- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.321
hoşgeldin cnmcm :))))))))))
gözün aydın kuzuu
bende önce okudum :)))))))))))) amanın biz iyice aklımızı p... bozduk heee
günaydın ben geldimiyileştimde geldim
ecrinecrin ismim nuray atalay.Ardahan devlet hastanesinde doktorum.verdiğim mail adresi eşimle ortak olarak kullandığımız ve sadece hastalarımız için kullandığımız mail adresidir.İsim kontrolü yapabilirsin bak bakalım isim de ne yazıyor.Nuraya erkek ismi diyorsan sana yapılabilcek birşey kalmamış
sen ipsini yazmışınya ben pipisini okudum
günaydın ben geldimiyileştimde geldim
günaydın canım.hosgeldin. düzelmene sevindim tatlım.aman bundan sonra dikkat et de bi sorun yasama bari
günaydın kızlarrrrrrrrrrr..... venüscüm geçmiş olsun .........iyi olmanada sevindim herkeze sevgi dolu günler diliyorum
p...le deniyoruz sürekli canım.korku falan yok bende ben denemek istiyorum zaten ama istem dışı kasıyorum sanırım az bişey girince acıyo yani ucu giriyo sadece acıyınca farkında olarak kasıyorum ve ilerleyemiyoruz.duvar var gibi resmen hep aynı yerde takılıyoruz.emlada sürdüm ama 1-2 dakka bekledim bu yüzden etkisi olmadı pek sanırım.
Selam bence kayganlaştırıcı jel denemelisin kesinlikle faydası olacaktır....
allah seni bu arada iyileşmene çok sevindim
geçmiş olsun canım geçmiş gitmiş zaten gözün aydın
Selam bence kayganlaştırıcı jel denemelisin kesinlikle faydası olacaktır....
dğum günün kutlu olsun derinciğim nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşlara
çok teşekkür ederimmmmm minik kuşummm
sağol hemşocum görüşemiyoruz kız bu aralar nerelerde finkliyosun acaba :98:
zerrrr nerelerdesin bebişim sen ???? teyzesinin bi tanesi ne durumda cinsiyeti belli oldumu ? doğum ne zaman ?
derincimmmmmmm doğum günün kutlu olsunnnnnnn canım kardeşimmmmm
Rabbim yeni yaşında mutlu huzurlu bol paralı ve başarılı bir yıl versinnnnnnice yeni yaşlara hep beraberrrr
derinnnnn doğumgünün kutlu olsun canım yeni yaşın yepyeni güzelliklerle gelsin inşallah nice güzel senelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?