Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım söylediğine göre regli için erken, o sancılar adet sancısı değildir herade. ay hayırlısı olsun canım yaa. keşke hemen belli olsa dimi? bugün kaynaşıp yarın test yapılsa keşke

ilişkiden bi hafta sonra cıkan test varmış ultra erken gebelik testi. ama ben beklerim yaw. yada kan tahlili yaptırırım bu sancılar devam ederse.

kısss sen bebişi yappp sana ören çok olurrrr bırak örmeyi şimdiii:102::102::102::102::102::102::102::102::102::102::104::104::104::104::104::122::122::122::122::122::122::122::122:

canım sakızzz istedi yaw evdede yokkk

kızlar ben cuma akşamı dr gittiğimde idrarda kan var dedi doktor ama az dedi bu önemli bişeymidir ? 1 saattir arkadaşımdan fırça yiyorum önemli diyo korktum şimdi heee napsam acaba ? siz böyle bi şey yaşadınızmı?

annemde olmuştu dr. böbrekten şüpheendi sonra temiz çıktı idrar yolu enfeksiyonuymuş. kasıkta agrın varmı. annemn olmuştu cook

annemde olmuştu dr. böbrekten şüpheendi sonra temiz çıktı idrar yolu enfeksiyonuymuş. kasıkta agrın varmı. annemn olmuştu cook

yok yawrum hiç bi ağrım yok şükür...bulanıktı rengi ama ben demir ilacı kullanıyorum o yaptı sanmıştım ama nette bakıyorum şimdi korktum açıkçası burada aradım ama bulamadım bu konuda bişey...

ben burdayım ama hiç keyfim yok, karnım ağrıyoo
sabahtan beri 4 tane ağrı kesici aldım, geceye kadar bi 4 tane daha alırım heralde.. her reglide ağrı kesici zehirlenmesi tehlikesi yaşıyorum

çokkkk zaararlı kızım agrı kesici okadar içmek bilmiyormusun sadece majezik iç regl sancısına ii geliyor ama bi tane bu kadar çok içme bi tarafı düzeltirken başka tarafın bozulur bu sancı için dr. git bence cnm

geçmiş olsun venüstencim, ihmal etmesen iyi olur. benim de ev arkadaşımda olmuştu, meğer kum varmış böbreklerinde idrar yollarından geçerken kum çizmiş o yüzden kanamış..
yine de bi doktor araştıması lazım.tekrar geçmiş olsun..

tatlim yaa senin isin allahin izniyle olmus bil.regliden sonra cok yakin insallah hadi basi sen cek de arkandan sirayla gelelim insallah [/QUOTE]

amin bebeğim inş...........hepimiz kurtulalım kurtulmayan kalmasın :92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…