Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın venüstencim... bende bişey yok canım.. pembe bişeyler geldi, regli başladı diye deneme falan yapmadık.. sonra da durdu. bebek te yok.. regli olmak istiyorum artık yaa.. stress oldum iyice..

merhaba venüsten yok ben yenmedim hep uğruyorum ama yazı yazmıyorum yaa ben hep aynı aşamadayım 2 tane psikoloğa gittim ama olmuyor ben tam düzeleceğim sıra başka hastalıklarım çıkıyor çok üzülyorum aslında..artık egzersizleri bile 1 parmak yapıyorum 2 parmak zorlanıyorum unutmuşum yaniya mesela egzersiz yaptıktan sonra deneyecez diyelim ee girmiyor mesela bu sefer o kadar uzun süre ereks....olmuyor yaa ne bilim 3 yıl oldu ben evleneli...

inşallah hepimiz kurtulucaz başka hastalıklar derkennn ???? sen suan psikolojik çökeltidesin bende bi ara öle oldum 2 parmak alırken alamadımm kendini toparla moralini pozitif tut kaldığın yerden devam etmeye çalış ... neden gelemiosun buraya hergün gelemiormıuusun buraya yani gelemesmisinnn

slm güzeller muhabbetin yine dibine vurmuşsunuz valla.yalnız nazar mı değdi yaw kaç gündür başaran yok arka arkaya ne güzel haberler alıyorduk.regldir misafirdir falan hepsi bitse gitse de devam etsek güzel haberlere

arkadaşlar bende yeni sayılırım sitede okadar güzel paylaşımlar varki yalnız degilmişim ne mutlu bu site sayasinde 1 parmak ilerledim inş geriside gelcek.

arkadaşlar bende yeni sayılırım sitede okadar güzel paylaşımlar varki yalnız degilmişim ne mutlu bu site sayasinde 1 parmak ilerledim inş geriside gelcek.

kıslarrrrrrrrrrrrr eminimmm uzaktan bizi sadece okuyan okadar çok kişi var ki bende öyleydim uzaktan hep okudum ama okumakla olmuor üye olun kıslarrrr paylaşın dökün içinizi inankiii keşke en başından üye olsaydım dedimm yaş kaç green ne kadarlık evlisinnnn 1 parmağın tamamını alabiliormusun

kelebek kıs senden bide venusten korktm bennn heeee acayip fantazilerinizzz var neyse yazın yazın bizde okuyalım aklımızda bulunsun bizde yenince bu vajiyiiii lasım olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…