Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şimdi egzersizden geldim parmak hala ilk boğumda ama bide kulak çöpüyle deneyim dedim aaaaaaa cukkk diye neredeyse hepsini aldıııııııııııımmmmm bi kere daha bi kere daha 3 kere kulak çöpünü aldıııııımmmm orada bir yol varmıııııııııışşşş ayyyyy buna bile çoooooook sevindim yaaaa sanırım bende aparatla daha rahat ilerleyeceğim sizleri seviyoruuuuuuuuuuuuum bacılarım beniiiimmmm

Serencim insan ne akdar mutlu oluyo dimi :))):86:

:))) bende öyle düşünüyodum gıcık oluyodum ilk geceden hamile kaldım diyenlere :84: ne beceriksizmişim ne tatlı canım varmış diyodum

[ı]

:))) bende öyle düşünüyodum gıcık oluyodum ilk geceden hamile kaldım diyenlere :84: Ne beceriksizmişim ne tatlı canım varmış diyodum [/ı]

kızlar az önce üzüldüm ama şimdide düşündüm ya önceden biri gelse sevinirdim oh yapamıycam diye şimdi yapamıyorum diye üzülüyorum buda güzel bir şey

kızlar birşey soracağım ben de parmakla çalışamayanlardanım. aparat denemek istiyorum nerden temin edebilirim acaba?
yardımcı olursanız sevinirim

kızlar az önce üzüldüm ama şimdide düşündüm ya önceden biri gelse sevinirdim oh yapamıycam diye şimdi yapamıyorum diye üzülüyorum buda güzel bir şey

neden yapamıyasın ben inanıyorumkii olması gerektiği zaman oluyor..
sadece hiç yılmadan denemeye devam et.. herzaman yaptıgından farklı birşey yapmıyorsun ama bakıyorsunki olmuş bitmiş..
okdar korkan ben , oakdar ağlayan üzülen asla yapamıycam diyen ben şimdi belime kadar gelen saçlarımı yıkamaktan üşenmeyip eşime sırnaşıyom =)

maşallah canım sana içerisinin boş ve uzun olduğunu anladığına göre pek bişey kalmadı başarman için.önemli olan bunu beynine kazımak.içerisi boş,uzun ve esnek.parmağını da kulak çöpüymüş gibi düşün bi farkı yokki biraz daha geniş sadece ama vajiye ne sokarsan onu alıyo zaten genişliği sorun etme.nefes verirken yavaş bi şekilde ittir parmağını bi bakmışsın 2.boğumda olmuş sen farkında olmadan.ama aparatla istiyorsan mumu tavsiye ederim çok rahat ilerliyor çünkü

tamam bekliyorum haberini:)
bana gaz verin arkadaşlar yeni aranıza katıldım ve zor zamanlar geçiriyorum
onca para verip doktor doktor gezmeme rağmen ir sonuç almadım
inş. şu aparatlar işe yarar

canım rabbim yardımcımız olsun bende az önce egzersiz yaptım parmakla 1 boğumdayım ama kulak çöpünü streçe sarıp denedim cukkk diye girdi nerdeyse aldım hepsiniiiiii anladımki orada bir yol varmışşş beynim bunu anladııııı

evet canım bugün eşimle çıkıp mum falan almak istiyorum önce doğum günü mumu sonra kalem falan ne olursa aparat o kadar itici geliyorduki şimdi ise aparat daha rahat olacak gibiiiiii sanırım hissedince heyecan yapıp kasıyorum parmakla

şöyle arkadaşım kadın doğum uzmanım aparat gibi bişey sokmuştu ben orada yol olduğunun farkındayım hissedebiliyorum ama olmuyor işte
aslında p..sin ucundan az biraz da alıyorum ama devamı yok
pozisyonumu yanlış alıyoruz bilmiyorum sıkıntı ne aparatrı denemek istiyorum bi kere de tabii en kısa zamanda almam lazım

bilyor musun nazcım ben iki parmak imkansız nasıl yapıcam derdim inanamazdım o kadar kolay olduki inşallah p.ns öle ılur

tamam bekliyorum haberini:)
bana gaz verin arkadaşlar yeni aranıza katıldım ve zor zamanlar geçiriyorum
onca para verip doktor doktor gezmeme rağmen ir sonuç almadım
inş. şu aparatlar işe yarar

hoşgeldin canım neler yaptın egsersiz yaptın mı hiç biraz anlatırsan daha çok yardımcı olabiliriz.bu arada bazı arkadaşlar aparatları kendileri yaptılar mumu peçete veya pamukla sarıp streçleyerek ya da internet üzerinden dilatör denen aparatları aldılar.

ben parmakla iki boğuma kadar geldim ama sonra bunaldım iyice bıraktım 3 boğumu rahat yapabilirim. parmak kullanma konusunda sıkıntılıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…