- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.301
kizllllarrrr az once es parmagini da yaptimmmmm
sonuna kadar ve sonunda bir bosluk var hic bisey hissetmiyorsunnn
elhamdülillah rabbimee inanamiyorum yaa ben esime asla yaptiramam diyordum ama kendim yaptigimdan daha kolaydiiiii
elhamdülillah rabbimee inanamiyorum yaa ben esime asla yaptiramam diyordum ama kendim yaptigimdan daha kolaydiiiii
ecrin canım merak ettık senı ne oldu hadı anlat
yaaa inanamiyorum ama esimin parmagini yaptik sonuna kadar once ben kendi orta parmagimi yaptim sonra onun isaret parmagini denedik sonuna kadar oldu hatta iyice ileriye iteledi ve orda bir bosluk var o bosluga gelince hic bisey hissetmedim icimde cok acayipti ya inanamiyorum.ben esime asla yaptiramam diye dusunuyordum ama es parmagi daha kolaymis
egzersiz yapamayan arkadaslar nolur bir an once baslayin ben 4,5 senemi bir mucize bekleyerek gecirdim nolur baska turlu cozulmuyor iste hic bisey hissetmiyorsunuz
yaaa inanamiyorum ama esimin parmagini yaptik sonuna kadar once ben kendi orta parmagimi yaptim sonra onun isaret parmagini denedik sonuna kadar oldu hatta iyice ileriye iteledi ve orda bir bosluk var o bosluga gelince hic bisey hissetmedim icimde cok acayipti ya inanamiyorum.ben esime asla yaptiramam diye dusunuyordum ama es parmagi daha kolaymis
egzersiz yapamayan arkadaslar nolur bir an once baslayin ben 4,5 senemi bir mucize bekleyerek gecirdim nolur baska turlu cozulmuyor iste hic bisey hissetmiyorsunuz
sagol canim.hic bu kadar kolay olacagini dusunmemistim ama gercekten oyleymis.hadi hayırlısı sona gelmişsin..tebrik ederim..zaten eşle olan herşey daha kolay oluyor bu iştede..tabi eşine güveniyorsan tamamdır
evet tatlim yaa cok sukur calisiyorum diye zamanim hic olmuyordu ama rabbim yardim ediyor.olacak insallah dimiii buraya kadar gelebilmek bile mucize.....ay canım çok sevındım bak ne kadar hızlı ilerliyosun hemde bu yorgunluğun üstüne..çok az kaldı canım halayını çekmeye buna çok inanıyorum
sagol canim benim.insallah tez zamanlarda basari haberini de veririm....iyi geceler tatlim.kızlar bende çıkıyorum herkese iyi geceler iyi haftalar inşallah bol başarılı günler
ecrinimm tekrar tebrik ederim canımmmaşallah çok iyi gidiyorsun şükürler olsun.
başarı haberine az kaldı inşallah
canimmm cok sagol.nolursun sende basla egzersize bak ben 4,5 yilimi bosuna gecirmisim.egzersize bir kere baslayabilsen anlayacaksin ne demek istedigimi.bir anlik cesaret o anda baslasan gerisi gelecek emin ol.tebrikler canımmm..
canım çok güzel bi gelişme eş paramgına ben cesaret edememiştim ..bundan sonra her sey daha ii olacak buna ınanartık egzersiz yapmak için daha isteklı olursun
ecrincim tabiki olacak dıyorum ya yakında halayını çekicez dıye bugunu güzel kapadık şükürler olsun hadı ii geceler kızlarr:79:
nazlıcııımm nasılsınn? bir sen bir ben bir de bebişin kalmış koskoca forumda :))
ne var ne yok? inşallah sağlığın düzelmiştir ve inşallah bebişle ilgili bir sıkıntın yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?