- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.221
pamukelma sana yolladım cnm.onu jasmin bide semser e yollayabilir misin benim çıkmam gerek.kocam gelcek birazdan yemekleri ısıtcam.iyi akşamlar hepinizegüzel haberlerinizi bekliyoruz
sağolun kızlar çok moral verdiniz hepinize ii akşamlar yarın görüşürüz..
canım teşekür ederim sağol ama gönderdğini yapabilsek p...sde yapardık........biz penise ulaşmak için çok yoldan geçtik bende gele gele p..s başına gelebildim..................
ayyy bahar ne gönderdi çatlıcamm yaa valla yırttım kendimi burada ama mesaj bana gelemedi
birisi var tanıdığım bu rahatsılığı yaşıyormuş aklımda olan herşeyi söylemek istiyorum yüzyüze görüşcez inşallah.
sen çok iyi yerdesin canım bende sadece başını alıyordum ama oluverdi sonraolacak Allahın izni ile canım
ayyy bahar ne gönderdi çatlıcamm yaa valla yırttım kendimi burada ama mesaj bana gelemedi
Birisi var tanıdığım bu rahatsılığı yaşıyormuş aklımda olan herşeyi söylemek istiyorum yüzyüze görüşcez inşallah.
Sen çok iyi yerdesin canım bende sadece başını alıyordum ama oluverdi sonraOlacak allahın izni ile canım
ben yolladım cnm sana şimdi baharın yöntemini muckayyy bahar ne gönderdi çatlıcamm yaa valla yırttım kendimi burada ama mesaj bana gelemedi
birisi var tanıdığım bu rahatsılığı yaşıyormuş aklımda olan herşeyi söylemek istiyorum yüzyüze görüşcez inşallah.
sen çok iyi yerdesin canım bende sadece başını alıyordum ama oluverdi sonraolacak Allahın izni ile canım
Selam arkadaslar,
Ben de 7 aylik evliyim ama tam iliski gerceklesmedi bi turlu... tedaviye basladik ama yurtdisinda yasamaya basladigimiz icin yarida kaldi...artik bacaklarimi cok daha rahat aciyorum eskiye gore ama tam olcak gibiyken keskin bi yanma hissiyle aninda esimi itiyorum... doktor iliskide hic bir sekilde aci olmaz yeterli islaklik saglandiginda demisti ama bende mi bi sorun var acaba... cok zor bi durum gercekten...yardim ve onerilerinizi bekliyorum. herkesin en yakin zamanda iyilesmesi dilegiyle...
:2:
tatlım ultrason jeli al medikalden onla daha rahat olur ıslaklık olmayınca yanma olabiliyor cnm.
ben yolladım cnm sana şimdi baharın yöntemini muck
jasmin msj ı attım oku meleğim
aaa ölemi cnm pardon bilmiyodum.kimse bu kadar erken hamiş oldunu anlamadığı için yapıyo valla.bizde aynen devamdı.zaten 1.5 yılın acısı var.yap gitsin bencebebiş varsa RAbbim onu korur merak etme
amin canım inşallah allah herkesin gönlüne göre versin...
canım teşekür ederim sağol ama gönderdğini yapabilsek p...sde yapardık........biz penise ulaşmak için çok yoldan geçtik bende gele gele p..s başına gelebildim..................
banada yollayınnn yaaaaa baharın yöntenminiiii hem nie ortaya yazmadı bu kıssss
kıs ecrin bende meraktn çatladım 1 günde oyöntemle çözülüo dedii eee nie ortaya yazmıo ozaman bu arkadaş aylardır kıçımızı yırtıoz bu sıkıntıdan kurtulmak için 1 günde atlatılan yöntemi neden buraya yazmıokiiihi çok merak ettimmmm bana özel atın kıslar o yöntemi özelse herkes birbirini özelden atsın osaman Allah Allah bu akşam çatlarım uyuyamam ben hee:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?