- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.441
ay ne güzel, tebrik ederimm. Allah başka dert vermesin...
çok şükür Rabbıme ınanamıyorum canım varya hiç kendımızı kastıgımıza degmezmiş.sıra sizlerde güzel haberlerınızı beklıorum senın de halayını çekmeye az kaldı gıbı gelıo bana:92::92::92:
genelde gezikmez ama nadiren geciktiği oluyo. bu vaj.. konusunda çok stress yaptım bu ay, muhtemelen ondan gecikti. biraz bekliyim bakalım, olmazsa bi doktora gidicem..
ya bir ben kaldım ya ben ne zaman başaracam ya
amin inş. pandocum darısı sizlere
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr canlarımmmmm olduuuu basardımyaaaaaaaaaaa inanamıyorum varya Allah sızden razı olsun hhıç kendımden umudum yoktu misafırımız geldı gece 12 de gıttıler esımle yattık ve bırbırımıze karsı bişiler hıssettık esım hadı egzersız yap dedı ıkı nazlandım ama içimden bı ses de olacak dıyo dedı koçişim..egzersızımı yaptım ve basladık s ultrason jelınıde eşim bugun almıştı .onu ıkımızde surduk ben uste gectım esıme sen dur ben yapıcam dedım.aldım elıme ve ben kendım gırdırdım 2 cm falan kaldıı..bıkaç kerede eşim gel gıt yaptı ama çok heyecanlıydım...çok guseldı yaaa .Allahım herkese nasıp etsın...bana dua edenlerden ALLAH RAZI OLSUN....hala olduguna ınanamıyorum.aklıma takılan sadece ust pozısyonda oldu sonraları dıger zamanlarda olur dımı..sizlerı çook sevıyorum.arkadaslarım sakın korkmayın hiç acı hıssetmedım kırmızıda gelmedı yeterkı egzersızlerınızı aksatmayın benım gıbı ertelemeyın.ben bu geceden halayımı cekmeye basladımmm :92::92::92::92::92::92::92:
canım benim de gecikmezdi hiç ama egsersiz yaptığım zamanlar 2-3 ay hep 5-10 gün falan gecikti bu ay normale döndü sanırım stresten oluyormuş benimki seninki de öyledir inşallah
çok şükür Rabbıme ınanamıyorum canım varya hiç kendımızı kastıgımıza degmezmiş.sıra sizlerde güzel haberlerınızı beklıorum senın de halayını çekmeye az kaldı gıbı gelıo bana:92::92::92:
yakında canım çok yakında, hepimiz kurtulcaz bu dertten Allahın izniyle..
Peki bu emlayi almanyada bulan arkadaslarda varmi dun eczaneye sordum bilen yoktuda..
Ah hersey bebek icin desemde yenemedim bu korkuyu ama bir yensem neleri vermezdim neleri...
vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)
1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
3- Bahar07Temmuz/2011
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr
7- Ela _emre
8- Yasmin3561 Erkek
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16
11- Bocuss
12- Selmatem
13- Ada_439
14- Nazlı198201/10/2011
15- Elisaist19/10/2011
13 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))
arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
pandocum,esracım hiç merak etmeyin sizinkide yakındır canlarım benim Allahın izniyle ne halay çekecem size inşalllahhhhhh
ranasena seren canlarım ya beklıyodunuz benden ve olduuuu
vayyy beee suraya uye oldugum gunden beri kac kisi yendi cok sukur rabbime caresi olan bir sey verdi ya caresi olmayan bir sIkIntim olsaydi allah korusun.hadi kizlar biri daha atak yapsin :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
nazlıcım hoşgeldin tatlım nasılsın?
ne sandın tatlım olacak tabııııı cuk dıye gırıyo demıstım bak olduuuuuuuuaramıza hos geldın canım ecrıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn pandoooooooooooooo esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaae hadı ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?