- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.941
senin misafirin var mecburi izinlisin sen ama olana kadar egzersizi ihmal etme bebişim tam kıvama geldiniz bu ay halledinde martta hep beraber kedileşiriz yawww
bu emla beni uyuşturmadııkulak çöpüyle başlıcam bugün ....dün gece yine sulugöz modundaydım 8 gün sonra evlilik ay dönümüm keşke bitirebilsem şu işi..:18:.
çok sevindim canım gördünmü sorun kafada bitirmek karar verdinmi bitiyor olay allah herkese halletmeyi nasip etsin :) bacaklara alışırsın benim 3 ay oldu halen zor alışıyoruz doktor zaten en az 6 ay sürer dedi eşine ve ilişkiye alışmak takma kafanı :)
canım msj aldım ama cevaplarken "karahilal isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için karahilal isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir. " diyo.
bitirirsin Allahın izniile canım yeterki düzenli egzersizlerle hergün dene.. bende kulak çubuğu ile başlamıştım üstüne ne kadar düşersen kısa sürede yenebilirsin yeterki inan azmet.. gün belirleme strese sokma kendini de.
emla tam uyuşturmuyor hissislik yapıyor biraz benim anladığım bu. ben sürdüğümde gene de içimde hissetmiştim az da olsa
hatunlar ne zaman bitcek regliniz yawwww
aynen öyle hissislik yaptı ...inşş başlıcamm yardımlarınızla aşıp kurtulacğm:)teşekkrler jasmn
kurtulacaksın Allahın izni ile canımyeterki egzersize bir başla peşini bırakmadan gerisi gelecektir emin ol hepimizde geldiği gibi sende de ilerleme olduğunu göreceksin yakın zamanda inşallah..
güzel haberlerini bekliyoruz canım
15 dk kulak çöplerini denedim gerçekten delik varr bunu çözdümm :):):)eşimi aradım aferin benim karıma diyoryaaa ben çok seviyorumm eşimi nolluuurr kurtarnn beniii...
kızlar 6 senelik evliyim.yeni evlendiğimizde bir problem yaşamadım(acı çok çok olmasada vardı) hatta hemen hamile kaldım.ama doğumdan sonra cinsel isteksizlik yaşadım.sanırım doğum sırasında çektiğim acılardan ve tekrar hamile kalma korkusundan kaynaklanıyordu.Böylece birkaç ay geçti ve eşim homurdanmaya başladı.Sonrasında bende istediğim halde birtürlü olmadı.evde huzursuzluk oldu tabi önceden hiçbir sorun yaşamadıkta şimdi noluyo diye.sonra su bazlı bir kayganlaştırıcı kullandık(halada kullanıyorum) ve kafamdaki olumsuz düşünceleri atmaya çalıştım.çok şükür şimdi bir problemimiz yok.benim problemim vajinusmus değildir belki ama bütün bu yaptıklarınız yanında bu tarz bir krem kullanın.inanın herşey çok daha kolay oluyor.
senin bu azgin hallerin zaten ilk yaptigin 4 luden belliyydibana bak esin pr.....tif kullaniyorsa ucuna kucuk bir delik at
ayy insallah sende kalirsin hamile kelebegim de kalir venusum de kalir 16450 cim de kalir jasmincim de kalir ranacik da kalir ........................................................ve diger arkidislerimin hepsin bide benim gibi vajiyle ugrasan butun arkidislerimin hepsi tez zamanda cozerde hepimizkavusuruz insallah
masallah tatlım denemedıgın yer var mı kız seninbide merdivende deneyim diyorumnasıl ama değişik fantazileri olan varsa anlatsın yawww seren nereye kaçtın kızzz cimbomda yok zati he sahi spedy gonzales nirde yaww
burdayım bacım geldim geldimm. ben yokken masallah yıne cosmussunuz kız. kelebek uçmuşşşş yinebi orası kalmış zaten canımbu vajiyi yenenlere de bi haller oluyo cimbom nirdesin jartiyer güzeli
waawwww super bir kisi daha basladi15 dk kulak çöplerini denedim gerçekten delik varr bunu çözdümm :):):)eşimi aradım aferin benim karıma diyoryaaa ben çok seviyorumm eşimi nolluuurr kurtarnn beniii...
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn canımm ağzın ball yesinn yaa
hatunlar ne zaman bitcek regliniz yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?