- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.141
amin cnm şuan mımızlanıyoda yazamıyorum.göndercem sanada.10 dk.bi gidiyo ya msj bekle.ama sakın çatlama heee
hoşbulduk canımcım fantaziler almış başını gidiyo valla ne çok şey kaçırmışım
tamam canım bekliyorum o zaman.ay yerim ben onu mızmız şeyAllah analı babalı büyütsün inşallah uzun ömürler versin ona
yaaaa neler nelerrr benim kasıklarımda regl olcam gibi sancı var yawwwdaha 28 şubatta günüm inş. oluşuyodur:))
canım sende bana yolla kopyalayıp okey :)))
yaaa o zaman seninki de yolda desenehamileliğin belirtisi zaten kasık ağrısı reglin bu kadar erkenden gösterirmiki kendini.fantazi mantazi dedin tutturdun galiba bebişi hadi inşallah bakalım
tamam tatlım yollarım mutlakabaharın yöntemi haydarın reçetesini solluycak galibaaa
Bahar Hanım, lütfen bana da yazın. özelden yazdım ama kesmedi burdan da isteyeyim dedim. birde şu haydar dümen reçetesine ulaşamadım. nerde ola ki?
tamam tatlım yollarım mutlakabaharın yöntemi haydarın reçetesini solluycak galibaaa
16450 meleba,
lütfen bana da yollayın bu akşam denemek istiyorum da çok istiyorum bir an evvel olmasını gerçi zor yapamam ben ama umut işte fakirin ekmeği.
ya daha döllenme aşamasında yumurtayı bulduysa regliye çok var ozamanda kasık agrısı yaparmıki bilemedim.
haydarcıımmm duymasın valla.ayağımı kaydırır..
cnm bende ilk belirti hem kasık ağrısı hemde göğüslerim pütür pütür olmuştu üstü.yerleşirken kasık ağrısı olur.aman dikkat et kendine
kızlar haydarcıgın yöntemi nasılki aynımı oda
aaa gerçekten mi:) benim daha 13 şubatta bitti yumurtlamam 2 günde hemen olurmu kasık agrısı cnm gerçi daha öncede çatlamış olabilir?? senin kaçıncı gün başlamıştı kasık agrın cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?