Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bilyor musun nazcım ben iki parmak imkansız nasıl yapıcam derdim inanamazdım o kadar kolay olduki inşallah p.ns öle ılur

inşallah bende en kısa zamanda 2 parmak yapabilirim canımcım... maşallah sana yolun sonuna gelmişsin bitanem inanıyorum yakında seninde halayını çekcezzzzz ne kadar güçlü olduğunun farkında ol lütfen 2 parmağı kolaylıkla alıyosun valla bravooooo darısı başımaaaaa

ben şu bakkal mumu dedikleri beyaz mumlarla denemiştim parmak egsersizinden sonra.parmakla direk oraya kendimiz dokunduğumuz için belki tedirginlik yaratıyor olabilir.sen hangisiyle rahat ediceksen onunla yap.

sende alıcaksın nazcım ben burayı bulalı bir ay filan oldu bulduğumda o kadar kötü bir haldeydimki nasılsım karamsar intihara bile kalkıştım ama burası beni tamamen değiştirdi iyiki gelmişim

canım bende pe.... ucunu alıyorum ama devamı yok malesef kasılmalardan ilerlemiyo o yüzden egzersiz yaparak beynimizi yanlış düşüncelerden temizleyeceğiz inşallah bende daha yolun başındayım. sende bi dene istersen kulak çöpünü streçe sar kayganlaştırıcı sür aynaya bakarak inceleyerek ittir canım popo yönünde

ben parmakla iki boğuma kadar geldim ama sonra bunaldım iyice bıraktım 3 boğumu rahat yapabilirim. parmak kullanma konusunda sıkıntılıyım.

canım çok iyi o zaman şimdi eş parmağı yada aparata geçebilirsin.gerçi bu kişiden kişiye de değişiyor.bazıları parmaktan sonra pe..si alabiliyor hemen bazıları aparatlardan sonra.tamamen sizin beyninizden korkuları atmanızla alakalı.psikolojik bi durum çünkü.kendi parmağında sıkıntı yaşıyorsan eşinin parmağını dene bence.olmadı mum ya da dilatör artık neyi tercih edersen.ama aparat bulamazsan dediğim gibi mumla da yapabilirsin

sende alıcaksın nazcım ben burayı bulalı bir ay filan oldu bulduğumda o kadar kötü bir haldeydimki nasılsım karamsar intihara bile kalkıştım ama burası beni tamamen değiştirdi iyiki gelmişim

inanki bende artık depresyona girmek üzereydim canım ama Allaha şükür toparlandım ve üstüne düşmeye karar verdim. sizlerdende Allah razı olsun bana daha çok cesaret ve destek verdiniz Rabbim hepinizin gönlündekini versin inşallah iyiki bulmuşum sizleri

Amin canım hepimizin hepimiz başarıcaz hepimiz

canimmmmm supersinnnnnnya iste her zaman diyorum bir baslayana kadar kulak cubugu olsun ne olursa olsun oraya bir seyi sokana kadar ondan sonra gerisi geliyor.bu ise baslamak onemli.tatlim bende ilk parmakla denedim yapamadim sonra kulak cubuguyla denedim vee ayni senin hissettigin duygulari hissettim oyle saskindim ki anlatamam sanacok acayip bir duygu yasonra canim ben kulak cubugunu iki tane yan yana getirdim oyle denedim.uc tane yaptim sonra en sonunda cubuklara bolca pecete sardim ustune de strec film gecirdim aparat yaptim kendime ama fazla ilerletemedim kaymadi pecete fazla.simdi de mumla deniyorum.bide cubugu icinde git gel yap iyice alistir tatlim.yola ciktin ya gerisi cok cabuk gelecek insallah

ecrinim kuzum senden ne haber

inşallah canımcım gerçekten orada bir yol olduğunu öğrendim çok sevindim hemen sevinçten eşimi aradım bitanem benim oda çok sevindi hergün 1 saat egzersiz yapcam inşallah canım yarında daha güzel haberler veririm inşallah sizlereee

tatlim regliyim yaa.bugun insallah biter hayirlisiyla da bende yarin guzelce bir temizlenirim egzersizlere devam allahin izniyle insallah.
digidik digidik inmek istemiyom adamin ustunden bacim yaaa

yap tatlim sakin ihmal etme ilk 10-15 dakika zaten beyin anca algiliyo heralde ondan sonra basliyor asil egzersiz.bak gor allahin izniyle cok yakin sonuca ulasman yupppiiiiiii

sorma bende bacım ya valla kuzum başardım yazmak istiyorum

tatlim simdi sirayla regli oldukya kimseden tik cikmadi bakma biraz gevsedik gene simdi regliler bitsin surasi biraz senlensin bak gor allahin izniyle insallah arka arkaya basardim yazacaz.bak sunu sakin ama sakin unutma KUL SIKISMAYINCA HIZIR YETISMEZMIS

yap tatlim sakin ihmal etme ilk 10-15 dakika zaten beyin anca algiliyo heralde ondan sonra basliyor asil egzersiz.bak gor allahin izniyle cok yakin sonuca ulasman yupppiiiiiii

inşallaaaaaaaaaahhhh tatlım inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh hepimiz başardık yazcaz allahın izniyleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…