- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.421
Arkadaslar vajiliyken nasil hamile kaliniyor sperm icerimi dökuluyor nasil oluyor arti vajiliyken nasil muayene dogum olacak yoksa bunlar hep vajiyi yenen arkadaslarmi bir bilgilendirseniz bende cok istiyorum bebis hele esim....
Evet bende önce vajiyi yenmek istiyorum hamileyken tek bebisimi dusunmek istiyorum vajiyi degil ah canim yaniyor ya hamileler listesini görunce bende cok istiyorum cok herkes olmuyor saniyor bilmiyorlarki vajili oldugumu ahhhhh peki emlayi nasil ala bilirim ben
ben çok kötüyüm artık bunaldımmmm gücüm kalmadı p...s yarısını almıştım 2 gün ara verdik herşey başa döndüü sabah sabah eşimle kavga ettikkk ben ağlama krizine girdim evde kaynanam kayınpederim duyduuu beni karşılarına aldılar ne derdiniz var dieee ne diyebilirimmm kiii ne anlatabilirimkiiii.... sabah bağırdım yeter artık dayanamıorummm sana gidicem bu evden dedim yürü git dediii banaaa.. bendee artık ayrılmak istiorum dayanacak gücümm kalmadıı suan pılımı pırtımı toplayıpp annemin evinee tamamenn gitmeyii düşünüoorummmmmmmm
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr canlarımmmmm olduuuu basardımyaaaaaaaaaaa inanamıyorum varya Allah sızden razı olsun hhıç kendımden umudum yoktu misafırımız geldı gece 12 de gıttıler esımle yattık ve bırbırımıze karsı bişiler hıssettık esım hadı egzersız yap dedı ıkı nazlandım ama içimden bı ses de olacak dıyo dedı koçişim..egzersızımı yaptım ve basladık s ultrason jelınıde eşim bugun almıştı .onu ıkımızde surduk ben uste gectım esıme sen dur ben yapıcam dedım.aldım elıme ve ben kendım gırdırdım 2 cm falan kaldıı..bıkaç kerede eşim gel gıt yaptı ama çok heyecanlıydım...çok guseldı yaaa .Allahım herkese nasıp etsın...bana dua edenlerden ALLAH RAZI OLSUN....hala olduguna ınanamıyorum.aklıma takılan sadece ust pozısyonda oldu sonraları dıger zamanlarda olur dımı..sizlerı çook sevıyorum.arkadaslarım sakın korkmayın hiç acı hıssetmedım kırmızıda gelmedı yeterkı egzersızlerınızı aksatmayın benım gıbı ertelemeyın.ben bu geceden halayımı cekmeye basladımmm :92::92::92::92::92::92::92:
Canııııım,tebrik ederim... Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka dert vermesin inşallaaaah...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başınaaa....Ayyy kızlar ne güzel vajili taze gelinler listemiz daha artıyor,egzersiz listemiz gittikçe eksiliyor...Bir kişi daha kurtuldu yuuuuuuupiiiiiii..sırada kim var,acep?n:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Peki bu emlayi almanyada bulan arkadaslarda varmi dun eczaneye sordum bilen yoktuda..
Ah hersey bebek icin desemde yenemedim bu korkuyu ama bir yensem neleri vermezdim neleri...
canim simdi dur hele su vakiyi bir halledelim bebisi de insallah rabbim verecektir.bak emla kremi ben arastirmistim eczaneye sormadim burda ama netten siparis verebilirsin.ultrason jelini de eczaneye siparisini ver onlar getiriyolar.Evet bende önce vajiyi yenmek istiyorum hamileyken tek bebisimi dusunmek istiyorum vajiyi degil ah canim yaniyor ya hamileler listesini görunce bende cok istiyorum cok herkes olmuyor saniyor bilmiyorlarki vajili oldugumu ahhhhh peki emlayi nasil ala bilirim ben
iyiyiz kujum sen nasılsın?bak pazar günü geliyo ona göre yarın senden güzel bi performans bekliyoruz
canim simdi dur hele su vakiyi bir halledelim bebisi de insallah rabbim verecektir.bak emla kremi ben arastirmistim eczaneye sormadim burda ama netten siparis verebilirsin.ultrason jelini de eczaneye siparisini ver onlar getiriyolar.
iyiim canm bende calisiyommmseninde benim de cumartesimiz yok malesefff:2:ya ben ya regli oldum yada olacam karnimda kasiklarim da oyle agri varki heralde benim is haftaya kalacak.ama sunu fark ettim canim ben yavas yavas alisiyor vaji benim pembiss mumlar varya birisi samdan mumuydu ben onunla deniyordum hep daha ince diye.dun iste normal mumla denedim o daha kalin iste ilerleyebildim onunla.simdi karar aldim.su mumum hepsini kolaylikla bir alayim p...se oyle gececem.vaji iyice alissin beynimde iyice kabullensin.insallah olacak canim.bir aydir misafirler haric hic ara vermedim azimle ......
canim simdi dur hele su vakiyi bir halledelim bebisi de insallah rabbim verecektir.bak emla kremi ben arastirmistim eczaneye sormadim burda ama netten siparis verebilirsin.ultrason jelini de eczaneye siparisini ver onlar getiriyolar.
