- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.501
alışıyor tabiki canım bende de hassaslık oluyorda o girişte alışırmı diyordum ama yaptıkça alışıyor rahatça alıyorsun içine . parmakta olur ben mesele kulak çubuğu ile iki üç gün falan yapmıştım sonra bir akşam yarım saat gene kulak çubuğu ile dediğin gibi oynattım sonra parmak denedim ama nefes çok önemli nefes verirken ıkınarak ittirdim sıkışık gibi oluyor başta bir yer var orayı atlatınca gidiveriyor :) mumda deneyebilirsin tabi ama parmak daha iyi oluyor orayı anlamak açısından
dahaa bıcı bıcı yapmadımmmmm kii nasıl okuycam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıldırcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ne yaşadığımı ben çok iyi biliyorum merak etmeyin...
korkumdan gece rüyalarıma görüp irkiliyordum uykularımda bacaklarımı kasıyordm konuşması öyle kolay diil 2 ay olan vajinusmus 1 ay olan vajinusmus olmuyormu?
ben size ne diyorum evet kremde kullandım ama acısını hissettim diyorum.yaşadıklaınızın aynısını hissettim ama kaçışım olmadığını hissettim çünkü bu sürede çok yıpranacak dahada üzülecektim.ne olursa olsun olmalıydı.bu iş benim için ölüm kalım meselesi olmuştu...
inşallah tatlım bide aynaya bakmadan yapabilirsem onada sevincem şimdilik sadece aynaya bakarak yerini bulabiliyorumo minicik deliği bi esnetsem süper olacak
dahaa bıcı bıcı yapmadımmmmm kii nasıl okuycam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıldırcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
arkadaşım doğrudur aynı şeyleri bizde yaşadık ama o hissettiğin acı sanırım kremden dolayı yanma olmuştur. şuan hala bu sıkıntıyla uğraşıyorum inşallah bizlerde yeneriz ama yinede acı kelimesini duyunca kendimizi istemeden kasıyoruz. o yüzden birazcık daha dikkat olurmu canımcım
kızlar hepinizi burda bulmusken söylemek istedim . hepinizi cok seviyorum ya. burda kımse bırbırını cok iyi tanımıyor ama herkes birbirine yardımcı olmaya calısıyor gercekten cok duygulandım şimdi cok sanslıyız cok hepinizi cok seviyorum kızlar
ne yaşadığımı ben çok iyi biliyorum merak etmeyin...
korkumdan gece rüyalarıma görüp irkiliyordum uykularımda bacaklarımı kasıyordm konuşması öyle kolay diil 2 ay olan vajinusmus 1 ay olan vajinusmus olmuyormu?
ben size ne diyorum evet kremde kullandım ama acısını hissettim diyorum.yaşadıklaınızın aynısını hissettim ama kaçışım olmadığını hissettim çünkü bu sürede çok yıpranacak dahada üzülecektim.ne olursa olsun olmalıydı.bu iş benim için ölüm kalım meselesi olmuştu...
aynen bende aynaya bakmadan yapamıyordum olsun aynaya bakarak yap sen devam et ben bakınca beynim sanki daha iyi algılıyor oraya bişey girebilme olayını die düşünürdüm hep görünc eiçim dahada rahat olurdu
kız bu ne duygusallık hamişmisin yoksam seksi bombom
kızlar hepinizi burda bulmusken söylemek istedim . hepinizi cok seviyorum ya. burda kımse bırbırını cok iyi tanımıyor ama herkes birbirine yardımcı olmaya calısıyor gercekten cok duygulandım şimdi cok sanslıyız cok hepinizi cok seviyorum kızlar
hmmmmm aslında bakabilmekte bir şans dimi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?