- 15 Ekim 2010
- 491
- 18
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.181
adet günün geldiyse erken olmuş olmayasın canım . adet bazen stres den sıkıntıdan yada ağır kaldırmaktan erken çözülebiliyor :44:
haydarcıımmm duymasın valla.ayağımı kaydırır..
Bahsettiğiniz yöntem neyse bana da yollayın lütfen gerçi regl oldum ama olsun biter bitmes çalışmalara devam
göndereyim cnm inşaalah işine yarar
yok daha var gelmedı de zaten benımkı geç gelır ama erken gelmez bı kac aydır agrı oluyr zaten ama doktora gıtmekten korkuyrm alttan muayene olamıyrz malum öbür türlüde bişey anlasılmıyr
göndereyim cnm inşaalah işine yarar
merhaba kızlar şimdi ben 2 parmağı alıyorum ama geriliyo da yırtılacakmış gibi sizdede gerilme oluyomu bi de emla yerine anestol kullansam olurmu
Senin çocuğun var galiba sorunu çözdükten ne kadar sonra hamile kaldın.
iki ay sonra hamile kaldım cnm.sonrada bebişimi normal yolla dünyaya getirdim.hemde 4 kiloyduo bile geçti ordan.küçücük p...is mi girmicek.
Senin yerinde olmayı çok isterdim. Ne kadar sürdü sorunu çözmen? ve bu sorunla ne kadar süre yaşadın. Ben altı yıldır evliyim. Bu siteye yeni katıldım üç gün egzersiz yaptım daha ama ümitlendim. inşallah ben de başarırım.
yaşıcaksın cnm sende bu güzel duyguları.sakın ümidini kaybetme.1.5 yıl yaşadım bu sorunu sana yazdığım yöntemle bir günde çözdüm.çok şükür.daha öncede yazmıştım buraya.ablamda 6 yıllık evliydi doktora gitmeden ben ona bu şekil anlattım.bir haftada çözdü oda.inş sende yapacaksın.
ben hep 2 parmaktayım nerdeyse 1 yıldır yerimde sayıyorum çok geriliyor 2 parmak iyice gevşek oluncaya kadarmı egzersiz yapıcam..yeniden başlamaya ve tekrar denemeye karar verdim
2 jinekoloğa gittim herşey normal dedi.yalnız ben egzersizlerimi hiç 1 saat yapmadım 10 dk falan ondanmı acaba 2 parmak sıkı yapıyorum çok rahat olmuyor birde p... denemesi yapınca kayıyor girmiyor gleitgelen kullanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?