- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.301
ranacim ben dedigini yaptim tatlim sana gelince onaylarsin ok tatlim cikarim belki birazdan 10.dk olayi deli etti benii gene
ben cikiyorum guzeller hepinize iyi geceler allaha emanet olun.
hayirli haberlere uyanalim insallah
ben cikiyorum guzeller hepinize iyi geceler allaha emanet olun.
hayirli haberlere uyanalim insallah
günaydınnnnnnn....laa neler yaptııızzz gece öle laaa....kavgalar çıkmış sapıklar girmiş bilmemne
Günaydın kızlar
arkadaşlar merhaba. bana lütfen yardımcı olun. 5.5 yıldır yapamadım. birkaç doktora gittik. parmak ödevi verdiler, gayet rahat bir şekilde parmaklarım girdi ve hatta eşimin parmakları daha kalın olmasına rağmen onun parmağıda girdi. ama iş ilişkiye girmeye, birleşmeye gelince olmuyor olmuyor olmuyor. psikolojimiz çok bozuldu, kavga ediyoruz ama birbirimizide seviyoruz. eşime benden ayrılabileceğini söylüyorum fakat bunu kabul etmiyor. binde bir cinsellik yaşıyoruz. nasılsa olmayacak diye yapmıyoruz. çaresizim. ne olur yardım edin...
slm kızlar çok mutluyum HAMİLEYİMMMMM anne oluyorummm.daha yeni öğrendim bende vajinismus olayını sizler sayesinde çözdüm burda.allahım herkese nasip eder inşallah.
özüm yok canım hergün uğruyorum da yazmıyorum hani artık ben kendimden umudu kestim gibi bişe
bende çook merak ettimmm :44: banada yollarmısınızz
merhaba kızlar şimdi ben 2 parmağı alıyorum ama geriliyo da yırtılacakmış gibi sizdede gerilme oluyomu bi de emla yerine anestol kullansam olurmu
kızlar kımse paylaşmıyo, ben paylaştım, ayıp falan değil, ortada o kadar açık bi konuda yok.. herkes merak ediyo, bana da ecrin gonderdi, tesekkur ederım ercin..
neyse dağılmayalım konumuza odaklanalım.....ne alemde deneme ve egzersiz yapan bacılarımız
onun ıpsini alıyımda ben şikayet ediyim dur çakma doktor
günaydın ben geldimiyileştimde geldim
ayyyy allah iyiliğini versin ben ne okudum yazdığını biliyonmuanam dervişin fikri neyse zikride o olurmuş
günaydın ben geldimiyileştimde geldim
ayyyy allah iyiliğini versin ben ne okudum yazdığını biliyonmuanam dervişin fikri neyse zikride o olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?