- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.921
bilyor musun nazcım ben iki parmak imkansız nasıl yapıcam derdim inanamazdım o kadar kolay olduki inşallah p.ns öle ılur
evet canım bugün eşimle çıkıp mum falan almak istiyorum önce doğum günü mumu sonra kalem falan ne olursa aparat o kadar itici geliyorduki şimdi ise aparat daha rahat olacak gibiiiiii sanırım hissedince heyecan yapıp kasıyorum parmakla
inşallah bende en kısa zamanda 2 parmak yapabilirim canımcım... Maşallah sana yolun sonuna gelmişsin bitanem inanıyorum yakında seninde halayını çekcezzzzz ne kadar güçlü olduğunun farkında ol lütfen 2 parmağı kolaylıkla alıyosun valla bravooooo darısı başımaaaaa
sende alıcaksın nazcım ben burayı bulalı bir ay filan oldu bulduğumda o kadar kötü bir haldeydimki nasılsım karamsar intihara bile kalkıştım ama burası beni tamamen değiştirdi iyiki gelmişim
şöyle arkadaşım kadın doğum uzmanım aparat gibi bişey sokmuştu ben orada yol olduğunun farkındayım hissedebiliyorum ama olmuyor işte
aslında p..sin ucundan az biraz da alıyorum ama devamı yok
pozisyonumu yanlış alıyoruz bilmiyorum sıkıntı ne aparatrı denemek istiyorum bi kere de tabii en kısa zamanda almam lazım
ben parmakla iki boğuma kadar geldim ama sonra bunaldım iyice bıraktım 3 boğumu rahat yapabilirim. parmak kullanma konusunda sıkıntılıyım.
sende alıcaksın nazcım ben burayı bulalı bir ay filan oldu bulduğumda o kadar kötü bir haldeydimki nasılsım karamsar intihara bile kalkıştım ama burası beni tamamen değiştirdi iyiki gelmişim
inanki bende artık depresyona girmek üzereydim canım ama Allaha şükür toparlandım ve üstüne düşmeye karar verdim. sizlerdende Allah razı olsun bana daha çok cesaret ve destek verdiniz Rabbim hepinizin gönlündekini versin inşallah iyiki bulmuşum sizleri
canimmmmm supersinnnnnnşimdi egzersizden geldim parmak hala ilk boğumda ama bide kulak çöpüyle deneyim dedim aaaaaaa cukkk diye neredeyse hepsini aldıııııııııııımmmmm bi kere daha bi kere daha 3 kere kulak çöpünü aldıııııımmmm orada bir yol varmıııııııııışşşş ayyyyy buna bile çoooooook sevindim yaaaa sanırım bende aparatla daha rahat ilerleyeceğim sizleri seviyoruuuuuuuuuuuuum bacılarım beniiiimmmm
canimmmmm supersinnnnnnya iste her zaman diyorum bir baslayana kadar kulak cubugu olsun ne olursa olsun oraya bir seyi sokana kadar ondan sonra gerisi geliyor.bu ise baslamak onemli.tatlim bende ilk parmakla denedim yapamadim sonra kulak cubuguyla denedim vee ayni senin hissettigin duygulari hissettim oyle saskindim ki anlatamam sanacok acayip bir duygu ya sonra canim ben kulak cubugunu iki tane yan yana getirdim oyle denedim.uc tane yaptim sonra en sonunda cubuklara bolca pecete sardim ustune de strec film gecirdim aparat yaptim kendime ama fazla ilerletemedim kaymadi pecete fazla.simdi de mumla deniyorum.bide cubugu icinde git gel yap iyice alistir tatlim.yola ciktin ya gerisi cok cabuk gelecek insallah
canimmmmm supersinnnnnnya iste her zaman diyorum bir baslayana kadar kulak cubugu olsun ne olursa olsun oraya bir seyi sokana kadar ondan sonra gerisi geliyor.bu ise baslamak onemli.tatlim bende ilk parmakla denedim yapamadim sonra kulak cubuguyla denedim vee ayni senin hissettigin duygulari hissettim oyle saskindim ki anlatamam sanacok acayip bir duygu ya sonra canim ben kulak cubugunu iki tane yan yana getirdim oyle denedim.uc tane yaptim sonra en sonunda cubuklara bolca pecete sardim ustune de strec film gecirdim aparat yaptim kendime ama fazla ilerletemedim kaymadi pecete fazla.simdi de mumla deniyorum.bide cubugu icinde git gel yap iyice alistir tatlim.yola ciktin ya gerisi cok cabuk gelecek insallah
inşallah canımcım gerçekten orada bir yol olduğunu öğrendim çok sevindim hemen sevinçten eşimi aradım bitanem benim oda çok sevindi hergün 1 saat egzersiz yapcam inşallah canım yarında daha güzel haberler veririm inşallah sizlereee
tatlim regliyim yaa.bugun insallah biter hayirlisiyla da bende yarin guzelce bir temizlenirim egzersizlere devam allahin izniyle insallah.
digidik digidik inmek istemiyom adamin ustunden bacim yaaa
sorma bende bacım ya valla kuzum başardım yazmak istiyorum
yap tatlim sakin ihmal etme ilk 10-15 dakika zaten beyin anca algiliyo heralde ondan sonra basliyor asil egzersiz.bak gor allahin izniyle cok yakin sonuca ulasman yupppiiiiiii
inşallaaaaaaaaaahhhh tatlım inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh hepimiz başardık yazcaz allahın izniyleeee
hatunlar ne zaman bitcek regliniz yawwww
ben daha yeni olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?