Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım kardeşimmm o zehir gibi hayatııı çok iyi bilirimmmmm ...bence ulusoya gitme senin ulusoyun biziz bizde parmak egzersizi yapamıosukk hatta ben parmağımı sokabilsem zaten p...s alabilirdim diodum bak bende 17 aylık felan evliğim neler yaşadım parmqk egzs başladım suan p...s yarısına kadar alabiliorumm buraya katıl hergün burda ol başaracaksın inşallah yaş kaç

geçmiş olsun canım...bebişim parmak egzersizini hiç denedinmi yoksa yapamam diye kestirip attınmı ???

canim hosgeldin aramiza.bak bende 5 yil olacak evliligim bu sorunla ugrasiyorum.tam ulusoya randevu alacaktim o arada burayi buldum ve gerek kalmadi.ben de vajinama birak dokunmayi bakamiyordum bile ama burdaki arkadaslarin destegiyle su anda egzersizleri yapiyorum.guzelim bence rabbim karsina cok guzel bir yer cikardi burada bizimle devamli kalirsan bak gor mutlaka yol alacaksin.bu hastaligi herkes ayni sekilde yasiyor kimse farkli degil ve burda kimler kimler cozdu.cok sukur rabbim dermani olan bir dert verdi.hem ulusoy a o kadar para vermeye de gerek yok cunku oraya da gitsen sana ayni seyleri yaptiracak tatlim.bu olayi dunyanin neresine gidersen git egzersiz cozuyor.p...isle falan hic denedin mi???

Canım benim çok sağol,karnım daha çıkmadı..Cinsiyeti 3.aydan sonra belli olur diyorlar ama bazı bebişler hemen kendini göstermiyorlarmış..Bakalım bizimki nasıl olacak?

annesi gibi bi melek olacak inşallah walla seninki nazlı ben sana söyleyeyim çok zor onunla senin işin kimbilir ne nazlar yapacak sana anne olmak kolaymı çekeceksin artık

pandoocummm bebemmmmm naberrrr oldunmu regllll..........
kızlarrrr burda hiç birşey yapamazssak bile deertleşip moral buluo insan çünkü bu derdi kimseye anlatamıorsun burda konusuoz dertleşioz moral buluoz çok şükürr

ahaaaaa spedyyyyy gonzales gelmiş naptın güzelim varmı bi değişiklik varyaaaa burada bebek diye yanıp tutuşan vajiyi aşmış herkesi sollayıp bebişi yakaladıysan senden hızlısını tanımam bu forumda idolumsunnnnn heee

evet guzelim ya ben bagimli oldum zaten buraya.gecen esime dedimki ufff 10 dakika bekliyoruz msj icin diye o da dediki vala size hayranim takip ediyorum sizi bu isi iyice ele alirsan sana vakif kuracam dedi kadinlar kulubu vakfi

afiyet bal şeker olsun bitanem bu arada ecrincim bitanem egzersizden hangi aşamadasın bebeğim

canim ben simdi regliyim.regliden once hep mumun sadece o bas kismini alabilyordum sonra p...isle denedim bir kere onunda basini alabildim sadece ama regliden bir gun once mumun bayagi bir kismini aldim.karar verdim mumun hepsini almadan p....isi denemeyecem orayi guzel bir genisleteyim de gorsun gününü vajjiii.simdi beklyiorum bir an once bitsede hayirlisiyla ben de basarabilsem tez zamanlarda insallah.

Bir Bayan İçin Araba Kullanmak Elbette Zordur, Düşünsenize Karşısında 3 Tane Ayna Varken Onun Yola Bakması Olağanüstü..

evet yencez bizde kork bizden vajiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın canımm, herkese günaydınlar..
dün azıcık geldi pembe pembe şimdi durdu yine. dün tekrar test yaptım kesin hamile değilim..
canımı sıkılıyo bu regllii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…