Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşbulduk serencım gercektente cuk dıye olduuuaparatla daha zormuş yaa p..s cok daha kolaymış aranızda olmaktan coook mutluyummmm

Amiiiiiiin,canım inşallaaaah.....Bundan sonra herşey çok daha güzel olacak..Sadece alışana kadar çok uzun aralar vermeyin,alıştıktan sonra hiçbir sorun olmaz Allahın izniyle..Ben ara vermiştimde kızların sayesinde sıklaştırdım ilişkiyi,şimdi arada versem sorun olmuyor gayet rahatım...

ara vermemmmmm tatlım yokkk gecmiş gunlerın bı acısını cıkarıyımmm

canimmmmm gelecem allahin izniyle pesinizden ama araya regli giriyor sanirim.regli sonrasi cok dua edin bana kisa zamanda bende cozeyim insallah
canıııııııııııımmmmmmmm seninkinide çekecez inşallah davullar zurnalar eşliğinde hiç merak etme seninkide yakındır
ayyy yakindir canim dimi allahin izniyle insallah.
ayyy o haberi verecegim animi hic dusunemiyorum

Selam kızlar evime döndüm ,sizleri özledim.2. denemem çok rahat olmuştu. dün acelem yoktu ondan mı bilmiyorum eşim artıkemlasız deneyelim demesinden mi , 2 denemeizde kırmızı gelmesinden mi, çok ara vermemden mi, egzersizsiz denememden mi bilmiyorum dün korkarak zorlanarak 3. yü yapamadım iyice girdi ama hareket edemedi ben sıkıntı yaptım hep,bugün tekrar deneyeceğiz, emlasız.. umarım olur. bana tavsiyeleriniz var mı?

Allah tüm sıkıntılarını alsın karahilal cim her şey gönlüne göre olsun

evettt canlarim beni kücük aysegülüm hasta oldu sonundaaaartik egzersizlerim regli sonrasina kaldi insallah bende regli sonrasinda hayirli haberler veririm allahin izniyle insallah.

canım niye sıkılıyorsun ikinciyi bile yapmışsın üçüncüde istemedende olsa kastın herhalde kasma sakın nolcak başarmışsın işte birşey varmı yok dimi o zaman daha nee ha gayret rahat ol canım...

TEBRİKLER canım allah bir daha böyle sıkıntı vermesin bak hayatında yeni bir sayfa açtın vajiden önce ve vajiden sonra diye mutluluklar...

Rana canim hep girip okuyup cikiyordum ama basaranlariin msj okuyunca cesaret alip üye oldum belki bende yenerim diye bende basarmak istedim bu parmak egserlerini hic yapamiyorum cok korkuyorum

merhaba canım eyer başarmak istiyorsan öyle gir çık yapma hep yazıları takip et ve sende bir yerden başla canım ..bizde parmak yapamıyorduk lafı bile korkutuyordu ama azmettik ve başımıza gelecek olumsuzlukları düşünerek başladık ve başardık senin neyin eksik yada seninki bizimkinden kıymetlimiBAŞARACAKSIN bak her giren başarmadan gitmiyor canım...

yapma canım yaaa üzüyorsun bizi bak bende 17 sene neler yaşadım anlatsam dilini yutarsın ama sabır sabır sabır sabrın sonu selamet inan bana ...sana ne desek teselli etmeyebilir ama yaşayan bilir insan kızınca kötü konuşabiliyor sen hep güzelmi konuşuyorsun ..sonra pişman oluyor yapma eşin çoktan pişman olmuştur bir yuva kolay kurulmuyor düşün seni zaten sevmeseydi tutarmıydı canım nolur sabret..gidnce dahamı iyi olacak eşinsiz yapabilecekmisin sonra keşke dersin ama geç olur bekle zamana bırak farzet tek başına yaşıyorsun umursama devam et hayatına ...

merhaba kızlar sakın vajiliyken hamile kalmayın isteyen arkadaşlar diyorum bir yenin ondan sonra çünki hamilelik ve doğum yüzünden iş dahada zorlaşıyor bir yenin bakalım tadını çıkarın bebiş kolay kızlar..

evettt canlarim beni kücük aysegülüm hasta oldu sonundaaaartik egzersizlerim regli sonrasina kaldi insallah bende regli sonrasinda hayirli haberler veririm allahin izniyle insallah.

inşaallah senin için dua ediyorum.hergün kadınlar kulübüne esra ile senin başarı haberini alırım die giriyorum canım

inşaallah senin için dua ediyorum.hergün kadınlar kulübüne esra ile senin başarı haberini alırım die giriyorum canım

canim yaa gercekten mi allah ragzi olsun senden.bende burada bulunan bulunmayan butun insanlar icin hep dua ediyorum.yasayan bilir.allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…