Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyyyyyyyy kız yerim ben seni............. sor venüscüm sor .....İNAN SİZLER SAYESİNDE MORALİM SÜPER KENDİME ÇOK GÜVENİM VAR ...ŞUAN REGLİYİM .C.TESİ BİTİYOR......EN SON P...S DENEMESİNDE TAM OLUCAKTI EŞİM ERKEN BOŞALDI MALESEF..........BİRA YDIR SOĞUK ALGINLIĞIYLA UĞRAŞIYORUM YENİYENİ TOPARLANIYORUM..........GEÇEN AY İÇİN BİTER DİYORDUM.KENDİMCEARAYA BİRSÜRÜ GEÇERLİ MAZERETLER GİRDİ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.....KENDİMİ HER GEÇEN GÜN DAHADA İYİ HİSSEDİYORUM VAJİ ARTIK BENİ ELİMDE SÖZÜMDEN ÇIKMIYO......İNŞ..........YARIDA BIRAKMAZ DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN......yolur yolur[/QUOTE]

tatlim yaa senin isin allahin izniyle olmus bil.regliden sonra cok yakin insallah hadi basi sen cek de arkandan sirayla gelelim insallah

hepimiz aynı anda yumurtluyoruz demekki :44::44:
regliden sonra şu işi becerip hamile kalıp herberaber doğuralım kızlar.. aynı günlerde bebişlerimiz olur, ne güzel

hepimiz aynı anda yumurtluyoruz demekki :44::44:
regliden sonra şu işi becerip hamile kalıp herberaber doğuralım kızlar.. aynı günlerde bebişlerimiz olur, ne güzel

kıslar 14 subat pzrtesi regl oldum 21 subat pazartesi bitecek yumurtlama dönemi ne sman olur benim tam tutucaaa zaman ne saman olurrr han gi gün

kıslar 14 subat pzrtesi regl oldum 21 subat pazartesi bitecek yumurtlama dönemi ne sman olur benim tam tutucaaa zaman ne saman olurrr han gi gün

canım reglinin başladığı tarihten itibaren 14 gün say, 4 gün öncesi ve 4 gün sonrası bebek olabilir diyolar..yani reglinin başladığı tarihten 10 gün sonra çalışmalara başlaman lazım :)
hatta bence bu işi yaptıktan sonra hergün çalışalım biz

slm kızlar dün aldıgım gazla güzel işler yapcaktım ama malesef regl oldum için kaldı.neyse nasip artık bitince inşaallah

bu bestem kocişlerinizden size gelsin kızlarrrr

Bilmem ki bu aralar sen de bir hoş musunnnnnnnnnnnn
Içmeden hatıralardan sarhoş musunnnnnnnn
Ellerin sanki bak hala vajindeeeeeee
Yeneceksin artık hissediyor musunnnnn

P...s seni soruyor sahi mutsuz musunnnnnnnn
Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musunnnnnnnn
Herşey gönlünce olmaz demiştim sanaaaaaaa
Reglden kaçılmaz görüyorsunnnnnnnnn

Neler girdi vajinden neler geçtiiiiiii
Hiçbirisi ateşini gidermediiiiiii
En güzeli p....s kadar sevilmediiiiiii
Neler girdi vajinden neler geçtiiiiiii

Korkma bu akşam gelip çalmam kapınıııııı
Başkası paylaşıyor artık vajiniiiiii
Ben sensiz yaşıyorum yasak aşkınıııııı
Söylüyorum şarkınııııııııı

yeteeeeeerrrrrrr artıkkkkk bitirelim şu işiiiiii

harikasınnnnnnn

yaww ne oluyor regl diye diye daha 28 şubatta günüm bende regl sancısı çekiyorum burda benimde psikolojimi bozdunuz

kısss sendee bebek var içime doğduuuu bak yaz burayaaa daha günün 28 subatt bu zamandanmı başlar regl sancısı dedikleri gibi yerleşme ağrısııııı yok yokkkk sende kesin bebek varrrrr:83::83::83::83::83::83::86::86::86::86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…