- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.441
aynen yaaaaaaaaaaaaaaaaa sormayın kardeşimmmm aaaaaaaaaa:84::84::84::84: bide eşimin tarafındanda bizim taraftanda bi ben kaldım herkes benim üstümde nie yok nie yok bi sen kaldın senden sonra gelenler bile yaptı aynen benden sonra evlenen bile çatır çatır doğurduuuuu:84::84::84::84::84:[/QUOT
senin az kaldı bacım yakında yapıştırırsın bitane arkandanda biz bekliyoruz inşaallah hayde bire pehlivanlarrr
haftayaaaa burayı iyi temizleyip dezenfekte etmek lasımmmmmmmmm harbiden kan gölüne döndüüüü burası
aynen yaaaaaaaaaaaaaaaaa sormayın kardeşimmmm aaaaaaaaaa:84::84::84::84: bide eşimin tarafındanda bizim taraftanda bi ben kaldım herkes benim üstümde nie yok nie yok bi sen kaldın senden sonra gelenler bile yaptı aynen benden sonra evlenen bile çatır çatır doğurduuuuu:84::84::84::84::84:[/QUOT
senin az kaldı bacım yakında yapıştırırsın bitane arkandanda biz bekliyoruz inşaallah hayde bire pehlivanlarrr
benbaşlıyım ozaman hırka patik falan ancak yetişir aynı anda gıdaklıyosunuz çünkümmm gelsin yeğenlerrrr
bebek mi benim vaji error mu verdi anlasam bi :)))))))))))))))
haftayada biz regl olcaz yawww sıra bizdetabi içimizden bazıları olamayadabilir ama ben % 1000 olucam yani
haftayada biz regl olcaz yawww sıra bizdetabi içimizden bazıları olamayadabilir ama ben % 1000 olucam yani
canım söylediğine göre regli için erken, o sancılar adet sancısı değildir herade. ay hayırlısı olsun canım yaa. keşke hemen belli olsa dimi? bugün kaynaşıp yarın test yapılsa keşke
ilişkiden bi hafta sonra cıkan test varmış ultra erken gebelik testi. ama ben beklerim yaw. yada kan tahlili yaptırırım bu sancılar devam ederse.
vuuuuu, teknoloji çok ilerlemiş yahu :)
Allah hayırlısını versin canım...
aminnnnnnnnnnniki ters iki düzz
kısss sen bebişi yappp sana ören çok olurrrr bırak örmeyi şimdiii:102::102::102::102::102::102::102::102::102::102::104::104::104::104::104::122::122::122::122::122::122::122::122:
canım sakızzz istedi yaw evdede yokkk
kızlar ben cuma akşamı dr gittiğimde idrarda kan var dedi doktor ama az dedi bu önemli bişeymidir ? 1 saattir arkadaşımdan fırça yiyorum önemli diyo korktum şimdi heee napsam acaba ? siz böyle bi şey yaşadınızmı?
annemde olmuştu dr. böbrekten şüpheendi sonra temiz çıktı idrar yolu enfeksiyonuymuş. kasıkta agrın varmı. annemn olmuştu cook
ben burdayım ama hiç keyfim yok, karnım ağrıyoo
sabahtan beri 4 tane ağrı kesici aldım, geceye kadar bi 4 tane daha alırım heralde.. her reglide ağrı kesici zehirlenmesi tehlikesi yaşıyorum
kızlar ben cuma akşamı dr gittiğimde idrarda kan var dedi doktor ama az dedi bu önemli bişeymidir ? 1 saattir arkadaşımdan fırça yiyorum önemli diyo korktum şimdi heee napsam acaba ? siz böyle bi şey yaşadınızmı?
ayyyyyyyyy kız yerim ben seni............. sor venüscüm sor .....İNAN SİZLER SAYESİNDE MORALİM SÜPER KENDİME ÇOK GÜVENİM VAR ...ŞUAN REGLİYİM .C.TESİ BİTİYOR......EN SON P...S DENEMESİNDE TAM OLUCAKTI EŞİM ERKEN BOŞALDI MALESEF..........BİRA YDIR SOĞUK ALGINLIĞIYLA UĞRAŞIYORUM YENİYENİ TOPARLANIYORUM..........GEÇEN AY İÇİN BİTER DİYORDUM.KENDİMCEARAYA BİRSÜRÜ GEÇERLİ MAZERETLER GİRDİ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.....KENDİMİ HER GEÇEN GÜN DAHADA İYİ HİSSEDİYORUM VAJİ ARTIK BENİ ELİMDE SÖZÜMDEN ÇIKMIYO..... .İNŞ..........YARIDA BIRAKMAZ DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN......yolur yolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?