Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu listeeeeee niye bu kadar uzadııııııı ???? naptınız kızlar acil rapor verinnn bakimmmm????

canım kulak çubuğundan terfi etcem inşallah içerde bir boşlukta oluo ama giriş kısmındaki hassaslığıda bi alıştırsam birşeylerin girmesine. kulak çubuğunu sokuyorum dediğim gibi boşlukta ilerliyo ama girişteki delik olan yerde saat yönünde hareket ettirdiğimde hassaslık var zamanla geçecek inş. bugün çalışmalarda dahada ilerlicem inş. yavaş yavaş kalınlaştırcam

hosgeldınnn canım özledik seni valla

hoşgeldin ranaaaaaa ben yendim biilionmuuuu

hoşbulduk canlarıımmm bende hepinizi çok özledimmm.

ozumm canımmmm harika bir haberrr bu yaaaaa.şükürler olsunnnnnnnnnninşallah bundan sonra hep güzel günlerin olacak canım benim yaaa yemin ederim çok mutlu oldummmm

iyi gidiyor çok şükür tatlım kulak çubuğunu rahat alıyorum artık hatta orada oynatıyorum birazcık ama giriş kısmı hassas azıcık alışcak zamanla inş.

bu çok iyi canımmm artık emin ol gerisi çok daha rahat olacak.hadi hayırlısı ile yaaa ne güzel haberler bunlar valla mutlu olduuummmm

kızlar ben bir türlü mum bulamıyorum bakkallarda, elime geçen mum kalınlığında ne varsa aklıma acaba akşam bunu mu denesem diye geliyo aklıma. Üç parmak yapamam gibi geliyor. Hiç bakklarda mum arayacağım gelmezdi aklıma

canım şu an çok iyi gidiyorsun ruhende hazırsın hadi bakalım karart gözünü bir çırpıda bitir işini vajinin...düzenli egzersiz yapmayı ihmal etme bi sorunun olduğunda direk yaz hiç kurma düşünme çözeriz hep beraber burada...yeni gelişmeler bekliyorum yarın senden ona göre...

şaka kıs şakkaaaa rana yoktu yaaa bayağıdır kandirim onu bi dedimmm nerdeeeeeeeee

çok yakında merak etme sepetle milletide hücummmmm vajiye

Ranaaaa çok özledim seniiii maillerimi aldinmi
Venuss ben kaç kere sordum seni bilerek timam miii ben esimin işaret parmağını aldım dün sonuna kadarrrrrr

ben görmedim oyyy oyyyy bebişim çok sevindimmmm bu hafta bitir şu işi yawwwww aaaaaa bi şey kalmamış kocişlerin parmağı kalın oluyo onu aldıysan p...sde alırsın anacım...iyice alıştır eş parmağına kendini rahat hissediyosanda hemen şunu dene : p...s i hangi posizyonda denemeyi düşünüyorsan o posizyonda sanki p...s sokarmışsın gibi parmağı dene bakalım nasıl rahat oluyormu....haftaya p.tesine gelin çıkmazsan geliyo en kızılında kızılcık sopası....

aramasannn karşına çıkar zatennnn illa mum sart değil herhngi aparatlarda olabilirr p..s benzeyen yada evde başka mum varsaaa ben vallaa atlatmak için havuc bile soktummm Allah affettsin.....2 parmağı sonuna kadar aldıktan sonra ben p...s geçtim hiç 3 parmak sokmayı denemedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…