- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.901
tiramusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ah kıyamam az kaldı canım sabret sonra gelsin tiramusular
hak ettınınz tatlım bırı yapamayacam dıyo bırı bosver olmazsa olmaz dıyo aaaaaaaaakızım ben ıntıharı dusunmus bırıyım ben bıle basardım ve okadar acımıyo kı gırdı mı dıye esıme sordum ınanmadım baktım kasmak yooooooooooooooooookkkkkkkkkkk yola devammmmmmmmmmmmmmm:95::95::95::95::95::95:
bazen kendimeee çok kızıorum yaaaa ilk geceden yapanlarr sankiii bizim gibii egsersiz ypıooo deli olcam yaa ne tatlı canımızz varmış boşu boşuna 1.5 senem gittiiii daha tam atlaşmış deilimdeee boşu boşuna senelerim gittiii öfffffffff:84::84::84::84::84::84: 16 17 yaşında evleniolar ilk geceden yapıolarrr cocukta doğuruolar bizee bakkk hıhhhh
[ı]
:))) bende öyle düşünüyodum gıcık oluyodum ilk geceden hamile kaldım diyenlere :84: Ne beceriksizmişim ne tatlı canım varmış diyodum[/ı]
kızlar birşey soracağım ben de parmakla çalışamayanlardanım. Aparat denemek istiyorum nerden temin edebilirim acaba?
Yardımcı olursanız sevinirim
kızlar az önce üzüldüm ama şimdide düşündüm ya önceden biri gelse sevinirdim oh yapamıycam diye şimdi yapamıyorum diye üzülüyorum buda güzel bir şey
canım burda bir akdaş satoyprdu istersen söylüyüm ona
tamamc anım dur ben haber veriyorum bilgilendiriyim senievet çok sevinirim bana yönlendirirsen onu
tamamc anım dur ben haber veriyorum bilgilendiriyim seni
şimdi egzersizden geldim parmak hala ilk boğumda ama bide kulak çöpüyle deneyim dedim aaaaaaa cukkk diye neredeyse hepsini aldıııııııııııımmmmm bi kere daha bi kere daha 3 kere kulak çöpünü aldıııııımmmm orada bir yol varmıııııııııışşşş ayyyyy buna bile çoooooook sevindim yaaaa sanırım bende aparatla daha rahat ilerleyeceğim sizleri seviyoruuuuuuuuuuuuum bacılarım beniiiimmmm
tamam bekliyorum haberini:)
bana gaz verin arkadaşlar yeni aranıza katıldım ve zor zamanlar geçiriyorum
onca para verip doktor doktor gezmeme rağmen ir sonuç almadım
inş. şu aparatlar işe yarar
maşallah canım sana içerisinin boş ve uzun olduğunu anladığına göre pek bişey kalmadı başarman için.önemli olan bunu beynine kazımak.içerisi boş,uzun ve esnek.parmağını da kulak çöpüymüş gibi düşün bi farkı yokki biraz daha geniş sadece ama vajiye ne sokarsan onu alıyo zaten genişliği sorun etme.nefes verirken yavaş bi şekilde ittir parmağını bi bakmışsın 2.boğumda olmuş sen farkında olmadan.ama aparatla istiyorsan mumu tavsiye ederim çok rahat ilerliyor çünkü
canım rabbim yardımcımız olsun bende az önce egzersiz yaptım parmakla 1 boğumdayım ama kulak çöpünü streçe sarıp denedim cukkk diye girdi nerdeyse aldım hepsiniiiiii anladımki orada bir yol varmışşşbeynim bunu anladııııı
canım rabbim yardımcımız olsun bende az önce egzersiz yaptım parmakla 1 boğumdayım ama kulak çöpünü streçe sarıp denedim cukkk diye girdi nerdeyse aldım hepsiniiiiii anladımki orada bir yol varmışşşBeynim bunu anladııııı
hoşgeldin canım neler yaptın egsersiz yaptın mı hiç biraz anlatırsan daha çok yardımcı olabiliriz.bu arada bazı arkadaşlar aparatları kendileri yaptılar mumu peçete veya pamukla sarıp streçleyerek ya da internet üzerinden dilatör denen aparatları aldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?