Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iliskiye giremedik... deneme yaptigimiza cok az giriyo, ben yanma hissedp itiyorum esimi tutamiyorum kendimi ....

canım biraz bekletirsen o noktada yanma geçicektir yapa yapa o yanma geçiyor zamanla[/QUOTE]

umarim gecer... aslinda daha yeni bu kadar ilerledim, 3-4 defa hissettim bu aciyi. acaba yara fln mi var diye paranoyak oldum. son 2 denememizde de kan geldi 5-6 damla... acaba kizlik zari bozulmus mudur? bozulduysa bu yanma hissi gecer mi... (( bildiklerinizi paylasirsaniz cok sevinirim..

kizllllarrrr az once es parmagini da yaptimmmmm
sonuna kadar ve sonunda bir bosluk var hic bisey hissetmiyorsunnn
elhamdülillah rabbimee inanamiyorum yaa ben esime asla yaptiramam diyordum ama kendim yaptigimdan daha kolaydiiiii

günaydın kızlar. hep beraber mutlu bir hafta geçiririz insallah. egzersiz yapan arkadaslarımızdan güzel haberler alırız insallahhh

cnm yaa çok çok tebrk.ederim.senin foruma ilk girdiğin günü hatırladım :) delik yok falan diyordun ama şimdi çok şükür ilerledin ve artık sonunda başardım müjdesini vereceksin cnm..

cnm yaa çok çok tebrk.ederim.senin foruma ilk girdiğin günü hatırladım :) delik yok falan diyordun ama şimdi çok şükür ilerledin ve artık sonunda başardım müjdesini vereceksin cnm..

Canimmmm haklısın habire dıyordum bende delik yok sonrada otdan parmak girmez dıyordum inşallah en kısa zamanda da başardım yazmayı nasip eyler Rabbim hayirlisiyla

insallah tatlim olacak allahin izniyle rabbim hepimize nasip etsin insallah.
bende cikiyorum kizlar hepinizi öpuyorum
hayirli geceler allaha emanet olun

canımmmmmmmmmmmmmmmm ne gzel bir haber bak gördünmü ne kadar kolaymış inş. çalışmaları hızlandırmıssın en yakın zamanda halayını çekeceğiz cnm benim hayırlısıyla

çok çok çokkkkkk tebrik ederim inşallah en kısa zamanda sonuca ulaşırsın çok az kalmış mAŞALLAH tebarekallah sana :))
sagol canim insallah hepimiz kurtulacaz
tebrik ederim ecrincimm, devamı da gelicek inşallah. Allah yardımcımız olsun..
amin canim insallah.baslayabilmek onemli olan gerisini rabbim veriyor guc kuvvet...

canımmmmmmmmmmmmmmmm ne gzel bir haber bak gördünmü ne kadar kolaymış inş. çalışmaları hızlandırmıssın en yakın zamanda halayını çekeceğiz cnm benim hayırlısıyla

yaaa nerdesiniz butun hafta sonu hic kimse yoktu buraciklardaaaa
tatlim yaa bak yaptim bunu da inanamiyorum dusununce ama oldu hemde hic bisey hissetmeden .az kaldi allahin izniyle inaniyorum

hımm dikkat et canımcım. kız valla merakla haberini bekliyorum öyle hadi hayırlısı olsun tatlım. insallah bebiş vardır göbüşünde

Herkese günaydın, inşallah bu hafta herkes için güzel bir hafta olur. Bol egzersiz veeee sonunda da başarı. Allah hepimize bu başarıyı yaşatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…