- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.041
güle güle kullan tatlım ben esas hamiş olursam hediyenin en büyüğünü kapacagım
eşimmm düğün alışverişinde jartiyerli takim almıştııı fantazi yaparız dieee bende vajili oldum için hiç giyesim gelmemişti bi iki kere zorla giydirdiii bende ağlıodum bunu giydikten sonra bişi yapmak gerekio onuda biz yapamıoz dieeesonra bazanın altına koydum çeyiz gibi duruyooo hiç bişi olmamışşş şimdi giysemde kıçıma olmaz ozamandan sora 12 kilo aldımmmmm geçenlerde dio ne yapıp edip o jartiyeri giydircem sana diooooo
bu aslında bir mesaj zamanımın tamamını seninle bir ömür boyu geçirmek istiyorum her an beni düşün demek istiyorlar :)))
dogru soze ne hacet haklisin tatlimdikkat edin yaw sizde vajiyi bahane edip homini gırtlak pufidi gandi yemişiniz maşallah . kız cimbom aldınmı jartiyerini . bende bugece giycem.dün kandil dolayısıyla kapalıydık :)))
bence sen onun icindeki romantik adami disari cikardin seksi bombabende cok sasırdım meger kociş ne romantik adammışşş
anaaaa cimbommm kizzz gel gel kekebekte daha guzel fantaziler varrrdaha iyi boşver kocişte bana zayıfladın diyo vajiyi yendiğinden beri bende zayıfladım diyo sömürdün beni diyobu akşamda şu sandalye olayını denicem inş...
arkasından kes lastik ekleyiver o zaman olur nasıl fikir ama :)))) kocişe çaktırmadan bak hiç kg almamışım dersin
dogru soze ne hacet haklisin tatlim
bence sen onun icindeki romantik adami disari cikardin seksi bomba
anaaaa cimbommm kizzz gel gel kekebekte daha guzel fantaziler varrr
hiç üzülme cicim sana hemen fazlalıklarım verebilirimmmmmben valllaa hiç sıkıntıdan kilo verdimi görmedim tam tersi aldımmmmm zatende kolay kilo veren biri deilimmmmm
daha iyi boşver kocişte bana zayıfladın diyo vajiyi yendiğinden beri bende zayıfladım diyo sömürdün beni diyobu akşamda şu sandalye olayını denicem inş...
anam fantazi sahibi venüsben onun ögrencisiyim nasıl ama iyi fantazi dimi kocişi baglıcam sandalyeye.bağlama kısmı bana ait :)))
ayy walla totişe ilave yaparım ne güzel olur şöyle kocaman bi totişim olsa
ben evlenirken dana gibiydim annem evlenince aç kalırım diye beni besiye çekmişti kociş maşallah çıtır çerezdi şimdi o kilo aldı ben zayıfım düğün resimleri ve şu anki halimiz tam tersioyyy oyyyy sandalyeci güzeli kuduruk hatun seniiii
oooo masalah venüscüm hasılat iyi yani
abowww fantesiye bak bak bak
anam fantazi sahibi venüsben onun ögrencisiyim nasıl ama iyi fantazi dimi kocişi baglıcam sandalyeye.bağlama kısmı bana ait :)))
süperrr tatlim siz baslayin fantazilere ben tam gaz yetismeye calisiyorum size
kociş kalpten gitmese iyi benim hatunda ne cevherler varmış diyecek napım adamı ödüllendiriyorum işte 3.5 yıl bekledi bari tadını cıkarsın dimi ama
gel gel fantaziye gelll derya kuzusu bunlar yetişen alıyor kapanın elinde kalıyor
sağolasın annecikayyy bebişinin kalp atışını duymak nasıl güzel bi şeydir benim için sev onu azcık karnın çıkmaya başladımı cinsiyetini ne zaman öğreneceksin tatlım?
Canım benim çok sağol,karnım daha çıkmadı..Cinsiyeti 3.aydan sonra belli olur diyorlar ama bazı bebişler hemen kendini göstermiyorlarmış..Bakalım bizimki nasıl olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?