Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amiiiiinn...Çok sağol,canm benim...daha dikkat ediyorum artık...Bir ay daha idare etsem bitecek inşallah...Sağol teyzesi,buarada sen nasılsın? Regli tarihine dört gün kala kan testiyle anlaşılıyormuş diye duymuştum,baktır istersen..Bende bekliyorum,güzel haberlerini Allahın izniyle..

bizden kurtuluş yok

Hele birde eşin zorla yapsın,ne olacakki dayan diyenler yok mu?bunu söylemek zaten bizim psikolojimizi bilmediğini belli ediyor..Ben iyiyim şimdi,sürekli yatıyorum canım yaa...Sende nasılsın?iyisindir,inşallah...

canım geçmiş olsun sanada tam nersinde çıktı bu sivilce gibi şey benimde kenarda böle et beni gibi bişey cıktı ama çokkkk minik öle bişeymi cnm? acı falanmı yaptı?

saol kelebekcim, inşallah geçer yakında.. yok canım benimki et beni gibi değilde büyük bir sivilce gibi ama çok acıyan bir sivilce..üstü de beyazlaştı.. aynı dudakta çıkan uçuk gibi. zaten bu virüsün 2 tipi varmış, biri dudakta uçuk yapan biri de vajinada yapanmış..normalde de cinsel yolla bulaşan bir hastalıkmış.. ama tuvaletlerden ağda salonlarından falan da bulaşabilirmiş..bana da tuvaletten bulaştı diye tahmin ediyorum.. napalım canım Allah beterinden korusun.. geçer yakında inşallah..
ayrıca canım ben bu virüsle ilgili araştırma yaparken genital siğillerle ilgili falan bilgiler okudum.. ya aslında vajina bölgesinde çıkan bütün sivilce siğil ben ve bilumum şeyler için kesinlikle doktora görünmek lazım.. Allah korusun bu şeyler virüslerden kaynaklanabiliyomuş ve bu virüsler ilerde başka sorunlara yol açıyolarmış.. sana da geçmiş olsun canım, et beni gibi de olsa sen bi doktora görün bence.. çünkü hamile kalmak istiyosun, Allah korusun hamilelikte tedavisi zor olabilir böyle şeylerin..
bide senin akıntılar mantar değilde hamilelik belirtisi olabilir :))
hamilelikte vajial akıntılar değişiyomuş.. hadi hayırlısı

Tabi canım...Öyle bir kremle olsa bizim burda ne işimiz var...her korkan sürer kremi tamam oldu işte..Vaji öyle kolay bir şekilde çözülse bu işin drları olmaz,bu kadar paralar istemezler...Bu psikolojik birşey,o arkadaşınki ilk gece korkusudur...

Hele birde eşin zorla yapsın,ne olacakki dayan diyenler yok mu?bunu söylemek zaten bizim psikolojimizi bilmediğini belli ediyor..Ben iyiyim şimdi,sürekli yatıyorum canım yaa...Sende nasılsın?iyisindir,inşallah...

evet bende anlamıyorum . bilmeden konuşuyorlar bu hastalık olmasa o kadar doktor ne diye uğraşsın devlet hastanelerinde bile bu durum için çözüm üretiyorlar.
bende iyiyim bi sıkıntı yok çok şükür. yat tabi canım dinlen iyice kız ben hamile olsam hiç yerimden kalkmam he ilk üç ayı atlattınmı tamamdır

canlarım ben kulak çubuğunu sokunca kenarlara falan değmiyor sanki bir boşlukta ilerliyor ama giriş kısmında çok hassaslık var oda zamanla birşeylerin girmesine alışırmı? ben kulak çubuğunu saat yönünde falan oynatıyorum genişlesin diye ama parmak olmuo bi türlü niyeki?

alışıyor tabiki canım bende de hassaslık oluyorda o girişte alışırmı diyordum ama yaptıkça alışıyor rahatça alıyorsun içine . parmakta olur ben mesele kulak çubuğu ile iki üç gün falan yapmıştım sonra bir akşam yarım saat gene kulak çubuğu ile dediğin gibi oynattım sonra parmak denedim ama nefes çok önemli nefes verirken ıkınarak ittirdim sıkışık gibi oluyor başta bir yer var orayı atlatınca gidiveriyor :) mumda deneyebilirsin tabi ama parmak daha iyi oluyor orayı anlamak açısından

dahaa bıcı bıcı yapmadımmmmm kii nasıl okuycam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıldırcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ben 1 aylık korkuya vaji deil ilk gece korkusu diorum...zaten belli oluo konuşmasından....acı kelimesini duymanın bile burda ne etki yaptığını hissedemio....demekki anlamıo:78::78:

ne yaşadığımı ben çok iyi biliyorum merak etmeyin...
korkumdan gece rüyalarıma görüp irkiliyordum uykularımda bacaklarımı kasıyordm konuşması öyle kolay diil 2 ay olan vajinusmus 1 ay olan vajinusmus olmuyormu?
ben size ne diyorum evet kremde kullandım ama acısını hissettim diyorum.yaşadıklaınızın aynısını hissettim ama kaçışım olmadığını hissettim çünkü bu sürede çok yıpranacak dahada üzülecektim.ne olursa olsun olmalıydı.bu iş benim için ölüm kalım meselesi olmuştu...

regli günüm pazar cnm bakalım inş. cuma yaptırırım belki. yada 28 inde bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…