Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaslar ben 6 aydır evlıyım fakat eşimle ilişkıye tam anlamıyla gıremedık ben rahat oldugumda o erken boşalıyor ben kendıı kastıgımda ılıskıye gıremeden sonlanıyor.acaba ne önerırsınız yardımcı olun lütfen parmak egzersızı yapamam kızlık zarıma zıyan gelebılır....

selam canim.burda hepimiz seninle ayni kaderi paylasiyoruz.ne hissediyorsan ayni durumlar.ama bunun cozumu egzersizden geciyor.arastirdin mi hic doktorlardan falan her yerde ayni yontem cunku.burda cok kisi egzersizle yendi ve hic duymadim egzersiz aninda kizliginin bozuldugunu.egzersizde kizlik zari esniyor cunku.sen sorularini acikca sor arkadaslar mutlaka yardimci olacaklardir.

canım tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla cevap vereyim.önsevişmede boşalma oluyorsa önsevişmeyi kısa tutun.hiç pe..si alabildin mi?yoksa hiç mi olmadı?bide kızlık zarına ziyan olmaz merak etme ama eşinden dolayı tedirginliklerin varsa o zaman önce bi doktora gidin içi rahatlasın.hem bakire olduğunu öğrense nolucak ki benden de kan falan gelmedi ama bakireydim.herkesde olucak diye bişey yok.

tünaydın arkadaşlar...

derincim doğum günün kutlu olsun nice güzel senelere...

kızlar bende sizdenim.. regli başladı çok şükür.. 1 hafta mola vericez şimdi mecburen.. sonrası güzel olur hepimiz için inşallah.. regliden sonra güzel haberlerle geliriz inşallah..

amin inşallah pandocum..... bu regliden sonra bitecek inşallah hepimzinkiiii Allahın izniyle inşallahh...

leynnnnn hepiniz toplu regl eylemimi başlattınız elbet bitecek o regl varya tek tek günlerinizi sayıyorum hepinizi sıraya dizip popolarınıza kızılcık gelcek regl sonrası herkes burada olsun son bir durum değerlendirmesi yapıcas kim nerede kaldı diyeeeeee şenlensin artık sayfa çok oynayasım var yawww sizin yüzünüzden otura otura kabız oldum heee

harbiden ya kimse sorsak regl diyo en son bunların reglleri için de bi takip listesi hazırlamak lazım olmuycak böyle

selam kızlarr. ayy gerçekten hepiniz regl mi oldunuz yaw :) birbirimizi çok seviyoruz regl lerimiz bile aynı zaman geliyor

derincim doğum günün kutlu olsunn. nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere...

harbiden ya kimse sorsak regl diyo en son bunların reglleri için de bi takip listesi hazırlamak lazım olmuycak böyle

walla anlamadım bebişim bulaştımı naptı birbirlerinden eninde sonunda bitecek regilleri sürse sürse 6 gün sürer yani

şaka maka aynı ana geldi ben ecrin pando suan regliz esra sendemi yoksaa

kızzzz naptınız sözleştinizmi hepiniz biz başaranlardan hiç regl olan yok egzersiz yapanlardan maşallah toplucana...neyse bitincede böyle toplu müjdeler istiyorum heee sizden

sağol balımmmmm....sormayacam sormayacam diyorum tutamıyorum kendimi ne durumdasın [/QUOTE]

ayyyyyyyyy kız yerim ben seni............. sor venüscüm sor .....İNAN SİZLER SAYESİNDE MORALİM SÜPER KENDİME ÇOK GÜVENİM VAR ...ŞUAN REGLİYİM .C.TESİ BİTİYOR......EN SON P...S DENEMESİNDE TAM OLUCAKTI EŞİM ERKEN BOŞALDI MALESEF..........BİRA YDIR SOĞUK ALGINLIĞIYLA UĞRAŞIYORUM YENİYENİ TOPARLANIYORUM..........GEÇEN AY İÇİN BİTER DİYORDUM.KENDİMCEARAYA BİRSÜRÜ GEÇERLİ MAZERETLER GİRDİ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.....KENDİMİ HER GEÇEN GÜN DAHADA İYİ HİSSEDİYORUM VAJİ ARTIK BENİ ELİMDE SÖZÜMDEN ÇIKMIYO......İNŞ..........YARIDA BIRAKMAZ DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN......yolur yolur

vallahi ya bütün egzersizliler regli başarı patlaması oucak

sağol balımmmmm....sormayacam sormayacam diyorum tutamıyorum kendimi ne durumdasın

ayyyyyyyyy kız yerim ben seni............. sor venüscüm sor .....İNAN SİZLER SAYESİNDE MORALİM SÜPER KENDİME ÇOK GÜVENİM VAR ...ŞUAN REGLİYİM .C.TESİ BİTİYOR......EN SON P...S DENEMESİNDE TAM OLUCAKTI EŞİM ERKEN BOŞALDI MALESEF..........BİRA YDIR SOĞUK ALGINLIĞIYLA UĞRAŞIYORUM YENİYENİ TOPARLANIYORUM..........GEÇEN AY İÇİN BİTER DİYORDUM.KENDİMCEARAYA BİRSÜRÜ GEÇERLİ MAZERETLER GİRDİ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.....KENDİMİ HER GEÇEN GÜN DAHADA İYİ HİSSEDİYORUM VAJİ ARTIK BENİ ELİMDE SÖZÜMDEN ÇIKMIYO......İNŞ..........YARIDA BIRAKMAZ DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN......yolur yolur[/QUOTE]

kıs sendemi reglisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne oli leynnnnnn teker teker gelinnnnnnn
oyusden cansız burasııı egsiz yapanlar topluca regl dönemineee girmişşşşş bende diom nie canlılık yokkkk

benimkini uzun say venüstencim.. benim regli 7-8 gün sürüyor.. boşu boşuna popişim kızarmasın kızılcık sopasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…