Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Valla bugün de biraz ararım olmadı ben de deniycem elime ne geçerse.

canım sen kendi 2 parmağının tamamını alabiliyomusun ?

Onu yapıyorum sorun yok orada daha ileri gitmek istiyorum ama üç parmak yapamadım. Eşimin işaret parmağını denedik onunla da oluyo. Ama p...s denedik bir keresinde baş kısmı biraz girdi ikincisinde o da olmadı. Eşimle artık ancak hafta sonu denyebiliriz heralde hafta sonuna kadar biraz ilerlemek istiyorum.

2 parmak makas yapabiliyomusun duvarı geçip ileride parmağını hareket ettiriyorsan eğer birde p...s denemesini ne şekilde yapacaksan o şekilde parmakla egzersiz yap mesela çiş yaparmış gibi oturup parmağını alttan sokabiliyomusun onu deneyebilirsin tatlım...

Makas yapıyorum galiba bi de eldiven olunca çok fazla açılmıyo tabi parmaklar. Ama diğer dediğini deniycem Bakalım olmadı üçparmak da denemeye çalışırım.

Makas yapıyorum galiba bi de eldiven olunca çok fazla açılmıyo tabi parmaklar. Ama diğer dediğini deniycem Bakalım olmadı üçparmak da denemeye çalışırım.

makas biraz zor oluyor ama dene yinede bu arada elini içerde küs yap aç vaji duvarlarına dokun sürekli sağa sola yukarı aşağı oynat iyice bi alışsın...ben 3 parmağı hiç denemedim doktorun egzersizinde 2 parmak benim parmağım ve 2 eş parmağı ile tamamlanıyordu egzersizler...en son p...si deneyin kızlar egzersiz sırasında deneme yapmayın azcık sabredin tüm aşamalar bitsin en son pe...se gelcek sıra....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…