Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaaaa neler nelerrr benim kasıklarımda regl olcam gibi sancı var yawww daha 28 şubatta günüm inş. oluşuyodur:))

yaaa o zaman seninki de yolda desenehamileliğin belirtisi zaten kasık ağrısı reglin bu kadar erkenden gösterirmiki kendini.fantazi mantazi dedin tutturdun galiba bebişihadi inşallah bakalım

Bahar Hanım, lütfen bana da yazın. özelden yazdım ama kesmedi burdan da isteyeyim dedim. birde şu haydar dümen reçetesine ulaşamadım. nerde ola ki?

canım burda da var ama çok gerilerde googleden da bulabilirsin ama bi dünya ilaçtan başka bişey yok o reçetede.ilişkiye alışayım derken ilaçlara alışırsıntabi herkesin kendi kararı ama ben çok sağlıklı ve geleceği olan bi reçete olarak görmüyorum o reçeteyi.karar senin

16450 meleba,
lütfen bana da yollayın bu akşam denemek istiyorum da çok istiyorum bir an evvel olmasını gerçi zor yapamam ben ama umut işte fakirin ekmeği.

tamam canım yollarım sana da ama öyle sanıldığı gibi zor değil önce onu söyliyeyim.ben de hep zor gözüyle baktığım için 1,5 senem gitti yapınca ne kadar kolay bişey olduğunu anladım.hem umudunun olması çok güzel bişey o da olmazsa naparız.sen egsersiz falan yapıyomusun hangi aşamadasın?

cnm bende ilk belirti hem kasık ağrısı hemde göğüslerim pütür pütür olmuştu üstü.yerleşirken kasık ağrısı olur.aman dikkat et kendine

aaa gerçekten mi:) benim daha 13 şubatta bitti yumurtlamam 2 günde hemen olurmu kasık agrısı cnm gerçi daha öncede çatlamış olabilir?? senin kaçıncı gün başlamıştı kasık agrın cnm.

Son düzenleme:
aaa gerçekten mi:) benim daha 13 şubatta bitti yumurtlamam 2 günde hemen olurmu kasık agrısı cnm gerçi daha öncede çatlamış olabilir?? senin kaçıncı gün başlamıştı kasık agrın cnm.

üstüne görmede olabilir.regliye 15 gün kala başlamıştı.hatta ben hep sıcak su torbası koymuştum.doktor düşüğe sebep olduğunu söyleyince çok korkmuştum.Allaha şükür bişey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…