- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.021
aynen tatlım spor şart. sen ne güzel gidiyorsun bak ya biz ne yapalım.
kizzz bende 1 senelik diye imza attim yoksa birakiyordum habire mecburiyet giib olyuor iyi oluyor ama
ben kocisime guzel bir parfum aldim o da bana mikemmmelll bir saat almis
ben koçişime gömlek kravat aldım o da bana bir demet gül ve bir güzel mektup yazmış
güle güke kullanın hediyelerinizi meleklerim
waawwwww gayet romantik benceben koçişime gömlek kravat aldım o da bana bir demet gül ve bir güzel mektup yazmış
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr millet nerdeeeeee başaran yok egsz yapan yok nerde bu millet nerde bu devlettthadi biz regliz ecrin benfelan benimde acil zayıflamam lasımmm bu vaji yüzünden tam 12 kilo aldımmm 70 71 kilo civarındayım boyumu hiç sormayın 1.56 mı neee cidden benim boyum kaçtııııı
ben zaten kocişin hediyesini biliyo gibiydim inci set almışbende ona kıyafet aldım mecburen çünkü kilo aldığı için hiç bi kıyafeti olmuyor artık acilen zayıflatmam lazım artık siyah giydiğinde bile gözüme kilolu gözüküyor ayyy bende hep niyetleniyorum spor salonu var oraya yüzmeye gideyim diye ama aynen bendede sinüzit var arabamızda henüz olmadığı için mutlaka oradan minibüse binip eve gelmem lazım kısa mesafe ama üşütürüm diye korkuyorum sıcak evde saçlarım kısa olmasına rağmen hemen tıkanıyo burnum baş ağrısı çekiyom sonra... tüm vajililer kabız,sinüzit ve migrenmi çekiyor yoksa ???
güle güle kullanın yawru kuşum...
kıyamam değdi benim tatlıma
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr millet nerdeeeeee başaran yok egsz yapan yok nerde bu millet nerde bu devlettthadi biz regliz ecrin benfelan benimde acil zayıflamam lasımmm bu vaji yüzünden tam 12 kilo aldımmm 70 71 kilo civarındayım boyumu hiç sormayın 1.56 mı neee cidden benim boyum kaçtııııı
waawwwww gayet romantik bencekizzz jartiyerler ise yaradiiii
evet tatlim ya su regli bir bitsede biz de basarsak allahin izniyle insallah.
amaninnnn ben de senin gibi coook kilo aldim su vaji beni obez yapacakti az kaldi heee
oooooo çok romantikkkkkkkkkkkkkk aferin enişteye
minnoslarim hepimiz hediyelerimizi en guzel gunlerde kullanalim insallah
saolasın cnm benim genelde saat alınmış :)))
kızzz nasıl becerip kilo alıyosunuz bi benmiyim vaji yüzünden kilo verenhalada alamıyorum yaaa yiyorum yiyorum yok bişey :26:
evet tatlım hepimiz pişti olmuşuz
dikkat edin yaw sizde vajiyi bahane edip homini gırtlak pufidi gandi yemişiniz maşallah . kız cimbom aldınmı jartiyerini . bende bugece giycem.dün kandil dolayısıyla kapalıydık :)))
kızzz nasıl becerip kilo alıyosunuz bi benmiyim vaji yüzünden kilo verenhalada alamıyorum yaaa yiyorum yiyorum yok bişey :26:
güle güle kullan tatlım ben esas hamiş olursam hediyenin en büyüğünü kapacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?