Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sorma canım ya kelebeği tutabilene aşkolsun pırpırpır uçuşup duruyo:124:şimdi de merdivene göz dikmiş

kız masallah kulakları cınlasın acep şimdi napıyodur
bacım 3.5 yıl kolay degıl bırakalım tadını cıkarsın. sen napıyon nasılsın canım.

tabi canım 3,5 yılın acısını çıkartıyobütün gün tiramusu tiramusu dedi başka bişey demedi onu yiyodur şimdi ağız tadıylaben de iyiyim canım bi bakayım dedim kimler var kimler yok sen nerelerdeydin nazlı da yoktu bugün.hergün görmeye alıştık ya bigün olmayınca tuhaf geliyo insana.aile gibi olduk valla

evet canım okudum ıkı lafından bırı tiramisu iyi ettın tatlım bende aksam girebildim anca. işten fırsat bulamadım bugun.benimde aklımda hep burası vardı dogru diyon valla aıle gıbı olduk.

evet canım okudum ıkı lafından bırı tiramisu iyi ettın tatlım bende aksam girebildim anca. işten fırsat bulamadım bugun.benimde aklımda hep burası vardı dogru diyon valla aıle gıbı olduk.

ya işte olunca zor oluyo bazen ben de giremiyorum gündüz.fırsat buldukça girmeye çalışıyorum işte

iyiyim canımm bende bakınıyordum :)) bende regl oldum bugün :) ağrım var biraz ne zaman geçecek ağrılarım ahh ahhh
. sen nasılsın canım ? bu akşam pek sessiz bura

iyiyim ben de canım ay herkes regl ya benim de daha yeni bitti.evlenince geçer derlerdi geçmedi o ağrılar şimdi de doğumdan sonra geçer diyorlar ah inşallah geçer ya ne dayanılmaz o adet sancıları.bu aralar topik sessiz gerçekten biri başarsa da çoşsak biraz.herkes topluca regl.inşallah regl sonrası güzel haberler alırız

aynen ya hamilelikten sonra inşallah geçer . ben ağrı kesicide kullanmıom zararlı dediler korktum bi kere.
yeşil çay içiyorum rahatlayım diye sırf.

bütün millet regl döneminde hakikaten biri başarsada coşsak azıcık yaw
hareket gelse biraz biz vaji topluluğu regl günlerimiz bile aynı zamana geliyor neredeyse

minnoslarimmmm ben yatmaya gidiyom iyi geceler demeden size gidemedimmmm.kizlar nolursunuz bana dua edin reglim bugun bitti cok sukur ama yarin iyice bir temizleneyim oyle baslayacam insallah egzersizlere.artik basarmak istiyorummmmmmm

minnoslarimmmm ben yatmaya gidiyom iyi geceler demeden size gidemedimmmm.kizlar nolursunuz bana dua edin reglim bugun bitti cok sukur ama yarin iyice bir temizleneyim oyle baslayacam insallah egzersizlere.artik basarmak istiyorummmmmmm

iyi geceler tatlım ee artık başarman lazım canım benim ne kaldı ki sen artık yavaştan geç pe..s denemelerine.bi sonraki regline kadar bitmiş olsun bu iş.yoksa venüz yakıcak çıranızı valla ona göre

ooowww bittimiii oleyyyy dualarımzdasın canım başaracaksın Allahın izni ilee yakın zamanda.
güzel haberler gelecek inşallah iyi geceler canımm

canım ben ağrı kesici kullanıyorum ama korka korka ilerde sorun çıkarırsa diye korkuyorum ama dayanamıyorum başka türlü.ishal,kusma falan bütüngünüm mahvoluyo ilaç içmessem.cidden ya regl dönemleri de aynı ne hikmetse

ben de çıkayım artık canlarım iyi geceler hepinize.kociş uyudu kaldı ben de yatayım artık.ecrin bak reglin de bitiyo sen başlat güzel haberleri arkası gelir zaten genellikle arka arkaya alıyoruz güzel haberleri.öpüyorum sizleri byeeeeeee

aa kusma falan baya kötü oluyorsun desene. bende kullanıyordum ama bi tek majezik kullanın diolar . ya bende fazzla çekiyorum bu ağrıyı yaw sanki kasıklarım belim birbirinden ayrılcakmış gibi fenaa
ama mesela adet günüm gelmeden yeşil çay falan içmeye başladığımda ağrım çok azalıyor yeşil çay çok rahatlatıyor gerçekten.

iyi geceler canımm ecrin regl temizliğine başı çekti güzel haberler alırız yakında inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…