- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.121
şu an bob ( ben regl yerine bunu kullanıorum) arası......ya ara verince hala tırsıorum yaa salak mıyım neyimm
ay ne mutlu inş görürüz o günleri hepimiz.benim p..s önce 2 parmaga alışmam lazım sonra mum en son p..s
daha çok yenisin inşallah hemen kurtulursunn...yaz yaz açık açık aklında kalan herşeyiyaz sana öle gelio tatlım bende öyleydim zaten gün geçtikçe esnio 2 parmağımı ilk soktuğumda mucizeydi benim için dedim gibi ilk 2 parmak 1 boğum sokarsın orası gün geçtikçe esniycek anlıycan zaten... muma gelince beyaz mum varya hani bakkal larda satılan onlardan eğer mikrop kapıcanı düşünüosan mumu streçle güselce sar kayganlaştırıcı sür vajinana sok ...he bu arada ben bunları yaparken çok kayganlaştırıcı vazelin harcadım çok para harcadımmm burda venusten arkadaş bana ultrason jeli tavsiye ettii medikallerde satılıo 1000ml 2.5 tl harca harca bitmezzz
olucak cnm inş.ben kendi tedaviyöntemimi özelden yazıyorum sana.bunuda uygulayabilirsin..
kolay gelsin tatlım hoşgeldin
banada yazar mısın baharcığım
o zaman benim de bob arasıcanım aslında bi tedirginlik oluyo ama korkmuyorum ben yine de ya boşver sen de korkma rahat olmaya çalış sanki hiç ara vermemişsin gibi düşün.tedirginlik var diyorum ama bobumun bitmesini de dört gözle bekliyorum bu da böyle bişey işte bu bobun bi açılımı varmı kuşum?
olucak cnm inş.ben kendi tedaviyöntemimi özelden yazıyorum sana.bunuda uygulayabilirsin..
cnm sana yamıştım ya istersen bidaha yollayım
iş yerinde 3 kız birarada çalışıorduk tabi bu konu sık sık mevzu olurdu....erkekler de anlamasın die bizde bunu takmıştık ölesine kısa ve hiç bi çağrışım yapmıo die=)bu arada bende 4gözle bitmesini bekliorum patlicam
şuan acayip gaza geldim ama malesef reglim bitsn hemen denicem
aşk olsun bahar buraya yazda bizde bilgilenelim
cnm yazıcam ama doktor neme lazım dava falan eder.tedavi yöntemimi çLMış diye.ben bu yöntemle 6 yıllık vajili ablamı bile tedavi ettim.
ay bahar nasıl yöntemmiş o öyle şu an ihtiyacım yok ama ben bile merak ettim
vala boşuna bütün paramızı vermişiz doktora ablama anlattım bir haftada başardı.bende kendime bi klinik açayım bari.bedava ya tedavi edeyim
anam sen insanı çatlatırsın hee ben de istiyorum o mesajtanbu bebiş senin mi yaw ne kadar tatlı Allah bizlere de nasip etsin inşallah
anam sen insanı çatlatırsın hee ben de istiyorum o mesajtanbu bebiş senin mi yaw ne kadar tatlı Allah bizlere de nasip etsin inşallah
burda çok gaza getiriolar yafrummm bak ben gaza gele geleee p...s yarısındayım şimdide rgl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?