- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.461
ban da oyle geliyorsen bi başarsan çok fena bişey olucan gibime geliyo zaten
İyi fikir hem öyle milyarlarda istemeyiz,hayrına yardımcı olmaya çalışıyoruz...yaşadığımız için çok iyi biliyoruz bu durumu...Ben her daim yardıma hazırım...
guzelim sen bir dene bu aksam 5000 milyara evi donatirsin kizzz
bak sana bunu diyorum ama bende ulusoydan randevu almak icin aramistim ama 3 ay sonraya verdi ve cok uzuldum 3 ay ben ne yapacam dedim.cok sukur burayi buldum simdi iki parmakla denemeye calisacam bende.bak gor sende yapacaksin.inan buna.[/U]
haklısın canım bıgünden itibaren son gaz devam.eğer yılacak gibi olursam ne olur beni silkeyin kendime getirin
Amiiiiin canım...çok sağol yaa..vallahi evde yatmaktan sıkıldım,ben çok gezen biriyim...psikolojim bozulacak,sağolsun eşim cumartesi ev işlerimi yaptı...ben yattım hep,eve bir bayan aldım diyorum ,gülüyor oda...şehzademiz bir doğsa başka birşey istemem diyor ya kız olursa diyorum,olsun diyo...sağlıklı olsunda hiç önemli değil diyor..Kanamam azaldı şimdi ama 3. aya kadar böyle devam..tam br ay kaldı,hayırlısıyla bu bir ayı geçirsek başka bir sorun kalmayacak inşallah..Başarı haberi yok mu?neyse olsun zaten şöyle bir durumda var,başarı haberleri genelde ardarda geliyo,sanırım egzersiz yapan akadaşladan biri başardı mı diğerleri gaza geliyor...bu hep böyle oluyordu,hadi bakalım sona gelmiş olanların haberlerini ardarda alacağız demektir..İyi dileklerin için çok teşekkür ederim,tatlım..inşallah bende sizlerin güzel haberlerini alacağım,buna çok inanıyorum...burayı bulduysanız bu kesin,zaten..
haklısın canım bıgünden itibaren son gaz devam.eğer yılacak gibi olursam ne olur beni silkeyin kendime getirin
İyi fikir hem öyle milyarlarda istemeyiz,hayrına yardımcı olmaya çalışıyoruz...yaşadığımız için çok iyi biliyoruz bu durumu...Ben her daim yardıma hazırım...
Bunu başarmanın kremle falan alakası yok...Ben hayatım boyunca alkol almadım,bunu başarmak için 4-5 kadeh şarap içtim,körkütük sarhoş oldum,olmadı...uyuşturucu krem kullandım olmadı,anti depresan verdi bir psikolog olmadı ve rahatlatıcı şurup falan hiçbir şekilde olmadı...egzersizlere başladım ve artık son aşamaya geldikten sonra krem kullandım o zaman oldu ve kremi bıraktım,o sadece biraz psikolojik olarak rahatlatıyor bizi o kadar...yoksa şimdi krem falan kullanmıyorum,hiçbir fark yok...Bunu yazan akadaş ya vajili değil,ondaki ilk gece korkusu olabilir yada çok çok hafif derecede vaji...yani vajili birisi bir ayda sadece bir kremle yenemez bence..
Bunu başarmanın kremle falan alakası yok...Ben hayatım boyunca alkol almadım,bunu başarmak için 4-5 kadeh şarap içtim,körkütük sarhoş oldum,olmadı...uyuşturucu krem kullandım olmadı,anti depresan verdi bir psikolog olmadı ve rahatlatıcı şurup falan hiçbir şekilde olmadı...egzersizlere başladım ve artık son aşamaya geldikten sonra krem kullandım o zaman oldu ve kremi bıraktım,o sadece biraz psikolojik olarak rahatlatıyor bizi o kadar...yoksa şimdi krem falan kullanmıyorum,hiçbir fark yok...Bunu yazan akadaş ya vajili değil,ondaki ilk gece korkusu olabilir yada çok çok hafif derecede vaji...yani vajili birisi bir ayda sadece bir kremle yenemez bence..
sen meleksin zatennnyokluğun belli oluyodu canım dikkat et kendine ve fasulyene
çok haklısın nazlıcım, öyle sür kremi olsun bitsin olmuyor işte.. sabırla devam etmek lazım..
psikolojimizi sağlam tutmak lazım, beynimizi ikna etmek lazım..
sen ve senin gibi kendi sorunlarını çözselerde bizim her üzülmemizde zırlamamızda her sorumuzda sorunumuzda yanımızda olan arkadaşlara çok çok teşekkürler..
Allah hepinizden razı olsun..
ben 1 aylık korkuya vaji deil ilk gece korkusu diorum...zaten belli oluo konuşmasından....acı kelimesini duymanın bile burda ne etki yaptığını hissedemio....demekki anlamıo:78::78:
ben 1 aylık korkuya vaji deil ilk gece korkusu diorum...zaten belli oluo konuşmasından....acı kelimesini duymanın bile burda ne etki yaptığını hissedemio....demekki anlamıo:78::78:
cnm sen nasılsın ? ne zamandır sohbet edemedik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?