- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.121
selam kızlarr, online olan varmı bilmiyorum ama bişey sorcam.
geçen gün ki denememizde ucu içeri girdi diye yazmıştım, ben egzersiz yapamıyorum. pe... ile deniyoruz.
neyse bugün ki denememizde de ucundan daha fazlası içeri girdi :) nasıl mutlu oldum anlatamam.
bu sefer üstte denedim ve anladığım kadarıyla üstte olunca vajin kasları daha az geriliyor.
yanlız üstte olunca da kendimi aşağıya doğru itmek çok zor geliyor..
bide benim hymen hala yerinde, daha açılışı yapamadık.
online olan arkadaşlaar bana birazcık tavsiye verirmisiniz?
bu akşam tekrar denicez :)
şimdiden teşekkürler, bekliyorum..
Bende vajinismus hastasıyım doktor doktor gezip bi dünya para döktüm,bir haydar dümen travması yaşadım, şu an eşimde bende artık bu şekilde olacağını kabüllendik, aslında içim kabüllenmiyor, eşimin bir parmağını içime alabiliyorum, ama daha fazlasını yapamıyorum canım çok yanıyo ne yapıcağımı bilmiyorum, ben kegel egzersizlerini deniyorum ama küçük abdestimi yaparken tutamıyorum sıkmaya çalışıyorum malesef kaslarım okadar güçsüzki akmaya devam ediyo asla kasamadım, kegel konusunda yardımcı olacak biri varmı
selam kizlar
benim dun reglim bitmisti bu sabah gene mumla deneme yaptim ama zor oldu.sonra hic mi hic yapamadigim parmagimi denedim orta parmagi sonuna kadar aldim.ne aci ne sizi hic bisey hissetmedim.sadece kendimi istemeden de olsa kastigimi parmagi sokunca anladim ne kadar rahat olursan parmak o kadar rahat ilerliyor.sabah cok heyecanlandim inanamadim hemen buraya yazacaktim ama acil evden cikmam gerekti hemen dusa girdim simdi geledim iste eve hemen yaziyorum size.butun gun cok mutluydum.ama demin esimle tartistik biraz moralim 0 oldu.
canım tebrik ederim buda büyük bir gelişme biliyosun birde parmağınla deneme yaparken yada başka şeyle derin derin nefes al ver içine aldığğında derin nefes al çıkarırken nefesini ver ve kafan biraz yukarda olsun bacakların sonuna kadar aç açabildiğin kadar mumla yaptıysan hayli hayli yaparsın aslında medikalcilerde yada eczanelerde yokmudur aparatlar pe..se benzeyen onlara bebanten kremi sür bol bol onla da dene daha rahat yaparsın ve pes etme 3 gün üst üste dene böle sonra eşinle dene emin ol olucaktır allah yardım etsin :):)
sagol canim ya aslinda inanamiyorum yapabildigime.ben mumla deniyordum mumun bas kismini aliyordum sadece ilerleyemiyordum regliydim dun bitti bugun deneyeyim dedim ama mumla hic yapamadim ama sonra anladim ki ben yanlis yone itiyordum.parmagi sokunca anladim.dedigin gibi nefes teknikleri cok ise yariyor.yapmaya calisiyorum onlari.bende ultrason jeli suruyorum.simdi esimin parmagini denemek istiyorum bakalim insallah yapabilirim onu da.
bana da dua edin nolur cok ihtiyacim var.
selam kizlar
benim dun reglim bitmisti bu sabah gene mumla deneme yaptim ama zor oldu.sonra hic mi hic yapamadigim parmagimi denedim orta parmagi sonuna kadar aldim.ne aci ne sizi hic bisey hissetmedim.sadece kendimi istemeden de olsa kastigimi parmagi sokunca anladim ne kadar rahat olursan parmak o kadar rahat ilerliyor.sabah cok heyecanlandim inanamadim hemen buraya yazacaktim ama acil evden cikmam gerekti hemen dusa girdim simdi geledim iste eve hemen yaziyorum size.butun gun cok mutluydum.ama demin esimle tartistik biraz moralim 0 oldu.
dualarım sizinle canım o jelde iimiş ben bebanten kullanarak yaptım ondan söyledim :)
bide yaparken parmakla parmağı aşağıdan tut nasıl anlatayım ki altdan deliğe doğru tut daha rahat giriyor birde içeri alırken oanda şöle düşün bacağımı nekdar açarsam okdar rahat olurum wsürekli bunu tekrarla pskolojik olarak orayı düşünmüyosun bide birsürü kadın yapıo benm onlardan farkım yok eksiğim yok fazlam var die düşün ozaman acı çekmessin balım allah yardım etsin hadi git dene :):) belki o cesaretle eşinle p...sle denersin olurr :=)
canım ya cok sevındım inan parmak egzersiziyle daha da hızlandıracaksın orta parmagını ıyıce alıstır dıger yandanda mum egzersizne devam edersin sonrada ıkı parmaga gec ooooh super olur bu ay bitireceksin gibi gelıo bana
onerilerini dikkate alicam canim
bende iste bugun denerken cok sukur hic bisey hissetmedim bacaklarimi actim kapadim bisey olacakmi diye merak ettim hic bisey hissetmedim sonra parmagim oranin icindeyken kalktim sonra ters bicimde yattim biseler yaptim isteyani merak ettim acaba soyle olursa acirmi boyle olursa acirmi diye ama cok sukur hic bisey hissetmedim.
simdik esime kustumsu anda sinirliyim ona.biraz sonra belki kendi kendime denerim gene.
cok sagol tatlim destegin icin.allah hepinizden ragzi olsun.
ya canim bakiyorum parmakla yapanlar daha cabuk ilerliyor.bende bugun denerken dusundum de mum giriyorsa parmakta girer dedim o cesaretle soktum cok sukur.ayy tatlim yaa gercekten yapabilirmiyim acaba bu ay bende ayy inanamiyorum.allahima sukurler olsun bunu bile yazacagimi dusunemiyordum.
kızlar ben de ikinci kez yaptım bugün, gitgellerle.. tamamını alabiliyorum, ama sanki biraz daha kastım ilkinden ve biraz daha yanma oldu.. gergin hissediyorum orayı.. sonra dedim kocişe yeter bu kadar.. adam kaldı tabi öylece.. haline de üzüldüm.. dedim kendi kendime azıcık yansın nolcak.. verdim gazı kendime.. tamam devam edelim dedm.. o da canım ya diyo canın acıyosa bırakalım.. yok dedim.. sonra pozisyon değiştirdik, kendimi kastıkça kendi kendime telkin vermeye başladım "herkes yapıyo, sen de yaparsın, 13,14 yaşındakiler yapıo, kocaman çocuk çıkıyo burdan., derin nefes al ver" bunları sesli söylüyorum tabi sonra beni aldı bi gülme, eşim de başladı gülmeye.. diyo sus güldürme konsantrasyonumu bozuyosun.. ama tabi zevk anlamında bende bişi yok.. ne kadar zaman sonra normal olcak bu ya... isteyerek başlıyorum.. istekli oluyorum ama o noktaya gelince nerde, ne kadar oldu... kafa orda... ne zaman normal olcak bu
ve prenses43şu egzersizi kısaca tanımlarmısınız
konuyu yakalayamıyorum(
kızlar hep emla kullanıyordum. bugün 4. denememde emla kullanmadım, emla sürmek ile hiç fark yok.ilk biraz zorlandı yavaş yavaş ilerledik kolay oldu. eşim içime boşaldı. ben zevk almadım ama gittikçe kolaylaşıyo.en son eşim boşalırken biraz zevkli oldu. tamamen aştım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?