- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.381
Merhaba arkadaslar ben 6 aydır evlıyım fakat eşimle ilişkıye tam anlamıyla gıremedık ben rahat oldugumda o erken boşalıyor ben kendıı kastıgımda ılıskıye gıremeden sonlanıyor.acaba ne önerırsınız yardımcı olun lütfen parmak egzersızı yapamam kızlık zarıma zıyan gelebılır....
Merhaba arkadaslar ben 6 aydır evlıyım fakat eşimle ilişkıye tam anlamıyla gıremedık ben rahat oldugumda o erken boşalıyor ben kendıı kastıgımda ılıskıye gıremeden sonlanıyor.acaba ne önerırsınız yardımcı olun lütfen parmak egzersızı yapamam kızlık zarıma zıyan gelebılır....
tünaydın arkadaşlar...
derincim doğum günün kutlu olsun nice güzel senelere...
kızlar bende sizdenim.. regli başladı çok şükür.. 1 hafta mola vericez şimdi mecburen.. sonrası güzel olur hepimiz için inşallah.. regliden sonra güzel haberlerle geliriz inşallah..
günaydın canım bende senın gıbıyım regl olmak ısterdım hep... şimdi bu hastalığı yendıkten sonra hiç regl olmak ıstemıyorum alşıyım bırazcık diye
leynnnnn hepiniz toplu regl eylemimi başlattınızelbet bitecek o regl varya tek tek günlerinizi sayıyorum hepinizi sıraya dizip popolarınıza kızılcık gelcek regl sonrası herkes burada olsun son bir durum değerlendirmesi yapıcas kim nerede kaldı diyeeeeee şenlensin artık sayfa çok oynayasım var yawww sizin yüzünüzden otura otura kabız oldum heee
şaka maka aynı ana geldi ben ecrin pando suan regliz esra sendemi yoksaa
hakkaten buda neydii boyle yaaaayy kizlar bakarsiniz regli gibi ard arda basari haberlerini veririz ayy ne guzel olur yaaaa cattt catttt arka arkaya
harbiden ya kimse sorsak regl diyo en son bunların reglleri için de bi takip listesi hazırlamak lazım olmuycak böyle
şaka maka aynı ana geldi ben ecrin pando suan regliz esra sendemi yoksaa
hakkaten buda neydii boyle yaaaayy kizlar bakarsiniz regli gibi ard arda basari haberlerini veririz ayy ne guzel olur yaaaa cattt catttt arka arkaya
walla anlamadım bebişim bulaştımı naptı birbirlerindeneninde sonunda bitecek regilleri sürse sürse 6 gün sürer yani
kızzzz naptınız sözleştinizmi hepinizbiz başaranlardan hiç regl olan yok egzersiz yapanlardan maşallah toplucana...neyse bitincede böyle toplu müjdeler istiyorum heee sizden
sağol balımmmmm....sormayacam sormayacam diyorum tutamıyorum kendimi ne durumdasın
leynnnnn hepiniz toplu regl eylemimi başlattınızelbet bitecek o regl varya tek tek günlerinizi sayıyorum hepinizi sıraya dizip popolarınıza kızılcık gelcek regl sonrası herkes burada olsun son bir durum değerlendirmesi yapıcas kim nerede kaldı diyeeeeee şenlensin artık sayfa çok oynayasım var yawww sizin yüzünüzden otura otura kabız oldum heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?