Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

alışıyor canım bu sırada hergun daha fazla genıslıcek sen alıştırmaları bırakma yeterkı ha birde aynaya bakmadan bulabılsem demıssın ya sen aynaya bakarak yapabılıyorsun bak buda guzel ben hıc bakarak yapamamıstım bile..eger bu sekılde devam edersen cok kolay olacak ınan bana..ilk başta yerını bulması zor gibi geliyor ınsana alışık olmayınca ama zamanla oluyor hersey

sok hadi parmağı çok kolay
vajin hazır buna sende ol
kes korkuyu tırsmayı
gelsin şöle fan fin fon

heyt bire varmı olmuyor diyen
bu sitedekileri gördünmü
vaji deliği gördü sadece anam
şu adaptasyonu gördünmü

sok sok parmağını
sok sok aparatını
sok sok korkma sok

öle bişe işteeee

valla öle ben şimdi girdiğini anlamyıroum bile öle bi esniyoki kızlar valla merak etmeyin ben gibi sık sık yapın ben 1 haftada alıştım valla kaynatmaya devam olalala bu akşam kociş eve erken geliyor ozmaan napıyoruzzz hemen fantezi kuruyoruz

inşallah canım bi alışsam ahhhhhh ahhhhh

merhaba.ben 6 aylık evliyim.ileri derecede vajinismusdum.evliliğimin ilk aylarında çok sorun yaşadım.sonra eşilemle tedavi merkezlerini araştırdık. hepsiyle görüştük.en sonunda ankarada hera kadın sağlığı merkezinden randevu aldık.4 günlük tedaviden sonra ilişkiye girebildim.tedavim biteli 2 hafta oldu.bu işi hiç başaramayacağımı düşünmüştüm ama yapabildim.böyle bir sorununuz varsa ve ileri derecede korkuyorsanız mutlaka tedavi olun.benim ileri derecedeydi.kendi vajinama ayna ile her baktığımda ben bu işi hayatta yapamam diyordum. her denememizde ağlama krizleri,titremeler yaşıyordum.ama bu kadar korku boşunaymış.şimdi çok mutluyum bı aıle olmanın farkına vardık.sız şimdi tedavı surecını merak edıyosunuzdur bu gercekten suprız ve korktuğunuz seyler iğrenc seyler değil doktor cok ılımlı tam bı psıkolog edasıyla ınsan psıkolojısını rahatlatmayı ve hazırlmayı cok ıyı bılıyo. ucret 4000lıra aldı bızden ınanın kı klınığı hıç bos kalmıyo belkıde bız somestrde gıttık dıye ama orada tedavısı bıtenlerın bız basardık dıye aradıkları telefon konusmalarına sahıt olduğunuzda okadar kendınız yapmıscasına sevınıyosunuzkı daha bı ınanıyosunuz bızde basardığımızda ılk once doktoru aradık :)bence aylarca gunlerce bu kabusla uğrasmayın borc bulun kredı cekın 4 gunde mutluluğunuzu kurtarın ınsallah hepınız bu ılletten kurtulursunuz benım bu kadar ılerıyken kı bunu doktor soyledı 4 gunde bıtmıs olması burada bazı egzersızlerı yapan arkadaslar ıcın daha kolay ve kısa olacaktır hepınızın hepımızın allah yardımcısı olsun

ayyyy ne güzeeeeeeeeeellll darısı başımızaa canım yaaaaaa......ayrıcaaa banada 1 dilim tiramisu ayırırmısın çooook severimdeeeee

valla ben karnıbahar,pilav,yayla çorba,salata,börek yaptım bu akşama:) buyrun gelin kızlar he bide tiramusu

anam senin yaptığın bu yemeği günlere yayar birkaçgünlük yemek çıkarırım maşallah bu ne hamaratlıkben makarna ,salata yapacam şöle güzel soslu falan seninki kadar olmaz ama ne yapalımmm

kıslarrr masallah keyıfler yerıde Allah bozmasın inşallah...size bişi sorcam ben henüz adet olmadım midem bulanıyr geçen hafta inaılmaz kasık ve bel ağrılarım ve koyu renkli akıntım vardı onlar geçti geceleri biraz ağrım oluyr acaba hamile olabılırmıyım bi kaç gün bekleyip test yapıcam adet olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…