Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ranacim ben dedigini yaptim tatlim sana gelince onaylarsin ok tatlim cikarim belki birazdan 10.dk olayi deli etti benii gene

offf canım ya hiç deme bunun ne mantığı var anlamadımdoğrusu düzeltilir umarım.bende ayar vermeye çalışıyorum bakalım olursa iyi olacak iletişim kesintisiz deam edecek olursa

konuyu cok didiklemedim anlaşılan şu iyi niyetle yanaşılmış olsa bile yardımlaşmanın ilk aşamalarda mail yada özel görüşme olarak istenmesi burdaki bi sürü arkadasımızı bildiklerinizden mahrum edicektir ne paylaşılıyorsa bu ortamda paylaşılması en sağlıklısı iyi niyetli birinin bundan cekinecegini sanmıyorum

günaydın kızlarrr amanın yine ortalık karışmış ne oluyor yawww bizi çekemeyenler var galiba:))) uymayın kızlar cvp bile vermeyin.. biz size yeteriz ne sorcaksanız bize sorun bizzat uygulayıcı olarak herşeyi onlardan daha ii biliyoruz gerçek dr.olsalar bile bu hastalıgı yaşayamadan bizi anlayamazlar.

canım hoşgeldin.sen maşallah egsersizlerde çok başarılısın 3 parmağı aldığına göre pe..si alabilmen lazım.takıldığın şeyleri sor yardımcı olmaya çalışalım

slm kızlar çok mutluyum HAMİLEYİMMMMM anne oluyorummm.daha yeni öğrendim bende vajinismus olayını sizler sayesinde çözdüm burda.allahım herkese nasip eder inşallah.

tebrik ederim canım çok sevindim bebişin ne zaman doğacağının tahmini tarihi yazarmısın bana hamişler listesine ekleyeceğim seni

özüm yok canım hergün uğruyorum da yazmıyorum hani artık ben kendimden umudu kestim gibi bişe

pamukcum sen baya bi ilerlemiştin eskiden öyle hatılıyorum kızılcık sopasını senin için hazırlamaya başladım haberin olsunnnn

bende çook merak ettimmm :44: banada yollarmısınızz

ayyyyyy genele yazın nolcak gizli saklımızmı var burada...neyi dava edecek adam sağlık bakanlığının haberi varmı acaba onun 5,000-6.000 tl aldığından vergisini ödüyomudur acaba ???? sanmam yani....korkmayın hiç korkan bana özel yazsın ben genelden paylaşırım ... zaten başbakanlıkta 3 tane davam var 1 tane daha eklensin bişeycik olmaz

merhaba kızlar şimdi ben 2 parmağı alıyorum ama geriliyo da yırtılacakmış gibi sizdede gerilme oluyomu bi de emla yerine anestol kullansam olurmu

canım emla ile anestol aynı işe yarıyor hatta anestol dahada kaygan emladan...canım o gerilme zamanla yok oluyor ilk p....s girişindede o gerilmeyi yaşayacaksın çünkü esnetiyorsun

kızlar kımse paylaşmıyo, ben paylaştım, ayıp falan değil, ortada o kadar açık bi konuda yok.. herkes merak ediyo, bana da ecrin gonderdi, tesekkur ederım ercin..

walla tebrik ederim bebişimmmm çünkü hala çok utanıp sessiz sessiz okuyan derdine çare arayan arkadaşlar var onlarında bilmek hakkı...gerçi zaten bildiğimiz şeyler değişik bir şey yokmuş :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…