- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.321
iliskiye giremedik... deneme yaptigimiza cok az giriyo, ben yanma hissedp itiyorum esimitutamiyorum kendimi ....
kizllllarrrr az once es parmagini da yaptimmmmm
sonuna kadar ve sonunda bir bosluk var hic bisey hissetmiyorsunnn
elhamdülillah rabbimee inanamiyorum yaa ben esime asla yaptiramam diyordum ama kendim yaptigimdan daha kolaydiiiii
günaydın kızlar. hep beraber mutlu bir hafta geçiririz insallah. egzersiz yapan arkadaslarımızdan güzel haberler alırız insallahhh
yaaa inanamiyorum ama esimin parmagini yaptik sonuna kadar once ben kendi orta parmagimi yaptim sonra onun isaret parmagini denedik sonuna kadar oldu hatta iyice ileriye iteledi ve orda bir bosluk var o bosluga gelince hic bisey hissetmedim icimde cok acayipti ya inanamiyorum.ben esime asla yaptiramam diye dusunuyordum ama es parmagi daha kolaymis
egzersiz yapamayan arkadaslar nolur bir an once baslayin ben 4,5 senemi bir mucize bekleyerek gecirdim nolur baska turlu cozulmuyor iste hic bisey hissetmiyorsunuz
cnm yaa çok çok tebrk.ederim.senin foruma ilk girdiğin günü hatırladım :) delik yok falan diyordun ama şimdi çok şükür ilerledin ve artık sonunda başardım müjdesini vereceksin cnm..
insallah tatlim olacak allahin izniyle rabbim hepimize nasip etsin insallah.
bende cikiyorum kizlar hepinizi öpuyorum
hayirli geceler allaha emanet olun
inşallah akadaşım bugün tekrar baştan başlıcam ultroson jeli alıp. inşallah yakın zamanda çözüme ulaşırım
canımmmmmmmmmmmmmmmm ne gzel bir haber bak gördünmü ne kadar kolaymış inş. çalışmaları hızlandırmıssın en yakın zamanda halayını çekeceğiz cnm benim hayırlısıyla
Canimmmm haklısın habire dıyordum bende delik yok sonrada otdan parmak girmez dıyordum inşallah en kısa zamanda da başardım yazmayı nasip eyler Rabbim hayirlisiyla
sagol canim insallah hepimiz kurtulacazçok çok çokkkkkk tebrik ederim inşallah en kısa zamanda sonuca ulaşırsın çok az kalmış mAŞALLAH tebarekallah sana :))
amin canim insallah.baslayabilmek onemli olan gerisini rabbim veriyor guc kuvvet...tebrik ederim ecrincimm, devamı da gelicek inşallah. Allah yardımcımız olsun..
canımmmmmmmmmmmmmmmm ne gzel bir haber bak gördünmü ne kadar kolaymış inş. çalışmaları hızlandırmıssın en yakın zamanda halayını çekeceğiz cnm benim hayırlısıyla
insallahhhhhhhhhhhhh tatlım. valla artık biri basarsa da söyle bi oryantal showw yapsam sizlere
vay kimler gelmiş kimlerrrr
nasılsın minik kelebekimmm :76:
kurtlarini biraz daha sakla insallah yakinda soyle karsilikli gobis atacaz canimm
iyiyim tatlım ne olsun akıntım arttı biraz koyu beyaz mantarmı olcam diye korkmaya başladım dün ama kaşıntım yok şükür anlamadım yanibebişmi geliyo yoksa gebelik testi aldım yarın sabah ilk idrarımla yapcam daha cıkmaz ama bakalım
iyiyim tatlım ne olsun akıntım arttı biraz koyu beyaz mantarmı olcam diye korkmaya başladım dün ama kaşıntım yok şükür anlamadım yanibebişmi geliyo yoksa gebelik testi aldım yarın sabah ilk idrarımla yapcam daha cıkmaz ama bakalım
tatlim gunun gectimi
Herkese günaydın, inşallah bu hafta herkes için güzel bir hafta olur. Bol egzersiz veeee sonunda da başarı. Allah hepimize bu başarıyı yaşatsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?