Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

üstüne görmede olabilir.regliye 15 gün kala başlamıştı.hatta ben hep sıcak su torbası koymuştum.doktor düşüğe sebep olduğunu söyleyince çok korkmuştum.Allaha şükür bişey olmadı.

cnm benim ilk denemem daha üstüne görme olamaz yani. ama reglime 12 gün var onu biliyorum :) peki ilişkiye girmek risklimi yoksa devammı :)))

Son düzenleme:
üstüne görmede olabilir.regliye 15 gün kala başlamıştı.hatta ben hep sıcak su torbası koymuştum.doktor düşüğe sebep olduğunu söyleyince çok korkmuştum.Allaha şükür bişey olmadı.

sıcak su torbası düşüğe mi sebeb oluyormuş ay hergün yeni bişey öğreniyoruz burda ya ne kadar faydalı bi topic

baharcım parmak egz. benziyor oraya bişey girdiğine alıştırıyosun beyni aparatlarıda büyütünce p... rahat oluyor olay bu hep aynı yöntem yani bizim yaptıgımızla. bunda hızlı olmuş sadece :))

evet cnm bu benim gibi parmak yapamayanlar için süper:)ben sizin gibi iki parmamı şuan bile sokamam gibi geliyoo

aşağıda olup da vaji olan kızlaaaaaaaarrrr neden yazmıyosunuz bakiym sizeğer vajiliyseniz yazsanıza canlarım istediğiniz herşeyi çekinmeden sorabilirsiniz.içinize atmayın dışa vurun sorununuzu

cnm benim ilk denemem daha üstüne görme olamaz yani. ama reglime 12 gün var onu biliyorum :) peki ilişkiye girmek risklimi yoksa devammı :)))

aaa ölemi cnm pardon bilmiyodum.kimse bu kadar erken hamiş oldunu anlamadığı için yapıyo valla.bizde aynen devamdı.zaten 1.5 yılın acısı var.yap gitsin bencebebiş varsa RAbbim onu korur merak etme

aşağıda olup da vaji olan kızlaaaaaaaarrrr neden yazmıyosunuz bakiym sizeğer vajiliyseniz yazsanıza canlarım istediğiniz herşeyi çekinmeden sorabilirsiniz.içinize atmayın dışa vurun sorununuzu

kızlar bence oturdu egzersiz yapıyolaryapın anacım bol bol yapın.karın kaskarı,vajen kasları,kalça kasları,uyluklar gevşiyorrrrrr unutmayın gevşediğiniz yere kadar gevşeyinn

slm kızlar çok mutluyum HAMİLEYİMMMMM anne oluyorummm.daha yeni öğrendim bende vajinismus olayını sizler sayesinde çözdüm burda.allahım herkese nasip eder inşallah.

canım öyle oluyo sanki çok sıkıyormuş gibi bende hayatta p...s olmaz diyodum ama orası okadar esnekki kocaman cocuk çıkıyor yani büyüklüğe göre esneyip uzuyor canım...

kıslaarr bende herhangi bi gelişme yok bi haftada evde yoktum deneme fln yapamadık artık bugun yrn adet olana kadar denemeler devam...yalnız bir haftadan fazladır kasıklarıım ve belim ağrıyor ve akıntım çok kötü rengi koyu ve fazla arda kanda gelıyr gerci biraz azaldı ama acaba enfeksiyon flnmı olmustur

adet günün geldiyse erken olmuş olmayasın canım . adet bazen stres den sıkıntıdan yada ağır kaldırmaktan erken çözülebiliyor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…