- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.081
ahaaaaa spedyyyyy gonzales gelmişnaptın güzelim varmı bi değişiklik varyaaaa burada bebek diye yanıp tutuşan vajiyi aşmış herkesi sollayıp bebişi yakaladıysan senden hızlısını tanımam bu forumda idolumsunnnnn heee
kızlar kocişi msnde çıldırttım akşama sana sorcam diyo :))) hani şu sandalye olayı
[/I]
saol tatlım ye ye otur zati napcaz bilmem bu ara işlerde yok bizim yurtdışı karışık ya bizde durulduk :)))[/QUOT
SEN ANKARADA MIYDINC ANIM
eskişehir tatlım
geçmişi okurken başım döndü ama yine de şu sandalye fantazisini atlamışım.. bana da anlatsana kelebekçiim.. ne o sandalye fantazisi? :)
işte kocişi sandalyeye baglıcam bende üst... :))))))))))))))
heheh güzel fantazi, hadi kolay gelsin :))
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv çıldırmış olmalıyım hakkatenkocişe şaşkınlıktan kall gelmesinnnnn...
merhaba venüsten yok ben yenmedim hep uğruyorum ama yazı yazmıyorum yaa ben hep aynı aşamadayım 2 tane psikoloğa gittim ama olmuyor ben tam düzeleceğim sıra başka hastalıklarım çıkıyor çok üzülyorum aslında..artık egzersizleri bile 1 parmak yapıyorum 2 parmak zorlanıyorum unutmuşum yaniya mesela egzersiz yaptıktan sonra deneyecez diyelim ee girmiyor mesela bu sefer o kadar uzun süre ereks....olmuyor yaa ne bilim 3 yıl oldu ben evleneli...
Bu arada diğer kızlar size de merhaba inşallah hep beraber kurtuluruz bu vajiden..
aynennn yaaaaa şu regl bitsede ben ecrin pandooooo başarsak artıkkkkkkkk:
arkadaşlar bende yeni sayılırım sitede okadar güzel paylaşımlar varki yalnız degilmişim ne mutlu bu site sayasinde 1 parmak ilerledim inş geriside gelcek.
aynennn yaaaaa şu regl bitsede ben ecrin pandooooo başarsak artıkkkkkkkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?