Canim sitenin adresini verirmisin bana siparis versem peki kullananlar memnunmuydu acaba bilginiz varmi ?
Yok canim zaten önce vajiyi yenmek istiyorum sonra bebis allahim bari orda imtihan etmese bazilarini cok zor oluyormus ya benim hemencik olsa hepimizin hemencik olsun...
iyiim canm bende calisiyommmseninde benim de cumartesimiz yok malesefff:2:ya ben ya regli oldum yada olacam karnimda kasiklarim da oyle agri varki heralde benim is haftaya kalacak.ama sunu fark ettim canim ben yavas yavas alisiyor vaji benim pembiss mumlar varya birisi samdan mumuydu ben onunla deniyordum hep daha ince diye.dun iste normal mumla denedim o daha kalin iste ilerleyebildim onunla.simdi karar aldim.su mumum hepsini kolaylikla bir alayim p...se oyle gececem.vaji iyice alissin beynimde iyice kabullensin.insallah olacak canim.bir aydir misafirler haric hic ara vermedim azimle ......
bende oyle dusunuyorum canim vaji iyice genislesin ki p...is denerken beni rahat biraksinazmedince başarırsın canım çok güzel ilerliyosun zaten.bence de önce mumu alabildiğini gör sonra pe..se geçersin.aklındaki soru işaretlerini tamamen yok et sonra pe...si dene.evet malesef çalışıyoruz bi gün de hiçbişeye yetmiyoregl olursan da dinlenirsin biraz daha iyi epey yol katettin zaten
ayy canim insallah yaa bir regli sonrasi icin cok dua edin bana nolur bu sefer bitireyim allahin izniylye insallahaferin tatlım maşallahın var reglide dinlenme arası olsun :))) az kaldı bitanem yarıyı geçtin:)))
Canim sitenin adresini verirmisin bana siparis versem peki kullananlar memnunmuydu acaba bilginiz varmi ?
Yok canim zaten önce vajiyi yenmek istiyorum sonra bebis allahim bari orda imtihan etmese bazilarini cok zor oluyormus ya benim hemencik olsa hepimizin hemencik olsun...
dur canim ben arastirayim simdi sana msj olarak atarim.ben kullanmadim ama kullananlar faydasini goruyorlar.
günaydın güzelleerrr.... biraz geç bir günaydın oldu ama :)
kızlar bu sabah test yaptım hamile değilim.. yani bu evde yapılan testleri kullanmak için reglinin 10 gün geçmesi lazım diye yazıyo üzerinde ama benim bugün 5.günüm. hamile olsaydım yine silikte olsa bi çizgi falan çıkardı dimi??
ayyy canimmmm tebrikkk ederimmmm.cok sukur sende atlattin.allah bir daha yasatmasin insallah.rabbim bize de nasip etsisn insallah.
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr canlarımmmmm olduuuu basardımyaaaaaaaaaaa inanamıyorum varya Allah sızden razı olsun hhıç kendımden umudum yoktu misafırımız geldı gece 12 de gıttıler esımle yattık ve bırbırımıze karsı bişiler hıssettık esım hadı egzersız yap dedı ıkı nazlandım ama içimden bı ses de olacak dıyo dedı koçişim..egzersızımı yaptım ve basladık s ultrason jelınıde eşim bugun almıştı .onu ıkımızde surduk ben uste gectım esıme sen dur ben yapıcam dedım.aldım elıme ve ben kendım gırdırdım 2 cm falan kaldıı..bıkaç kerede eşim gel gıt yaptı ama çok heyecanlıydım...çok guseldı yaaa .Allahım herkese nasıp etsın...bana dua edenlerden ALLAH RAZI OLSUN....hala olduguna ınanamıyorum.aklıma takılan sadece ust pozısyonda oldu sonraları dıger zamanlarda olur dımı..sizlerı çook sevıyorum.arkadaslarım sakın korkmayın hiç acı hıssetmedım kırmızıda gelmedı yeterkı egzersızlerınızı aksatmayın benım gıbı ertelemeyın.ben bu geceden halayımı cekmeye basladımmm :92::92::92::92::92::92::92:
büyük ihtimalle çıkardı tatlım stresten gecikmiş olabilir daha öncede oluyomuydu.
Canııııım,tebrik ederim... Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka dert vermesin inşallaaaah...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başınaaa....Ayyy kızlar ne güzel vajili taze gelinler listemiz daha artıyor,egzersiz listemiz gittikçe eksiliyor...Bir kişi daha kurtuldu yuuuuuuupiiiiiii..sırada kim var,acep?n:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?