Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)

2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)

3- Bahar07
TEMMUZ/2011
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre

8- Yasmin3561
Erkek
9- Füsuncuk

10- Narcicegi16
11- Bocuss

12- Selmatem
13- Ada_439

14- Nazlı1982
01/10/2011
15- Elisaist
19/10/2011
16- Gulcn
17- Gülcel

18- Yaseminimmm
???

15 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz

acayip bi misafir dalgasına yakalandım atlatamıyorum gidip gelip yeniden geliyolar ...miniğim kız olucak teyzesi dogumuda kesin olmamakla birlikte 23 mayıs bi hafta sonasıda olabilir

anam ne misafiri hamiş kadına gelinirmi ayoll canımcım dikkat et kendine kaç kilo aldın karnın büyüdümü çok kıpırdıyomu napıyo ???? neler aldın kızına çok heyecanlı yawww

İki parmak iki boğum oldu ama şimdi regl olduğum için ara verdim inşallah başa dönmem.

Ayyyyy tatlım çok sevindim yazmana :)
Çok teşekkür ederim
Yaşlanıyoruz

aşkolsun bebişim sen bizim ilk göz ağrımızsın yazmazmıyım hiç anam ne yaşlanması keşke bende senin yaşında olsam ahhhh ahhh en güzel yılların tadını çıkar yawru kuşum 21e mi girdin şimdi ???

İki parmak iki boğum oldu ama şimdi regl olduğum için ara verdim inşallah başa dönmem.

hiç heveslenme bu saatten sona neyin başına döneceksin acaba ???? bebişim o parmak vajiye girdimi bi kere her bişeycik girer hiç merak etme biz o parmakları vajiye değil beynimize sokuyoruz aslında bilinç altı bi kere pes ettimi artık daha fazla bizimle uğraşmıyor salıyor kendini

Sizin yazdıklarınızı okudukça moral buluyorum valla iyi ki burayı bulmuşum diyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum yazılanları okudukça cesaretleniyorum. Allah inşallah hepimizi bir an önce kurtarsın bu sorundan

yok tatlım bizlerde hep endişelendik acaba başa dönermi diye valla ben yendim 2.denemden sonra mantar oldum 2 hafta o sürdü sonra regl valla hiçte başa dönmedim hatta alıştım artık ...

Bu sitede kotu icerik butonu neden var ? o tusun butonun bir fonksiyonu var mi sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…