Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr millet nerdeeeeee başaran yok egsz yapan yok nerde bu millet nerde bu devlettt hadi biz regliz ecrin benfelan benimde acil zayıflamam lasımmm bu vaji yüzünden tam 12 kilo aldımmm 70 71 kilo civarındayım boyumu hiç sormayın 1.56 mı neee cidden benim boyum kaçtııııı

ben koçişime gömlek kravat aldım o da bana bir demet gül ve bir güzel mektup yazmış
waawwwww gayet romantik bencekizzz jartiyerler ise yaradiiii

evet tatlim ya su regli bir bitsede biz de basarsak allahin izniyle insallah.
amaninnnn ben de senin gibi coook kilo aldim su vaji beni obez yapacakti az kaldi heee

ayyyy zaten bi yamuldumu tam yamuluyorum düzelinceye kadar ne varsa beni buluyor kızken hiç bişeyciğim yoktu evlilikmi yaramadı p...s mi yaramadı anlamadım heeee [/QUOTE]

güle güle kullan tatlım ben esas hamiş olursam hediyenin en büyüğünü kapacagım

kızzz nasıl becerip kilo alıyosunuz bi benmiyim vaji yüzünden kilo veren halada alamıyorum yaaa yiyorum yiyorum yok bişey :26:

waawwwww gayet romantik bencekizzz jartiyerler ise yaradiiii

evet tatlim ya su regli bir bitsede biz de basarsak allahin izniyle insallah.
amaninnnn ben de senin gibi coook kilo aldim su vaji beni obez yapacakti az kaldi heee

dikkat edin yaw sizde vajiyi bahane edip homini gırtlak pufidi gandi yemişiniz maşallah . kız cimbom aldınmı jartiyerini . bende bugece giycem .dün kandil dolayısıyla kapalıydık :)))

kızzz nasıl becerip kilo alıyosunuz bi benmiyim vaji yüzünden kilo veren halada alamıyorum yaaa yiyorum yiyorum yok bişey :26:

hiç üzülme cicim sana hemen fazlalıklarım verebilirimmmmm ben valllaa hiç sıkıntıdan kilo verdimi görmedim tam tersi aldımmmmm zatende kolay kilo veren biri deilimmmmm

güle güle kullan tatlım ben esas hamiş olursam hediyenin en büyüğünü kapacagım [/QUOTE]

kayınpeder dün akşam bile diyo rahatsız olduğumu anladılar yoksa bişey mi var diye tutuştular yok daha değil dedim kayınpeder trabzon burması alacak 2 tane kayınvalide 1 tane benim annede 1 tane alacak kendi babam sürpris olsun dedi söylemiyor kociş ne yapar bilmiyorum ama havalarda uçacağı kesin

dikkat edin yaw sizde vajiyi bahane edip homini gırtlak pufidi gandi yemişiniz maşallah . kız cimbom aldınmı jartiyerini . bende bugece giycem .dün kandil dolayısıyla kapalıydık :)))

eşimmm düğün alışverişinde jartiyerli takim almıştııı fantazi yaparız dieee bende vajili oldum için hiç giyesim gelmemişti bi iki kere zorla giydirdiii bende ağlıodum bunu giydikten sonra bişi yapmak gerekio onuda biz yapamıoz dieee sonra bazanın altına koydum çeyiz gibi duruyooo hiç bişi olmamışşş şimdi giysemde kıçıma olmaz ozamandan sora 12 kilo aldımmmmm geçenlerde dio ne yapıp edip o jartiyeri giydircem sana diooooo

güle güle kullan tatlım ben esas hamiş olursam hediyenin en büyüğünü kapacagım

kayınpeder dün akşam bile diyo rahatsız olduğumu anladılar yoksa bişey mi var diye tutuştular yok daha değil dedim kayınpeder trabzon burması alacak 2 tane kayınvalide 1 tane benim annede 1 tane alacak kendi babam sürpris olsun dedi söylemiyor kociş ne yapar bilmiyorum ama havalarda uçacağı kesin
[/QUOTE]

oooo masalah venüscüm hasılat iyi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…