Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

süperr yaaaaaaaa

bayılldımmm

slm kızlar dün aldıgım gazla güzel işler yapcaktım ama malesef regl oldum için kaldı.neyse nasip artık bitince inşaallah
ahaa regli patmasi yasanacak yakinda
venüsssss süpersin tatlimmmmm

venüsssssssssssssssssssssssssssss tbrklerrr besten süper kıssssss
kıs nerelisiniz siz 16540 hemşo diyiniz nerelisinizzzz

evet regl olunca insan beklediğinde daha çok gaza geliyor biran önce bitsede yapsam diye. herşeyde hayır vardır kızlarr regl bitsin haberler güzel olacak inşallah

ayyy inşaallah kızlar bide şu çevre çok etkilo insanı ikide bir çocuk yokmu çocuk yokmu yok derken morali bozuluyo insanın sormasınlar kardeşim :84::84::84:

süpeeeerrrrrrrr beste

ayyy inşaallah kızlar bide şu çevre çok etkilo insanı ikide bir çocuk yokmu çocuk yokmu yok derken morali bozuluyo insanın sormasınlar kardeşim :84::84::84:

aynen yaaaaaaaaaaaaaaaaa sormayın kardeşimmmm aaaaaaaaaa:84::84::84::84: bide eşimin tarafındanda bizim taraftanda bi ben kaldım herkes benim üstümde nie yok nie yok bi sen kaldın senden sonra gelenler bile yaptı aynen benden sonra evlenen bile çatır çatır doğurduuuuu:84::84::84::84::84:

aynen yaaaaaaaaaaaaaaaaa sormayın kardeşimmmm aaaaaaaaaa:84::84::84::84: bide eşimin tarafındanda bizim taraftanda bi ben kaldım herkes benim üstümde nie yok nie yok bi sen kaldın senden sonra gelenler bile yaptı aynen benden sonra evlenen bile çatır çatır doğurduuuuu:84::84::84::84::84:

valla cncm yaptık çalışmaları şimdide kasıklarımda agrı var . yerleşme agrısıdır diyolar ne bilim yaw ne çabuk. regl olcakmışım gibi sancı çekiyorum gece uykumdan uyandırdı.

hadi inşallah canım yaa :))
olsun bebiş için birazcık sık dişini kelebekcim.. inşallah sende yakında bebek haberiyle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…