Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

güle güle kullan tatlım ben esas hamiş olursam hediyenin en büyüğünü kapacagım

kayınpeder dün akşam bile diyo rahatsız olduğumu anladılar yoksa bişey mi var diye tutuştular yok daha değil dedim kayınpeder trabzon burması alacak 2 tane kayınvalide 1 tane benim annede 1 tane alacak kendi babam sürpris olsun dedi söylemiyor kociş ne yapar bilmiyorum ama havalarda uçacağı kesin
[/QUOTE]

ooo süper kayınvalidede bana trabzon akması set takcak söz verdi :))) hele bide kız olursa dahada fazlası :))) kız yok onlarda pek o yüzden kız cok istiyolar :)) ben ve kocişte tabi hayırlısı bakalım. kocişin sürprizi bilmiyorum bakalım :))

arkasından kes lastik ekleyiver o zaman olur nasıl fikir ama :)))) kocişe çaktırmadan bak hiç kg almamışım dersin

dikkat edin yaw sizde vajiyi bahane edip homini gırtlak pufidi gandi yemişiniz maşallah . kız cimbom aldınmı jartiyerini . bende bugece giycem .dün kandil dolayısıyla kapalıydık :)))
dogru soze ne hacet haklisin tatlim
bende cok sasırdım meger kociş ne romantik adammışşş
bence sen onun icindeki romantik adami disari cikardin seksi bomba
daha iyi boşver kocişte bana zayıfladın diyo vajiyi yendiğinden beri bende zayıfladım diyo sömürdün beni diyo bu akşamda şu sandalye olayını denicem inş...
anaaaa cimbommm kizzz gel gel kekebekte daha guzel fantaziler varrr

dogru soze ne hacet haklisin tatlim

bence sen onun icindeki romantik adami disari cikardin seksi bomba

anaaaa cimbommm kizzz gel gel kekebekte daha guzel fantaziler varrr

anam fantazi sahibi venüs ben onun ögrencisiyim nasıl ama iyi fantazi dimi kocişi baglıcam sandalyeye.bağlama kısmı bana ait :)))

Son düzenleme:
hiç üzülme cicim sana hemen fazlalıklarım verebilirimmmmm ben valllaa hiç sıkıntıdan kilo verdimi görmedim tam tersi aldımmmmm zatende kolay kilo veren biri deilimmmmm

ayy walla totişe ilave yaparım ne güzel olur şöyle kocaman bi totişim olsa

daha iyi boşver kocişte bana zayıfladın diyo vajiyi yendiğinden beri bende zayıfladım diyo sömürdün beni diyo bu akşamda şu sandalye olayını denicem inş...

ben evlenirken dana gibiydim annem evlenince aç kalırım diye beni besiye çekmişti kociş maşallah çıtır çerezdi şimdi o kilo aldı ben zayıfım düğün resimleri ve şu anki halimiz tam tersi oyyy oyyyy sandalyeci güzeli kuduruk hatun seniiii

oooo masalah venüscüm hasılat iyi yani[/QUOTE]

hasılat iyide fol var yumurta yok

ooo süper kayınvalidede bana trabzon akması set takcak söz verdi :))) hele bide kız olursa dahada fazlası :))) kız yok onlarda pek o yüzden kız cok istiyolar :)) ben ve kocişte tabi hayırlısı bakalım. kocişin sürprizi bilmiyorum bakalım :))[/QUOTE]

oyyyyyy zengin olcaz desene veletler daha gelmeden altınlar yağmaya hazırlandı şanslılar maşallah benim tarafta ilk evlenen benim kuzenler içinde ve annemlerin ilk torunu olacak hiç farketmiyor kız erkek kabulu onların...eşimin tarafta ise eltinin kızı var ama kayınvalidelere göstermiyor kayınvalidem kız çocuk hastası kızı olmadığı için diğerine yaptığı ettiği hiç bişeyi elti giydirmedi içinde uhde kaldı kadının hala kız diye çırpınıyor kayınpederde ailenin devamını bize bağladı illa erkek olsun ne güzel olur diyor kısmet tabi kız erkek farketmez evlat sonuçta tabi 1 kız 1 erkek ikiz olması tercihim

hasılat iyide fol var yumurta yok

ooo süper kayınvalidede bana trabzon akması set takcak söz verdi :))) hele bide kız olursa dahada fazlası :))) kız yok onlarda pek o yüzden kız cok istiyolar :)) ben ve kocişte tabi hayırlısı bakalım. kocişin sürprizi bilmiyorum bakalım :))[/QUOTE]

oyyyyyy zengin olcaz desene veletler daha gelmeden altınlar yağmaya hazırlandı şanslılar maşallah benim tarafta ilk evlenen benim kuzenler içinde ve annemlerin ilk torunu olacak hiç farketmiyor kız erkek kabulu onların...eşimin tarafta ise eltinin kızı var ama kayınvalidelere göstermiyor kayınvalidem kız çocuk hastası kızı olmadığı için diğerine yaptığı ettiği hiç bişeyi elti giydirmedi içinde uhde kaldı kadının hala kız diye çırpınıyor kayınpederde ailenin devamını bize bağladı illa erkek olsun ne güzel olur diyor kısmet tabi kız erkek farketmez evlat sonuçta tabi 1 kız 1 erkek ikiz olması tercihim [/QUOTE]

Allah gönlüne göre versin tatlım inş. ikiz olur ozmaan aslında bende ikiz cok istiyordum ama çalışınca nasıl bakarım kafayı yerim herhalde

bu arada parmak egzersizi veya p...s denemesinde emla kullanacak arkadaşlar sadece dışarıya sürdüğünüz zaman içerideki duvan sanılan yere çok fazla etki etmiyor o yüzden emla sürmeden önce vajideki iç dudakları 2 parmağınızla olabildiğince aralayıp en içe doğru sürmeye çalışın sizin takıldığınız yer zaten dışı değilki içi....iyice açmazsanız zaten parmağınızdan iç dudaklara sürülüyor uyuşuyor siz her yerinin uyuştuğunu sanıyorsunuz ama içeriye girince takılıyorsunuz....

genclikkkk bakin sair ne diyor

Derdin şifresini çözmek

Ağır bir dertle karşılaşınca, bir şarkıda olduğu gibi, “Dert girdabındayım ben, acı çekmek kaderim” diye düşünürüz.

Oysa yaşadığınız olumsuzlukların size iletmek istediği bir mesaj vardır. Onu doğru anlar ve gereğini yaparsanız, yaşadığınız tüm olumsuzlukları avantaja çevirebilirsiniz

sağolasın annecik ayyy bebişinin kalp atışını duymak nasıl güzel bi şeydir benim için sev onu azcık karnın çıkmaya başladımı cinsiyetini ne zaman öğreneceksin tatlım?

Canım benim çok sağol,karnım daha çıkmadı..Cinsiyeti 3.aydan sonra belli olur diyorlar ama bazı bebişler hemen kendini göstermiyorlarmış..Bakalım bizimki nasıl olacak?

2.5yıllık evlıyım ve zehir gibi bir hayat işte...parmak ekzersizlerini dahi yapamıyorum.cem keçenin kitabını filanda aldım ama okuyunca daha kötü oldum.zor yani.şimdi ise dr ulusoya gitmeyi düşünüyoruz oda çok pahalı hayırlısı yardımcı olursanız mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…