- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.441
kızlar hadi basarın artık . hasret kaldık valla oynamaya
cimbom kurtlanıcak bu gidişle hadi başarın yaw kendinize acımıyosanız cimboma acıyın zaten kocişi de yok kalmış bi başına
canım iki parmak bence tek parmağa göre daha kolay hatta geniş olan herşey bence parmağa göre daha kolay.parmaklarını küs şeklinde yapıp tek parmakmış gibi düşün hatta hiç bakma parmaklarına ya da eşin yapsın.hem sen mumu bile aldın 2 parmağı daha rahat alırsın korkma sakın zaten iki parmaktan sonra ne kalıyoki geriye sadece halayyyyy:92::92::92:
arkadaşlar 3 boğum parmak soktuktan sonraki aşama nedir?
evet nazlicim egzersize kadar inanamiyordum bu denilenlere ama gercekten oyle .dun hatta esim parmagini soktugunda biraz SIKMISIM kendimi farkinda degildim ama esim dedi biraz rahatlat kendini ondan sonra fark ettim ve biraz nefes alip verdim oylece daha rahat ilerledi.
bu arada tatlim su 3 ayi bir gecirebilsen hayirlisiyla da ayaklansan
iki parmağa ggeçiliyor sonrasında cnaım yani iki parmakla bir boğum küs işareti şeklinde yapmak daha kolay oluyor.
selam kızlar nasılsınızz
kızlarr geçmişe baktımda ne düşündümm . biz vajiyi daha iyi tanıyoruz ya daha mı şanslıyız ne
ben artık diyorum ki neden acıyo die düşünmüşüm bunca zaman acıması için neden yokki diyorumm artıkınn hey gidi günlerr hey
Tabii öyle tatlım,şuan çok rahatız ve ben burdaki arkadaşlarımızın hepsinin bu şekilde rahat olacağına inanıyorum,çünkü biz resmen bilinçleniyoruz cinsel eğitim aldık resmen...ben takıldığım ve arkadaşlarımızın takıldığı yerlerde dr cem keçenin kitabından öğrendiklerimi yazıyorum...bu dr cised dru ve cinsel işlev bozuklukları üzerine çalışmaları var...bunu netten araştırabilir,onunda kitabında yazdığı şey parmak egzerzileri,ben parmak yapamadım kulak çubuğu ve mumlarla denedim,eldiven yada streç film kullandım hiçte birşey olmadı..bazı drlarda dilatör veriyor,mikrop kapacaksan ondanda kaparsın..
yaniii haklisin tatlim.:44:vala biz bayagi bir astik kendimizi hee ben vakif kuracam vajiyi yenmek isteyenler vakfi hepiniz orda gorevlisiniz haberiniz olsun
bu akşam evde ona başlayayım artık değil mi bişeyler yapmak lazım uzun zamandır boş bıraktım zaten
ayy kizzz geriye bise kalmadi yaaa ben simdi deneyecem iki parmak sonra esli iki parmak sonra p....is ayyyy ben buralara kadar geldim.ELHAMDÜLILLAHHH
dun p....si de denedim ama basini yapabilyorum aci falan yokk hic bisey hissetmiyorum ama pozisyonu bulamiyorum bir turlu bacaklarim uyusuyo:44:
bu akşam evde ona başlayayım artık değil mi bişeyler yapmak lazım uzun zamandır boş bıraktım zaten
canım başını alınca gerisi daha kolay aslında yön kısmını da içinde oynata oynata kendin bulucaksın alıştıkça
selam jasmincimm, iyiyiz çok şükür.. sen nasılsın??
ya valla bende önceden sürekli acıycak acıycak diye düşünüodum ama burdan aldığım bilgiler sayesinde acı olmadığını anladım. kendime yarıya kadar yapabildiğimde acı falan olmadığını gördüm ve emin oldum.. bazı arkadaşların acıyor diye buraya yazması bizim onca zaman kendimize unutturmaya çalıştığımız, beynimizi olmayacağına ikna ettiğimiz şeyleri aklımıza tekrar getiriyor.. biraz daha hassasiyet lütfen.. biz o saçma sapan fikirleri beynimizden uzaklaştırmak için ne kadar uğraş veriyoruz bir bilseler..
yaniii haklisin tatlim.:44:vala biz bayagi bir astik kendimizi hee ben vakif kuracam vajiyi yenmek isteyenler vakfi hepiniz orda gorevlisiniz haberiniz olsun
pozisyonu da bir tutturabilsem
karar verdim bu pozisyonda deneyecem
İyi fikir hem öyle milyarlarda istemeyiz,hayrına yardımcı olmaya çalışıyoruz...yaşadığımız için çok iyi biliyoruz bu durumu...Ben her daim yardıma hazırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?