Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:)))pamukelma..neyse bekliyorum yinede..kılzar bundan sonra bende gelce kaç doktora gittim 3 yıllık evliyim ve artık kurtulmak istiyorum ben alttan da muayene oldum aslında ve hiç bi sorun yaşamadım kadındı doktorum onun parmağını hissettim yani baktı kızlık zarına falan hiçbişe yok dedi niye olmuyo anlamıyorum

Selam arkadaslar,
Ben de 7 aylik evliyim ama tam iliski gerceklesmedi bi turlu... tedaviye basladik ama yurtdisinda yasamaya basladigimiz icin yarida kaldi...artik bacaklarimi cok daha rahat aciyorum eskiye gore ama tam olcak gibiyken keskin bi yanma hissiyle aninda esimi itiyorum... doktor iliskide hic bir sekilde aci olmaz yeterli islaklik saglandiginda demisti ama bende mi bi sorun var acaba... cok zor bi durum gercekten...yardim ve onerilerinizi bekliyorum. herkesin en yakin zamanda iyilesmesi dilegiyle...
:2:

canım şu yöntemi bana da gönderir misin..

aynı bende de kayıyordu canım az yapınca alışması zorlaşıyor o zaman ne kadar zaman ayırırsan o kadar iyi sonuç alırsın ben 10 dakika zaten içeriye almakla uğraşıyordum sıkıyordu hep 15 dakikadan sonra falan git geller yapıyordum iyice gevşesin die yani en az yarım saat bir saate yakın hergün yapmak lazım. o zaman rahatlayacaktır emin ol. vajide bir sorun yoksa hergün aksatmadan zamanını daha çok ayır gör bak nasıl gevşer o zaman kasların iyice açılır. denemelere geçersin bile hemen

pamukelma sana yolladım cnm.onu jasmin bide semser e yollayabilir misin benim çıkmam gerek.kocam gelcek birazdan yemekleri ısıtcam.iyi akşamlar hepinize güzel haberlerinizi bekliyoruz

selam canım. ilişkide derken eşinle bir şekilde ilişkiye girebiliyormusun canım yoksa hiç içine alamadan mı ittiriyosun yanma hissi ilklerde oluyormuş birazcık ama acı ağrı olmuyor tamamen kaslarımızın istek dışı kasmasıyla ilgili oda. ıslaklık sağlanmıyorsa da jel kullanabilirsin jellerle rahat ilişki sağlanabiliyor alışana kadar.

semser nasıl yendin anlatırmısın

şemnur ben canım :)
1 seneyi geçti bekledik biz doktor tedaviside gördüm ama doktor fobim olduğu için doktoru bıraktım doktorumun bana verdiği aparatlar vardı onlarla deneme yaptım bi hafta tabi öncesinde de doktorla yapıoduk aparatlarım boy boy du parmak egzersizini önermiyor doktorlar yani kadınları daha çok soğutuyormuş ilişkiden ben hiç onu denemedim aparatlarda ilk küçüğüyle çalıştım sonra orta boyuyla sonra ise en büyğüyle ama ilk başlarda zor oluyo sonradan çok rahat yapabiliyosun daha sonra eşime hazır olduğumu söyledim tabi bu aparatlarada bebek yağı ile bebanten kremini kullandım pe..sede ilişki sırasında ilk bebek yağı sonra bebanten krem kullandık ve deneye deneye oldu ve biliyomusun 1 dakkalık olay yanii okdar büyütecek bi durumda yok tek sorun cesarete gelmekk emin ol senin yada bizim diğer hiçbir kadından farkımız yok daha çok fazlamız var sen kendin den emin ol cesarete gel düşün dışardaki herahngi bir kadın onlar yapıoda biz nie yapamıcaz 2 dakka dişimizi sıkıcaz
okdar aciz değiliz sen doktor tedavisi gördünmü yada deneme falan yaptınmı neler yaptın ??

sen 2parmaktan sonramı denemeye geçtin..bi de öyle deniyim bakalım şimdi yaparım boşum zaten:)

yap tabi canım her boş vakit çok önemli zaman akıyor
bende iki parmaktan sonra denemeye geçtim canım 4. denemede emla ile yendim çok şükür.
sizlerde yeneceksiniz . yeterki zamanınızı değerlendirin inanın üstüne gidin oluyor inanınki

ya işte bu aparatları nerden alcaz?almaya bile cesaretim yok benim

ben biyerde okumuştum ondan sonra cesarete geldim :)
bi bayan aynı sorun artık pes etmiş oda bigün evde otururken mum gözüne takılmış mumla denemiş oda kaygan biliyosun nekadar doğru bilemem tabi onla yapmış benm aparatlarım dokrotumdan kaldı geri alıyodu normalde ama ben yarım bıraktığım için kaldı bende eğer paran varsa benm doktorum iidi istersen gidebilirsin insana çok cesaret veriyo ve 3 seans gidiyosun çözüyo benm uzadı ama ben gitmedim seanslara ondan

bahar ben mesaj gönderemiyormuşum öyle diyor..özür dilerim canım bi ara sen tekrar gönderirmisin arkadaşlara...bu arada kızlar gidip egzersiz yapıcam bugün öçok gaza geldim artık beklemek istemiyorum..

ya bende 2 doktora gittim çok para harcadım ama olmayınca olmuyor bide biz doktora yada psikoloğa gittiğimizde eşimle aramız çok zouluyo çok kavga ediyoruz normalde hiç öyle değiliz bide evde uğraşmak istiyorum yani biz çift maaşız ve 3 yıldır hiçbişey yok elimizde maddiyatımızı doktoralara hacadık ama olmadı

bekelemeyin herkes denesin bu akşam kızlar bu mübarek günlerde bol bol dua edin sonra eşinizle deneyin bebek yağı ve bebanten kremini kullanın çok işe yarıyor allah yardımcınız olsun hepinizin dualarım sizinle ii akşamlar :)

bahar ben mesaj gönderemiyormuşum öyle diyor..özür dilerim canım bi ara sen tekrar gönderirmisin arkadaşlara...bu arada kızlar gidip egzersiz yapıcam bugün öçok gaza geldim artık beklemek istemiyorum..

olsun canım bir şekilde alırız o mesajı artık :) bekleme canım valla bende daha önce bıraktığım için kendime kızıyorum üstüne gidince oluyormuş bu iş. kendini rahat bırak dinlendirici müzik falan aç kafan dağılsın . güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…