Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm benimm bir nebze morel verebildiysem ne mutlu bana.
sende bana çok morel verdinn balımm .

İyiki sizleri bulabilmişimm çok şükür Rabbime.
minnosummm
ah kıyamam ben sana kuzummm küstün mü sen bakiymcanım valla duş almam lazımdı çıkmak zorunda kaldım.ben gönderene kadar arkadaşlar göndermiş zaten.şu an herkesde var galiba
tatlim iyi yapmissin valla ben geldim eve ustumu cikardim cuppp dusa gittim hemen cunkummm ask ve cezayi izliyorum simdik

iliskiye giremedik... deneme yaptigimiza cok az giriyo, ben yanma hissedp itiyorum esimi tutamiyorum kendimi ....[/QUOTE]

canım biraz bekletirsen o noktada yanma geçicektir yapa yapa o yanma geçiyor zamanla

ya bana da yollarmısınnn o yöntemiiii

kızlar kımse paylaşmıyo, ben paylaştım, ayıp falan değil, ortada o kadar açık bi konuda yok.. herkes merak ediyo, bana da ecrin gonderdi, tesekkur ederım ercin..

arkadaşlar merhaba. bana lütfen yardımcı olun. 5.5 yıldır yapamadım. birkaç doktora gittik. parmak ödevi verdiler, gayet rahat bir şekilde parmaklarım girdi ve hatta eşimin parmakları daha kalın olmasına rağmen onun parmağıda girdi. ama iş ilişkiye girmeye, birleşmeye gelince olmuyor olmuyor olmuyor. psikolojimiz çok bozuldu, kavga ediyoruz ama birbirimizide seviyoruz. eşime benden ayrılabileceğini söylüyorum fakat bunu kabul etmiyor. binde bir cinsellik yaşıyoruz. nasılsa olmayacak diye yapmıyoruz. çaresizim. ne olur yardım edin...

ooooooofffffffffffffff yaaa bu saatlerde girmek kötü oluyormuş herşyi kaçırıyorum.bahar herkese mesajmı attı yöntem ile ilgili çok işe yarar bişeyse banada bilen biri yollsa keşke.üvey evlat gibi kaldım burda yaaa .unutulup gidecem yakında

hosgeldin canim.bence buraya bir kac gun surekli katil insallah cok kisa zamanda basarirsin.cunku egzersiz olayini gecmissin son asamalardasin.ben daha egzersiz asamasindayim ama cozen arkadaslar sana yazacaklardir onerilerini allah yar ve yardimcimiz olsun insallah.

amin, teşekkürler. acil desteğe ve öneriye ihtiyacım var. herkese şimdiden teşekkürler...

tatlimmmm geldin miiii.yaaa bana bak butun gun yoksun olmiuyor boyle bende aksamlari fazla giremiyorum.ne yap ne et bul bir sey.ben yollayayim canim sana.ya sen cozdun gerci ne merak ediyorsun

ranaaaa asıl sen unuttun bizi heeee yöntemi uncalend yazmışşşşşşş ...anammm arkadaşım 5.5 yılda çok fazla bende öle demiştim eşimeeeee bırak beni git yuvanı kur çoluk çocuğa karış demiştimm ailenden bilenler varmı yoksa 5.5 yıl sır gibi sakladınmııı arkadaşımm brda hergün ol hergün bulun atlatıcan inşallhh

zaferlii arkadaşımmm artık herşeyi unuttt açıkça yazımmm bunun çaresi egzersiz ister parmak egzersizi ister p..s egzersizi ister aparattt yani bunlardan biri... ben 1 parmakla başladım 2 barmak 1 boğumdan sonra 2 parmağı tam aldım sonra p..s ucu şimdi p...s yarısını alabiliom araya regl girdiii hepimiz kurtulucaz inşallah devamlı siteye gir burda hocalarımız var uzmann onlar yardımcı oluo bizeee sende katıl bizee tmmm yaş kaçç

inşallah, ilgine teşekkürler. eşimin ailesi biliyor ve ablamlar biliyor. ama yeni söyledik. sürekli çocuk beklentisindeydi herkes, mecbur kaldık bu durumu söylemeye.

canim benim bu hastaligin diger bir adi da erteleme hastaligi 5,5 yil baktiginda cok ama surekli ertelersen bugun olur yarin olur dersen o gune geliyor iste.benimde 5 olacak ama gelde bana sor.vakit nasil gecti hep bir mucize ciksin diye bekledim.bende cok dedim esime neler dedim ama allah onlardan ragzi olsun insallah.

teşekkürler. artık hergün ve her an burda olucam. aparat veya yapay penis faydalı olurmu diyorsun. yaş 28

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…