Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

adet günün geldiyse erken olmuş olmayasın canım . adet bazen stres den sıkıntıdan yada ağır kaldırmaktan erken çözülebiliyor :44:

yok daha var gelmedı de zaten benımkı geç gelır ama erken gelmez bı kac aydır agrı oluyr zaten ama doktora gıtmekten korkuyrm alttan muayene olamıyrz malum öbür türlüde bişey anlasılmıyr

merhaba kızlar şimdi ben 2 parmağı alıyorum ama geriliyo da yırtılacakmış gibi sizdede gerilme oluyomu bi de emla yerine anestol kullansam olurmu

yok daha var gelmedı de zaten benımkı geç gelır ama erken gelmez bı kac aydır agrı oluyr zaten ama doktora gıtmekten korkuyrm alttan muayene olamıyrz malum öbür türlüde bişey anlasılmıyr

ultrasonla da bakılır canım üstten olmazmı ki kasıklardan gözüküyor :44: . sen dersin durumunu ona göre bakılır. korkma bence bi git doktora genede bir şekilde anlaşılır ne olduğu canım

merhaba kızlar şimdi ben 2 parmağı alıyorum ama geriliyo da yırtılacakmış gibi sizdede gerilme oluyomu bi de emla yerine anestol kullansam olurmu

bende de oluyordu canım gerilme . yeni mi geçtin iki parmağa canım ilk başlarda oluyor zorluyor biraz ama gevşiyor sonrasında sağolsun bana biraz zaman tanı diyor vaji
anestolu kullanmadım ama kullananlar var emla ile aynı görevi görüyor ..

ben hep 2 parmaktayım nerdeyse 1 yıldır yerimde sayıyorum çok geriliyor 2 parmak iyice gevşek oluncaya kadarmı egzersiz yapıcam..yeniden başlamaya ve tekrar denemeye karar verdim

iki ay sonra hamile kaldım cnm.sonrada bebişimi normal yolla dünyaya getirdim.hemde 4 kiloyduo bile geçti ordan.küçücük p...is mi girmicek.

Senin yerinde olmayı çok isterdim. Ne kadar sürdü sorunu çözmen? ve bu sorunla ne kadar süre yaşadın. Ben altı yıldır evliyim. Bu siteye yeni katıldım üç gün egzersiz yaptım daha ama ümitlendim. inşallah ben de başarırım.

yaşıcaksın cnm sende bu güzel duyguları.sakın ümidini kaybetme.1.5 yıl yaşadım bu sorunu sana yazdığım yöntemle bir günde çözdüm.çok şükür.daha öncede yazmıştım buraya.ablamda 6 yıllık evliydi doktora gitmeden ben ona bu şekil anlattım.bir haftada çözdü oda.inş sende yapacaksın.

İnşallah bir an öce şu regl bitsin de egzersizlere devam etsem.

ben hep 2 parmaktayım nerdeyse 1 yıldır yerimde sayıyorum çok geriliyor 2 parmak iyice gevşek oluncaya kadarmı egzersiz yapıcam..yeniden başlamaya ve tekrar denemeye karar verdim

anladımm doktora gittinmi peki hiç canım bir sıkıntı yok dimi. gerilme derken sıkı mı nasıl :44: benim mesela iki parmağım ı çok sıkıyordu bir saatten fazla yapıyordum egzersizi dairesel hareketler yapıp içeride sürekli oynatıyordum o şekilde gevşemişti biraz. b,de ara vermedim bi gün bile olsun ara verince etkileniyor insan.

2 jinekoloğa gittim herşey normal dedi.yalnız ben egzersizlerimi hiç 1 saat yapmadım 10 dk falan ondanmı acaba 2 parmak sıkı yapıyorum çok rahat olmuyor birde p... denemesi yapınca kayıyor girmiyor gleitgelen kullanıyorum ben

merhaba arakdaşlar bende vajınısmus hastasıydım bu sitelerde çok gezdim artık uzaman oldum :)
ama bende yendm 1 sene 3 ay yapamadık ama 13 yıl gibi geldi eşim çok anlayışlı olmasına rağmen onun yükü ağır gerçekten çok iyi anlıyorum sizi
ben çok para harcadım doktor da gerçi ben doktor tedavisini bıraktıktan 3 ay sonra kendim yapabildim pes etmiştim artık doktorun bana söylediği yöntemlerle yaptım ve çok rahat bi şekilde oldu tabi eşime alışmam biraz zaman alıyor ama olsun o anı yaşadık allah bunu yaşayan herkese yardım etsin inşallah çok zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…