Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar vajiliyken nasil hamile kaliniyor sperm icerimi dökuluyor nasil oluyor arti vajiliyken nasil muayene dogum olacak yoksa bunlar hep vajiyi yenen arkadaslarmi bir bilgilendirseniz bende cok istiyorum bebis hele esim....

sen şimdi hamile kalırsan hem egzersiz yapmazsın hemde pe...le deneme yapmazsın.önce yen sonra inşallah hayırlısıyla....bu arada senin için büyük teşvik edici bişey olur....bebeğim için başarmalıyım filan die kendini motive edersin

eczaneden direk alıcan tatlım reçetesiz. 28 tl falan fiyatı bazı ark. anestolda kullandı sen bilirsin ben emla almıştım nohut kadar sürmen yeterli iyice içeri sürceksin. alınca anlatırız burda sana. ama tavsiyem onsuz egz. başlaman sen bence medikalden ultrason jeli al 2-3 lira falan

canim benim seni o kadar iyi anliyorum ki ama gene de evden gitmeyi falan dusunme sakin.bu tarz seyler hepimizde oluyor ama evden gitmek care degil.o zamanda mutlu olmuyorsun ki cozum degil.simdi sende kaynananlar falan varya tam da basarmak uzereydin tam gaz devam ediyordun.onlar da geldi strese girdin.esin de belki icten icten stres yapmistir.hic uzulme ayni seyleri de dusunme orasi senin evin.neden birakip gidecekmissin bir kere.su misafirler gidene kadar farz et ki regli oldun.kendini sIkmaa hadi canim toparlan biraz.bak hepimiz burdayiz darlaninca yaz bize.

Canııııım,tebrik ederim...Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka dert vermesin inşallaaaah...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başınaaa....Ayyy kızlar ne güzel vajili taze gelinler listemiz daha artıyor,egzersiz listemiz gittikçe eksiliyor...Bir kişi daha kurtuldu yuuuuuuupiiiiiii..sırada kim var,acep?n:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Peki bu emlayi almanyada bulan arkadaslarda varmi dun eczaneye sordum bilen yoktuda..
Ah hersey bebek icin desemde yenemedim bu korkuyu ama bir yensem neleri vermezdim neleri...

Keske siradaki ben olsam...

canim simdi dur hele su vakiyi bir halledelim bebisi de insallah rabbim verecektir.bak emla kremi ben arastirmistim eczaneye sormadim burda ama netten siparis verebilirsin.ultrason jelini de eczaneye siparisini ver onlar getiriyolar.
iyiyiz kujum sen nasılsın?bak pazar günü geliyo ona göre yarın senden güzel bi performans bekliyoruz

iyiim canm bende calisiyommmseninde benim de cumartesimiz yok malesefff:2:ya ben ya regli oldum yada olacam karnimda kasiklarim da oyle agri varki heralde benim is haftaya kalacak.ama sunu fark ettim canim ben yavas yavas alisiyor vaji benim pembiss mumlar varyabirisi samdan mumuydu ben onunla deniyordum hep daha ince diye.dun iste normal mumla denedim o daha kalin iste ilerleyebildim onunla.simdi karar aldim.su mumum hepsini kolaylikla bir alayim p...se oyle gececem.vaji iyice alissin beynimde iyice kabullensin.insallah olacak canim.bir aydir misafirler haric hic ara vermedimazimle ......

azmedince başarırsın canım çok güzel ilerliyosun zaten.bence de önce mumu alabildiğini gör sonra pe..se geçersin.aklındaki soru işaretlerini tamamen yok et sonra pe...si dene.evet malesef çalışıyoruz bi gün de hiçbişeye yetmiyoregl olursan da dinlenirsin biraz daha iyi epey yol katettin zaten

aferin tatlım maşallahın var reglide dinlenme arası olsun :))) az kaldı bitanem yarıyı geçtin:)))

bende oyle dusunuyorum canim vaji iyice genislesin ki p...is denerken beni rahat biraksincanim insallah bu ayki performansimdan daha iyi bir performansla geri donerim regli sonrasinda
aferin tatlım maşallahın var reglide dinlenme arası olsun :))) az kaldı bitanem yarıyı geçtin:)))
ayy canim insallah yaa bir regli sonrasi icin cok dua edin bana nolur bu sefer bitireyim allahin izniylye insallah

günaydın güzelleerrr.... biraz geç bir günaydın oldu ama :)

kızlar bu sabah test yaptım hamile değilim.. yani bu evde yapılan testleri kullanmak için reglinin 10 gün geçmesi lazım diye yazıyo üzerinde ama benim bugün 5.günüm. hamile olsaydım yine silikte olsa bi çizgi falan çıkardı dimi??

büyük ihtimalle çıkardı tatlım stresten gecikmiş olabilir daha öncede oluyomuydu.

ayyy canimmmm tebrikkk ederimmmm.cok sukur sende atlattin.allah bir daha yasatmasin insallah.rabbim bize de nasip etsisn insallah.
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

çok şükür Rabbıme ınanamıyorum canım varya hiç kendımızı kastıgımıza degmezmiş.sıra sizlerde güzel haberlerınızı beklıorum senın de halayını çekmeye az kaldı gıbı gelıo bana:92::92::92:

ay ne güzel, tebrik ederimm. Allah başka dert vermesin...

bıtanem çok saol yaa sana ılk msj attım gunu hatırlıyorum.eş parmagı yapamamıştım ve sen aparatla dene demiştin aparatla yeterlı esnekliği ayarladıktan sonra oldu..Allahım kımseye baska sıkıntı vermesın...diğer vajılı arkadaslarımada Rabbım yasatsın bu duygularıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…