- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.281
inşallah, ilgine teşekkürler. eşimin ailesi biliyor ve ablamlar biliyor. ama yeni söyledik. sürekli çocuk beklentisindeydi herkes, mecbur kaldık bu durumu söylemeye.
arkadaşlar merhaba. bana lütfen yardımcı olun. 5.5 yıldır yapamadım. birkaç doktora gittik. parmak ödevi verdiler, gayet rahat bir şekilde parmaklarım girdi ve hatta eşimin parmakları daha kalın olmasına rağmen onun parmağıda girdi. ama iş ilişkiye girmeye, birleşmeye gelince olmuyor olmuyor olmuyor. psikolojimiz çok bozuldu, kavga ediyoruz ama birbirimizide seviyoruz. eşime benden ayrılabileceğini söylüyorum fakat bunu kabul etmiyor. binde bir cinsellik yaşıyoruz. nasılsa olmayacak diye yapmıyoruz. çaresizim. ne olur yardım edin...
teşekkürler. artık hergün ve her an burda olucam. aparat veya yapay penis faydalı olurmu diyorsun. yaş 28[/QUO
hangisi kolayına gelirse bence parmak egzerisle başla daha güven geliooo çok sıkıcı birşey ama alışılıor parmak yapamam dersen aparatler bul evden mesela beyaz mum bakkallarda satılan onlardan başla evde buldun daha kalın seyleri sok valla biz evde p..s benzeyen ne bulduysak sokuozzz
parmak konusunu aştım. anladığım kadarıyla yapay penis denemem konusunda tüm arkadaşlar hemfikir. faydası olurmu, çünkü biz düşündük ve doktorumuza sorduk o tavsiye etmem demişti.
parmak konusunu aştım. anladığım kadarıyla yapay penis denemem konusunda tüm arkadaşlar hemfikir. faydası olurmu, çünkü biz düşündük ve doktorumuza sorduk o tavsiye etmem demişti.
neyi tavsiye etmem dedi doktor :44: penis boyutunda bir aparat yapabilirsin mumlar var onlarla büyütüp streç film ile sarıp denemelerde bulunabilirsin. o boyuttakini aldıktan sonra bişey kalmaz zaten başarırsın parmağını alıyorsan rahat bir şekilde hiç korkma endişelenme olur o canım.
iki parmağım ve hatta 3 parmağımda girdi. eşimin 2 parmağı bile girdi (kızlığımda o anda gitti zaten)
hiç acı hissetmedim. buna üzülüyorum zaten. parmaklar girdi ama...
iki parmağım ve hatta 3 parmağımda girdi. eşimin 2 parmağı bile girdi (kızlığımda o anda gitti zaten)
hiç acı hissetmedim. buna üzülüyorum zaten. parmaklar girdi ama...
bismillahhhhhh kıs ne kaldııı 3ünü mü alıon aboooop..s rahatlıkla alman lasımmm....neden alamadını anlayabiliorum aslındaa senelerin verdiği acılar şimdiye kadar eşin üsütüne çıkıp hep denediğinizde hüsranla bittiği içn ve sonrası ağladığın hıçkırıklağa boğulduğun için gene aynısını yaşaıcandan korkuosun denemekten korkuosun artık psikolojikmen bende bu çok olduuuu
burda hicbirimiz aksi birsey dusunmuyoruz.dunyanin neresine gidersen git sonucta bunu cozum yoku egzersiz ve burda maddi durumu o kadar yuksek fiyatlar veremeyecek durumda insanlarla dolu.bizde ayni yontemle basarmaya calisiyoruz.
ranaaaa asıl sen unuttun bizi heeeeyöntemi uncalend yazmışşşşşşş ...anammm arkadaşım 5.5 yılda çok fazla bende öle demiştim eşimeeeee bırak beni git yuvanı kur çoluk çocuğa karış demiştimm ailenden bilenler varmı yoksa 5.5 yıl sır gibi sakladınmııı arkadaşımm brda hergün ol hergün bulun atlatıcan inşallhh
canım 5000-6000 tl verdiğin yer ne yaptırıo oda egsersiz deilmii.. bende bunun yolunda çok para harcadım ama kesin tedavinin egzersiz oldunu çok geç anladım keşke en başata burayı bulup egsz yapsaydım dedimmm
tatlimmmm geldin miiii.yaaa bana bak butun gun yoksun olmiuyor boyle bende aksamlari fazla giremiyorum.ne yap ne et bul bir sey.ben yollayayim canim sana.ya sen cozdun gerci ne merak ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?