- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.061
2.5yıllık evlıyım ve zehir gibi bir hayat işte...parmak ekzersizlerini dahi yapamıyorum.cem keçenin kitabını filanda aldım ama okuyunca daha kötü oldum.zor yani.şimdi ise dr ulusoya gitmeyi düşünüyoruz oda çok pahalı hayırlısı yardımcı olursanız mutlu olurum
2.5yıllık evlıyım ve zehir gibi bir hayat işte...parmak ekzersizlerini dahi yapamıyorum.cem keçenin kitabını filanda aldım ama okuyunca daha kötü oldum.zor yani.şimdi ise dr ulusoya gitmeyi düşünüyoruz oda çok pahalı hayırlısı yardımcı olursanız mutlu olurum
canim hosgeldin aramiza.bak bende 5 yil olacak evliligim bu sorunla ugrasiyorum.tam ulusoya randevu alacaktim o arada burayi buldum ve gerek kalmadi.ben de vajinama birak dokunmayi bakamiyordum bile ama burdaki arkadaslarin destegiyle su anda egzersizleri yapiyorum.guzelim bence rabbim karsina cok guzel bir yer cikardi burada bizimle devamli kalirsan bak gor mutlaka yol alacaksin.bu hastaligi herkes ayni sekilde yasiyor kimse farkli degil ve burda kimler kimler cozdu.cok sukur rabbim dermani olan bir dert verdi.hem ulusoy a o kadar para vermeye de gerek yok cunku oraya da gitsen sana ayni seyleri yaptiracak tatlim.bu olayi dunyanin neresine gidersen git egzersiz cozuyor.p...isle falan hic denedin mi???2.5yıllık evlıyım ve zehir gibi bir hayat işte...parmak ekzersizlerini dahi yapamıyorum.cem keçenin kitabını filanda aldım ama okuyunca daha kötü oldum.zor yani.şimdi ise dr ulusoya gitmeyi düşünüyoruz oda çok pahalı hayırlısı yardımcı olursanız mutlu olurum
Canım benim çok sağol,karnım daha çıkmadı..Cinsiyeti 3.aydan sonra belli olur diyorlar ama bazı bebişler hemen kendini göstermiyorlarmış..Bakalım bizimki nasıl olacak?
pandoocummm bebemmmmm naberrrroldunmu regllll..........
kızlarrrr burda hiç birşey yapamazssak bile deertleşip moral buluo insan çünkü bu derdi kimseye anlatamıorsun burda konusuoz dertleşioz moral buluoz çok şükürr
ahaaaaa spedyyyyy gonzales gelmişnaptın güzelim varmı bi değişiklik varyaaaa burada bebek diye yanıp tutuşan vajiyi aşmış herkesi sollayıp bebişi yakaladıysan senden hızlısını tanımam bu forumda idolumsunnnnn heee
kızlarmama yiyip geldim nerde kalmıştık :)))
kızlarmama yiyip geldim nerde kalmıştık :)))
afiyet bal şeker olsun bitanem bu arada ecrincim bitanem egzersizden hangi aşamadasın bebeğim
10 dk takıldım bebişim ben bilirimmmmm ben bilirimmmmm diyom sana sadece :80:
afiyet bal şeker olsun bitanem bu arada ecrincim bitanem egzersizden hangi aşamadasın bebeğim
kızlar kocişi msnde çıldırttım akşama sana sorcam diyo :))) hani şu sandalye olayı
kızlar kocişi msnde çıldırttım akşama sana sorcam diyo :))) hani şu sandalye olayı
[/I]
saol tatlım ye ye otur zati napcaz bilmem bu ara işlerde yok bizim yurtdışı karışık ya bizde durulduk :)))[/QUOT
SEN ANKARADA MIYDINC ANIM
canim ben simdi regliyim.regliden once hep mumun sadece o bas kismini alabilyordum sonra p...isle denedim bir kere onunda basini alabildim sadece ama regliden bir gun once mumun bayagi bir kismini aldim.karar verdim mumun hepsini almadan p....isi denemeyecem orayi guzel bir genisleteyim de gorsun gününü vajjiii.simdi beklyiorum bir an once bitsede hayirlisiyla ben de basarabilsem tez zamanlarda insallah.
pandoocummm bebemmmmm naberrrroldunmu regllll..........
kızlarrrr burda hiç birşey yapamazssak bile deertleşip moral buluo insan çünkü bu derdi kimseye anlatamıorsun burda konusuoz dertleşioz moral buluoz çok şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?