- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.161
üstüne görmede olabilir.regliye 15 gün kala başlamıştı.hatta ben hep sıcak su torbası koymuştum.doktor düşüğe sebep olduğunu söyleyince çok korkmuştum.Allaha şükür bişey olmadı.
üstüne görmede olabilir.regliye 15 gün kala başlamıştı.hatta ben hep sıcak su torbası koymuştum.doktor düşüğe sebep olduğunu söyleyince çok korkmuştum.Allaha şükür bişey olmadı.
baharcım parmak egz. benziyor oraya bişey girdiğine alıştırıyosun beyni aparatlarıda büyütünce p... rahat oluyor olay bu hep aynı yöntem yani bizim yaptıgımızla. bunda hızlı olmuş sadece :))
sıcak su torbası düşüğe mi sebeb oluyormuş ay hergün yeni bişey öğreniyoruz burda ya ne kadar faydalı bi topic
cnm benim ilk denemem daha üstüne görme olamaz yani. ama reglime 12 gün var onu biliyorum :) peki ilişkiye girmek risklimi yoksa devammı :)))
aşağıda olup da vaji olan kızlaaaaaaaarrrr neden yazmıyosunuz bakiym sizeğer vajiliyseniz yazsanıza canlarım istediğiniz herşeyi çekinmeden sorabilirsiniz.içinize atmayın dışa vurun sorununuzu
slm kızlar çok mutluyum HAMİLEYİMMMMM anne oluyorummm.daha yeni öğrendim bende vajinismus olayını sizler sayesinde çözdüm burda.allahım herkese nasip eder inşallah.
7 aylık.açık yazcam sorun olmaz heralde şimdi 1 parmagı içine alınca etrafı sıkıyo parmagımı yani 2parmak sıgarmı oraya daha fazla açılmıyoki bide mum olayı nasıl hangi mum mikrop kapmazmı acaba
aşağıda olup da vaji olan kızlaaaaaaaarrrr neden yazmıyosunuz bakiym sizeğer vajiliyseniz yazsanıza canlarım istediğiniz herşeyi çekinmeden sorabilirsiniz.içinize atmayın dışa vurun sorununuzu
amaaaaann ne güzel ya darısı başımıza inşallahhh
başarmak istiyorum başarmak istiyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaa
amin canım inşallah allah herkesin gönlüne göre versin...
amin cnm şuan mımızlanıyoda yazamıyorum.göndercem sanada.10 dk.bi gidiyo ya msj bekle.ama sakın çatlama heee
kıslaarr bende herhangi bi gelişme yok bi haftada evde yoktum deneme fln yapamadık artık bugun yrn adet olana kadar denemeler devam...yalnız bir haftadan fazladır kasıklarıım ve belim ağrıyor ve akıntım çok kötü rengi koyu ve fazla arda kanda gelıyr gerci biraz azaldı ama acaba enfeksiyon flnmı olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?