- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.201
yaşıcaksın cnm sende bu güzel duyguları.sakın ümidini kaybetme.1.5 yıl yaşadım bu sorunu sana yazdığım yöntemle bir günde çözdüm.çok şükür.daha öncede yazmıştım buraya.ablamda 6 yıllık evliydi doktora gitmeden ben ona bu şekil anlattım.bir haftada çözdü oda.inş sende yapacaksın.
2 jinekoloğa gittim herşey normal dedi.yalnız ben egzersizlerimi hiç 1 saat yapmadım 10 dk falan ondanmı acaba 2 parmak sıkı yapıyorum çok rahat olmuyor birde p... denemesi yapınca kayıyor girmiyor gleitgelen kullanıyorum ben
Selam arkadaslar,
Ben de 7 aylik evliyim ama tam iliski gerceklesmedi bi turlu... tedaviye basladik ama yurtdisinda yasamaya basladigimiz icin yarida kaldi...artik bacaklarimi cok daha rahat aciyorum eskiye gore ama tam olcak gibiyken keskin bi yanma hissiyle aninda esimi itiyorum... doktor iliskide hic bir sekilde aci olmaz yeterli islaklik saglandiginda demisti ama bende mi bi sorun var acaba... cok zor bi durum gercekten...yardim ve onerilerinizi bekliyorum. herkesin en yakin zamanda iyilesmesi dilegiyle...
:2:
semser nasıl yendin anlatırmısın
tamam teşekkür ederim..yollarım ama semser ve jasmin yenmemişmiydi
sen 2parmaktan sonramı denemeye geçtin..bi de öyle deniyim bakalım şimdi yaparım boşum zaten:)
ya işte bu aparatları nerden alcaz?almaya bile cesaretim yok benim
bahar ben mesaj gönderemiyormuşum öyle diyor..özür dilerim canım bi ara sen tekrar gönderirmisin arkadaşlara...bu arada kızlar gidip egzersiz yapıcam bugün öçok gaza geldim artık beklemek istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?