- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.641
ben işten çıkıyorum ev yolu gözüktü görüşürüz hadi kendinize iyi bakınnnnnn
yemek ne yapayım yaaaaaaaaaaaaa
herkesin regl bittiii herhaldeeeee hadi bakalım kolay gelsin bizeeeeebayağıdır yenen yokkkkk heeee....neysem ben banyo yapmaya gidiomben gelene kadar kudurmayınnn heeeee
canlarım ben kulak çubuğunu sokunca kenarlara falan değmiyor sanki bir boşlukta ilerliyor ama giriş kısmında çok hassaslık var oda zamanla birşeylerin girmesine alışırmı? ben kulak çubuğunu saat yönünde falan oynatıyorum genişlesin diye ama parmak olmuo bi türlü niyeki?
valla ben karnıbahar,pilav,yayla çorba,salata,börek yaptım bu akşama:) buyrun gelin kızlar he bide tiramusu
alışıyor canım bu sırada hergun daha fazla genıslıcek sen alıştırmaları bırakma yeterkı ha birde aynaya bakmadan bulabılsem demıssın ya sen aynaya bakarak yapabılıyorsun bak buda guzel ben hıc bakarak yapamamıstım bile..eger bu sekılde devam edersen cok kolay olacak ınan bana..ilk başta yerını bulması zor gibi geliyor ınsana alışık olmayınca ama zamanla oluyor hersey
vavvvvvvvvvvvvvvvvvkapıyı ac geldım agzım sulandı yaaaaaaa
ahhh kıyamam ben fikir olsun diye söledim agzın sulansın diye diil kıyamam
alışıyor canım bu sırada hergun daha fazla genıslıcek sen alıştırmaları bırakma yeterkı ha birde aynaya bakmadan bulabılsem demıssın ya sen aynaya bakarak yapabılıyorsun bak buda guzel ben hıc bakarak yapamamıstım bile..eger bu sekılde devam edersen cok kolay olacak ınan bana..ilk başta yerını bulması zor gibi geliyor ınsana alışık olmayınca ama zamanla oluyor hersey
bu kadar hamaratlı oldugunu bılmıyodum canım esım tıramısu hastası da artık yapmıyorum sıskom dıyet yapıyo
valla öle ben şimdi girdiğini anlamyıroum bile öle bi esniyoki kızlar valla merak etmeyin ben gibi sık sık yapın ben 1 haftada alıştım valla kaynatmaya devamolalala bu akşam kociş eve erken geliyor ozmaan napıyoruzzz hemen fantezi kuruyoruz
valla ben karnıbahar,pilav,yayla çorba,salata,börek yaptım bu akşama:) buyrun gelin kızlar he bide tiramusu
sok hadi parmağı çok kolay
vajin hazır buna sende ol
kes korkuyu tırsmayı
gelsin şöle fan fin fon
heyt bire varmı olmuyor diyen
bu sitedekileri gördünmü
vaji deliği gördü sadece anam
şu adaptasyonu gördünmü
sok sok parmağını
sok sok aparatını
sok sok korkma sok
öle bişe işteeee
ayyyy ne güzeeeeeeeeeellll darısı başımızaa canım yaaaaaa......ayrıcaaa banada 1 dilim tiramisu ayırırmısın çooook severimdeeeee
anam senin yaptığın bu yemeği günlere yayar birkaçgünlük yemek çıkarırımmaşallah bu ne hamaratlık ben makarna ,salata yapacam şöle güzel soslu falan seninki kadar olmaz ama ne yapalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?