- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.961
heyyyy kizlarrrr kocisleriniz geldi onlarin yanindamisiniz kimsecikleer yokkk burda .su regliler bitsede basari patlamasi yasasak
bende bugün regl oldum..
pffff. üstelik haftasonumuz boştu
masallah tatlım denemedıgın yer var mı kız senin
sen bu kadar cok denersen tabi canın tatlı cekerenerjı mi kalır sende . anca tiramisu şarj eder seni tatlım. ye sen tatlıları sonra kudurrrrrr kudurrrrr
burdayım bacım geldim geldimm. ben yokken masallah yıne cosmussunuz kız. kelebek uçmuşşşş yine
sorma canım ya kelebeği tutabilene aşkolsun pırpırpır uçuşup duruyo:124:şimdi de merdivene göz dikmiş
kız masallah kulakları cınlasın acep şimdi napıyodur
bacım 3.5 yıl kolay degıl bırakalım tadını cıkarsın. sen napıyon nasılsın canım.
tabi canım 3,5 yılın acısını çıkartıyobütün gün tiramusu tiramusu dedi başka bişey demedi onu yiyodur şimdi ağız tadıyla ben de iyiyim canım bi bakayım dedim kimler var kimler yok sen nerelerdeydin nazlı da yoktu bugün.hergün görmeye alıştık ya bigün olmayınca tuhaf geliyo insana.aile gibi olduk valla
evet canım okudum ıkı lafından bırı tiramisuiyi ettın tatlım bende aksam girebildim anca. işten fırsat bulamadım bugun.benimde aklımda hep burası vardı dogru diyon valla aıle gıbı olduk.
jas_min sen nasılsın canım?
iyiyim canımm bende bakınıyordum :)) bende regl oldum bugün :) ağrım var biraz ne zaman geçecek ağrılarım ahh ahhh
. sen nasılsın canım ? bu akşam pek sessiz bura
iyiyim ben de canım ay herkes regl ya benim de daha yeni bitti.evlenince geçer derlerdi geçmedi o ağrılar şimdi de doğumdan sonra geçer diyorlar ah inşallah geçer ya ne dayanılmaz o adet sancıları.bu aralar topik sessiz gerçekten biri başarsa da çoşsak biraz.herkes topluca regl.inşallah regl sonrası güzel haberler alırız
minnoslarimmmm ben yatmaya gidiyom iyi geceler demeden size gidemedimmmm.kizlar nolursunuz bana dua edin reglim bugun bitti cok sukur ama yarin iyice bir temizleneyim oyle baslayacam insallah egzersizlere.artik basarmak istiyorummmmmmm
minnoslarimmmm ben yatmaya gidiyom iyi geceler demeden size gidemedimmmm.kizlar nolursunuz bana dua edin reglim bugun bitti cok sukur ama yarin iyice bir temizleneyim oyle baslayacam insallah egzersizlere.artik basarmak istiyorummmmmmm
aynen ya hamilelikten sonra inşallah geçer . ben ağrı kesicide kullanmıom zararlı dediler korktum bi kere.
yeşil çay içiyorum rahatlayım diye sırf.
bütün millet regl döneminde hakikaten biri başarsada coşsak azıcık yaw
hareket gelse birazbiz vaji topluluğu regl günlerimiz bile aynı zamana geliyor neredeyse
canım ben ağrı kesici kullanıyorum ama korka korka ilerde sorun çıkarırsa diye korkuyorum ama dayanamıyorum başka türlü.ishal,kusma falan bütüngünüm mahvoluyo ilaç içmessem.cidden ya regl dönemleri de aynı ne hikmetse
ben de çıkayım artık canlarım iyi geceler hepinize.kociş uyudu kaldı ben de yatayım artık.ecrin bak reglin de bitiyo sen başlat güzel haberleri arkası gelir zaten genellikle arka arkaya alıyoruz güzel haberleri.öpüyorum sizleri byeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?