Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah, ilgine teşekkürler. eşimin ailesi biliyor ve ablamlar biliyor. ama yeni söyledik. sürekli çocuk beklentisindeydi herkes, mecbur kaldık bu durumu söylemeye.

daha fazla günler kaybetmeden bizimle olllll bize katıl atlatıcan inşallahhh bende aynen senin gibi artık bebek sordukları için eşimin annesi babası annem ablam ananem teysem söledim bilio benimde başka kimse bilmio 1.5 yıllık evliyimbendeee.......gerçekten hep erteledik bir muciizeyi bekledikkk ama egsersilerden başka çaresi yok ilk zamanlar itici geliooo ama sonraları alışılıorrr

iki parmak denedinizmi canım tek parmaklamı yaptınız hep. olacak inşallah canım sakın ümidini kaybetme.
p...s boyutunda aparat denedinmi hiç o şekilde deneyip sonra eşinle birlikte olmayı denesen.
emla kremde iyi oluyor mademki parmakta sıkıntın yok ilişkiden önce biraz o kremden sürsen kasların oluşturduğu engeli kaldırabilir.

parmak konusunu aştım. anladığım kadarıyla yapay penis denemem konusunda tüm arkadaşlar hemfikir. faydası olurmu, çünkü biz düşündük ve doktorumuza sorduk o tavsiye etmem demişti.

hepimizzz kurtulucaz inşallahhhhhhh Allahın izniiyleeee zaferliiii sende çoğu aşamayı atlatmıssın arkadaşım buraya katıl en kısa zamandaaa atlatıcandan eminimm

parmak konusunu aştım. anladığım kadarıyla yapay penis denemem konusunda tüm arkadaşlar hemfikir. faydası olurmu, çünkü biz düşündük ve doktorumuza sorduk o tavsiye etmem demişti.

neyi tavsiye etmem dedi doktor :44: penis boyutunda bir aparat yapabilirsin mumlar var onlarla büyütüp streç film ile sarıp denemelerde bulunabilirsin. o boyuttakini aldıktan sonra bişey kalmaz zaten başarırsın parmağını alıyorsan rahat bir şekilde hiç korkma endişelenme olur o canım.

olabilir neden olmasın yapay p...sle esnetirsin sonra eşinle yaparsın ama... yapay p...s te olaya direk p...s başlamak oluoo bi daha ona para verene kadar evden birşeyler kullan bence... ben havuç kullandım p...s boyutunda ilkten ucundan girdi öle bi kaç gün uğraştım tamamı girdi sonraa

iki parmağım ve hatta 3 parmağımda girdi. eşimin 2 parmağı bile girdi (kızlığımda o anda gitti zaten)
hiç acı hissetmedim. buna üzülüyorum zaten. parmaklar girdi ama...

yapay penis veya benzer büyüklükte birşeyi denemeni tavsiye etmem dedi doktor

iki parmağım ve hatta 3 parmağımda girdi. eşimin 2 parmağı bile girdi (kızlığımda o anda gitti zaten)

bismillahhhhhh kıs ne kaldııı 3ünü mü alıon aboooo p..s rahatlıkla alman lasımmm....neden alamadını anlayabiliorum aslındaa senelerin verdiği acılar şimdiye kadar eşin üsütüne çıkıp hep denediğinizde hüsranla bittiği içn ve sonrası ağladığın hıçkırıklağa boğulduğun için gene aynısını yaşaıcandan korkuosun denemekten korkuosun artık psikolojikmen bende bu çok olduuuu

3 parmak oluyorsa hiiç korkma canım o olur emin ol şimdi sende p...s korkusu var ondan geriliyorsundur.
onu yendinmi tamamdır. eşinle denemeler yap biraz kontrol sende olsun. denemeden öncesinde eşin sana biraz masaj yapsın geveşersin inanki bak. yavaş yavaş hergün denersen vajinin p...s korkusuda gidicektir eminim ki

kaç yıldır hep ben üstteyim canım, yinede olmuyor.

burda hicbirimiz aksi birsey dusunmuyoruz.dunyanin neresine gidersen git sonucta bunu cozum yoku egzersiz ve burda maddi durumu o kadar yuksek fiyatlar veremeyecek durumda insanlarla dolu.bizde ayni yontemle basarmaya calisiyoruz.

5000-6000 tlyi aşan paralarda harcadık psikoterapiye ama nafile. yinede olmadı. yanlış bir yöntem demiyorum ama biz bir faydasını göremedik...

canım 5000-6000 tl verdiğin yer ne yaptırıo oda egsersiz deilmii.. bende bunun yolunda çok para harcadım ama kesin tedavinin egzersiz oldunu çok geç anladım keşke en başata burayı bulup egsz yapsaydım dedimmm

canım 5000-6000 tl verdiğin yer ne yaptırıo oda egsersiz deilmii.. bende bunun yolunda çok para harcadım ama kesin tedavinin egzersiz oldunu çok geç anladım keşke en başata burayı bulup egsz yapsaydım dedimmm

yok be tatlım ne untması bilg.yok sabahları tekbaşıma kaldım yine evdebu saatte girmekte hiç keyif vermiyor kaçırıyorum olayları ne yaptınız merak ediyorum ilgilenmek yardımcıolmak istiyorumama olmuyor böle işte.sen nasıl oldun tatlım.umarım daha iyisindirr

tatlimmmm geldin miiii.yaaa bana bak butun gun yoksun olmiuyor boyle bende aksamlari fazla giremiyorum.ne yap ne et bul bir sey.ben yollayayim canim sana.ya sen cozdun gerci ne merak ediyorsun

canım bende merak ettim bi yöntem mi var eski sayfalara dönemiyorumm.kaç gündür yoktum hastaydım annemde kaldık bakamadım hiççç
banada söylermisinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…