi dun eczaneye sordum bilen yoktuda..
Ah hersey bebek icin desemde yenemedim bu korkuyu ama bir yensem neleri vermezdim neleri...

yağmurcum bende yurtdışında yaşıyorum türkiyede ki ilaçlar burda da bulunmuyor. bende emla bulamamıştım.. emlanın içeriğine bak internetten, aynı içerikte başka isimde kremler bulabilirsin.. he bide almadan önce vaji bölgesinde kullanıma uygunmu diye sormayı unutma, her anestesik kremde vaji de kullanılmıyo bildiğim kadarıyla..

yasemınım yok mu

ranasena seren canlarım ya beklıyodunuz benden ve olduuuu

ne sandın tatlım olacak tabııııı cuk dıye gırıyo demıstım bak olduuuuuuuu aramıza hos geldın canım ecrıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn pandoooooooooooooo esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaae hadı ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

canıııııııııııımmmmmmmm seninkinide çekecez inşallah davullar zurnalar eşliğinde hiç merak etme seninkide yakındır

ayyyy valla başkasına daha çok seviniyomuş insan ya başarınca afallıyosun anlamıyosun bişede başkası yenince acip bir mutluluk oluyor.Allahım diğer arkadaşlarımada tez zamanda nasip ette bayram yerine dönsün burasıııııııııı

özuuuuuuuuummmmmmm uzulme tatlım butun sıkıntılar gecer ınsanın esı ınsanın en yakınıdır kavga cıkar huzursuzluk cıkar ama ne olursa olsun gecer yeter kı gıtme guler yuzlu davranmaya calıs onlar ıcın de kolay degıl kafana takma bende cok tartıstım agladım zırladım ama ne olursa olsun esım benım canım gıtmek olmaz kafandan cıkar onu emınım sımdı oda pısmandır yaptıklarına caresız dert yok tur gulum takma kafana

olcak olcak, yakında bizde güzel haberler veririz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…