- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.101
kızlar ben 2 gün önce emla ile denedim tamamen uyuşturuyo ama nedense eşim giriyo giriyo bi türlü olmuyo yaa bi sorun var ama anlayamadık :2: bir de p...s i de uyuşturuyo galiba bu krem :18:
jasmin cim ve ecrin cim saolsun egzersizler konusunda bilgi verdiler ama ben yapamıyoruuuummmm arkadaşlar önce parmak egzersizine başlamak için ne yapmak lazım onu yapmam gerek... egzersiz yapınca oluyomuş çok okudum forumlarda ama egzersize başlamak için ne yapmam gerek..............
neslihan_yilmazgulec@hotmail.com HOTMAİL ADREİSMDEYİN ŞUAN
selam bacılar hıc bı halta yaramadıgımda sızı uzaktan sessızce okuyorum. 1 haftadır canım hıc bısey ıstemıyor egzersızde yapmıyorum tam sopalık yanı bırı benı dövsün kocısın dovcegı yok zati...
elii değen biri varrsa benideee döövüünn bizden bi cacıkk olmazzz:/
selam bacılar hıc bı halta yaramadıgımda sızı uzaktan sessızce okuyorum. 1 haftadır canım hıc bısey ıstemıyor egzersızde yapmıyorum tam sopalık yanı bırı benı dövsün kocısın dovcegı yok zati...
zaten olsaydı bı cacık 3.5 senedır yapardım yaaaaa cıldırcam 13-14 yasındakı cocuklar bıle evlenıp yapıyo ben essssssssek kadar oldum yapamıyorum:18:
kızlar bana bilgi verin lütfen kızkardeşim evleneli 18 ay oldu ilk gece zorlada olsa birliktelik yaşamş sonrası haftada bir 15 günde oda isteksiz sonra bebişi oldu şimdi 3 aylık fakat nerdeyse 4 aydır tık yokmuş istemiyorum yapamıyorum diyor kocasınada bebegi öne sürüyor yani konuşmuyor konuşsa çok anlayışlıdır eşi dün ögrendim bende haftaya dr götürecegim başka ne yapabilirm
bvensütcüm çok teşekkür ederiz.... bakalım nasıl olcak bizim egzersizler senin durumun neee sen yapmışa benziyon şekercim :)
sen kaç yıllık evlisin?
kaç yıllık evli iken yaptın ?
vay beeeee inanamıyorum bende bunları yazacakmıyım acabaayaa nerdeyse adak adıycam bu iş olsun kurban kescem diyicem nerdeyseeeeeeeeee
egzersizi ne kadar zaman yapmıştın ?
şu egzersizi kısaca tanımlarmısınız
konuyu yakalayamıyorum(
şekerim nerelerdesin seeeennnnnn özlettin kendiniseni boşver teyzesinin bitanesi ne alemde ne kadarlık oldu ne zaman doğacak tahmini ? cinsiyeti belli oldumu ? olmadıysa ne zaman belli olacak ? iyi bakıyormu ona anneciği? karnın şiştimi ? popo büyüdümü ayyyy çok merak ediyorum ara sıra uğrayın yawwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?