Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizllllarrrr az once es parmagini da yaptimmmmm
sonuna kadar ve sonunda bir bosluk var hic bisey hissetmiyorsunnn
elhamdülillah rabbimee inanamiyorum yaa ben esime asla yaptiramam diyordum ama kendim yaptigimdan daha kolaydiiiii

elhamdülillah rabbimee inanamiyorum yaa ben esime asla yaptiramam diyordum ama kendim yaptigimdan daha kolaydiiiii

hadi hayırlısı sona gelmişsin..tebrik ederim..zaten eşle olan herşey daha kolay oluyor bu iştede..tabi eşine güveniyorsan tamamdır

ay canım çok sevındım bak ne kadar hızlı ilerliyosun hemde bu yorgunluğun üstüne..çok az kaldı canım halayını çekmeye buna çok inanıyorum

kızlar bende çıkıyorum herkese iyi geceler iyi haftalar inşallah bol başarılı günler

ecrinimm tekrar tebrik ederim canımm maşallah çok iyi gidiyorsun şükürler olsun.
başarı haberine az kaldı inşallah

ecrin canım merak ettık senı ne oldu hadı anlat

yaaa inanamiyorum ama esimin parmagini yaptik sonuna kadar once ben kendi orta parmagimi yaptim sonra onun isaret parmagini denedik sonuna kadar oldu hatta iyice ileriye iteledi ve orda bir bosluk var o bosluga gelince hic bisey hissetmedim icimde cok acayipti ya inanamiyorum.ben esime asla yaptiramam diye dusunuyordum ama es parmagi daha kolaymis
egzersiz yapamayan arkadaslar nolur bir an once baslayin ben 4,5 senemi bir mucize bekleyerek gecirdim nolur baska turlu cozulmuyor iste hic bisey hissetmiyorsunuz

inş. bende başlıcam egzersize

canım çok güzel bi gelişme eş paramgına ben cesaret edememiştim ..bundan sonra her sey daha ii olacak buna ınan artık egzersiz yapmak için daha isteklı olursun

hadi hayırlısı sona gelmişsin..tebrik ederim..zaten eşle olan herşey daha kolay oluyor bu iştede..tabi eşine güveniyorsan tamamdır
sagol canim.hic bu kadar kolay olacagini dusunmemistim ama gercekten oyleymis.
ay canım çok sevındım bak ne kadar hızlı ilerliyosun hemde bu yorgunluğun üstüne..çok az kaldı canım halayını çekmeye buna çok inanıyorum
evet tatlim yaa cok sukur calisiyorum diye zamanim hic olmuyordu ama rabbim yardim ediyor.olacak insallah dimiii buraya kadar gelebilmek bile mucize.....
sagol canim benim.insallah tez zamanlarda basari haberini de veririm....iyi geceler tatlim.
tebrikler canımmm..
canimmm cok sagol.nolursun sende basla egzersize bak ben 4,5 yilimi bosuna gecirmisim.egzersize bir kere baslayabilsen anlayacaksin ne demek istedigimi.bir anlik cesaret o anda baslasan gerisi gelecek emin ol.

canım çok güzel bi gelişme eş paramgına ben cesaret edememiştim ..bundan sonra her sey daha ii olacak buna ınan artık egzersiz yapmak için daha isteklı olursun

ayy insallah canim yaa.ilk baslarda esim cok fena oldu bayilcak gibi bir surat ifadesi vardi acimiyor hic bisey hissetmiyorum diyorum sonra dan heleki o boslugu bulunca rahatladi inanamadi.
bu aksam hepimiz icin cok dua ettim allahin izniyle insallah burda herkes yapacak.nolur azimli olalim.

çok çok çokkkkkk tebrik ederim inşallah en kısa zamanda sonuca ulaşırsın çok az kalmış mAŞALLAH tebarekallah sana :))

nazlıcııımm nasılsınn? bir sen bir ben bir de bebişin kalmış koskoca forumda :))
ne var ne yok? inşallah sağlığın düzelmiştir ve inşallah bebişle ilgili bir sıkıntın yoktur..

vajinismusu yenen arkadaşlara bir sorum olacak,ben hala bende vajinsmus varmı tam olarak anlamış değilim. eşimle ilişkiye girebiliyorum ama sanırım tam anlamıyla değil.yani 5 cm falan giriyor yaklaşık.kendimi sıkıyorum hafif acı oluyor.her defasında kendimi telkin ediyorum,sıkma kendini nolucak vs diye ama bundan daha fazla girmedi hiçbir zaman.eşime soruyorum nasıl normalmi diye oda tabi normal diyor,ama ben hala anlamdım beni iyice moralimi bozmamak,psikolojimi düzeltmek içinmi böyle söylüyor diye. mesela geçen yıl doktora gitmiştim doktor vajinal ultrasondan bakacaktı,ve ben kendimi çok sıktım,o yüzden tam bakamadı doktor,yani yarıya kadar girdi orda kaldı.hatta sordu vajinismus mu var sizde,öyle kalktım yani bakamadan.şunu sormak istiyorum "yendim" diyen arkadaşlar sizinde böylemiydi,ve şuan yapabiliyorum diyosunuz ya sizin kaç cm giriyodur mesela,normali kaç cm girmesi?lütfen yardımcı olun.bi de çocuk sahibi olmal istiyorum, sizce bu şekilde bi ilişkiyle hamile kalabilirmiyim?

nazlıcııımm nasılsınn? bir sen bir ben bir de bebişin kalmış koskoca forumda :))
ne var ne yok? inşallah sağlığın düzelmiştir ve inşallah bebişle ilgili bir sıkıntın yoktur..

Canım benim iyiyim çok sağol...Geçmişi okuyordum,birkaç gündür giremiyorum girsemde çok az bakıyorum...Drum ilacı bire indirmemi söyledi ama kanamam yine çoğaldı,aradım tekrar iki tane al dedi,şuan yine azaldı çok şükür...Birde bulantılarım çoğaldı ve yemek yiyemiyorum,o yüzden çok giremedim..Sen nasılsın? iyisindir,inşallah...buarada başaran arkadaşlar oldu mu,acaba?Yeni katılan arkadaşlarımız olmuş,hoşgelmiş hepsi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…