- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.581
teşekkürler canım sen şimdi ne durumdasın pe..... aldıktan sonra zevk alıyomusun? artık rahatmısın?haydiiii canımmm sonuuna gelmişin maşallah.benim kocişlte öle talkinler veriyordu sözünü dinle araları değerlendirsonrası olduda bitti maşallah canımmm
ayyyy kim gelmiş hosgeldin tatlım benim nasılsın ösledik yawww seren nerde burada kızlar yaww
Ben üstte sırtım ona dönük ama deliği bulamıyorum böylede esim hiç bulamiyo
iyiyiz tatlıımmm sen nasılsın görüşmeyeliiiii[/QUObılgısayar ın geldımı ozledık senı kızzzzzzzzzzz butun kızlar bıraraya toplandık toplandık
teşekkürler canım sen şimdi ne durumdasın pe..... aldıktan sonra zevk alıyomusun? artık rahatmısın?
canım yendikten sonra 4 yada 5 kez yapabildik işte şimdi regl oldum .daha acemiyim zevk adına bişe hissetmiyorum gel gitlere alışmaya çalışıyorum ama bir sorun yok çok şükür.ama regl bitsin azimliyim artık tadını çıkarayım diyorummm
tatlım geldım bugun esım ızın lı ya habıre gezdırıyo benı
kızlaaaaaaaaaaaaaaar nasılsınınızzzzzzzz
iyiyiz tatlıımmm sen nasılsın görüşmeyeliiiii[/QUObılgısayar ın geldımı ozledık senı kızzzzzzzzzzz butun kızlar bıraraya toplandık toplandık
ayyy bende özledim toplaştık valla ne iyi ettikkk.herkseinde maşallahı var yaaaa ne güzel olmuş böle burası çok şükür herkes egzersiz yapıyo yüzü gülüyorrr ohh ohhhh
makas biraz zor oluyor ama dene yinede bu arada elini içerde küs yap aç vaji duvarlarına dokun sürekli sağa sola yukarı aşağı oynat iyice bi alışsın...ben 3 parmağı hiç denemedim doktorun egzersizinde 2 parmak benim parmağım ve 2 eş parmağı ile tamamlanıyordu egzersizler...en son p...si deneyin kızlar egzersiz sırasında deneme yapmayın azcık sabredin tüm aşamalar bitsin en son pe...se gelcek sıra....
tatlım geldım bugun esım ızın lı ya habıre gezdırıyo benı
canım yendikten sonra 4 yada 5 kez yapabildik işte şimdi regl oldum .daha acemiyim zevk adına bişe hissetmiyorum gel gitlere alışmaya çalışıyorum ama bir sorun yok çok şükür.ama regl bitsin azimliyim artık tadını çıkarayım diyorummm
ooooooooooh çıkar tabi tatlım maşallaaaahhhhbebiş haberlerinide alcaz inşallah
tam seni sordum sende geldin cncm naıslın
ayyyy kim gelmiş hosgeldin tatlım benim nasılsın ösledik yawww seren nerde burada kızlar yaww
ooooooooooh çıkar tabi tatlım maşallaaaahhhhbebiş haberlerinide alcaz inşallah
zevk peşinde koşup bebiş henüz düşünmeyen bir ben varım heraldegerçi kocişe diyorum yapabildiğimiz kadarıyla bizde bir bebiş yaparız artık diyorum ama oda şimdilik tadını çıkarmak derdinde hayırlısı canımmm yaaa hepimize inşallah..
hoşbulduk bitanemmm iyiyim şimdiii.sen nasılsın yeni bir haber varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?