- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.621
arkadaşlar siteye gireli 1 hafa oluyo neredeyse beni o kadar motive ettiniz ki anlatamam...keşke daha önce girmiş olsaydım şimdiye kadar bunla uğraşmak zorunda kalmazdım eminin. gün geçtikçe insan erteliyor erteleye erteleye koskoca 7 ay geçti. 1 ay daha geçmeden bitireceğim bu işi tabii sizin desteklerinizle
arkadaşlar siteye gireli 1 hafa oluyo neredeyse beni o kadar motive ettiniz ki anlatamam...keşke daha önce girmiş olsaydım şimdiye kadar bunla uğraşmak zorunda kalmazdım eminin. gün geçtikçe insan erteliyor erteleye erteleye koskoca 7 ay geçti. 1 ay daha geçmeden bitireceğim bu işi tabii sizin desteklerinizle
canım avatarın benı cok etkıledı yaaaaaa harıka
haaa şöyleeee kısssssssssssbende ilk buraya geldimde aynı senin gbiydim keşke daha önceden gelseydim dedimmm buraya devamlı girersen eminim atlatırsınnnn ...bırak ulusoya metroya gitmeyiiiiii biz senin ulusoyun haydar dümenin oluruz yafyummmmmm
canmmmmm bak nerelere geldim insallah bende cozecm kisa zamanda dualarinizi eksit etmeyin nolurrrecrııııııııııııııııııııııııııııın aferın annemmmmmmmmmmm es parmagına gecmıs sın ohhhhhh cok sukur yaaaaaa cokkkkkkkkk sevındım
canimmmm bakarsin bir ay bile surmez sen bir kac gun daha takil buraya bak bagimlisi olacaksinn yapacaz hepimiz allahin izniyle basaricazzzzarkadaşlar siteye gireli 1 hafa oluyo neredeyse beni o kadar motive ettiniz ki anlatamam...keşke daha önce girmiş olsaydım şimdiye kadar bunla uğraşmak zorunda kalmazdım eminin. gün geçtikçe insan erteliyor erteleye erteleye koskoca 7 ay geçti. 1 ay daha geçmeden bitireceğim bu işi tabii sizin desteklerinizle
yaşasııınnnn vajinismus kardeşliğiiiiiiii
hiç şüphen olmasın canım benim sen kendin hırs yapacaksın zaten bir an önce yenmek isteyeceksinahada benden günün sözü olsun bu buraya ağlayarak gelen kıkırdayarak egzersiz yapar kaynatarak kaçar
hiç şüphen olmasın canım benim sen kendin hırs yapacaksın zaten bir an önce yenmek isteyeceksinahada benden günün sözü olsun bu buraya ağlayarak gelen kıkırdayarak egzersiz yapar kaynatarak kaçar
valla öleee ben birebir yaşadımmmm herkeste yaşasın istiyoruuummm .daha dün parmak sokamıyorum diye ağlarken bugün bişe sokmadan duramıyorummmm(ayyy çok ayıp olduuu buuu.herkes heveslensin diye yaaa birazda mübala yapalım )
valla öleee ben birebir yaşadımmmm herkeste yaşasın istiyoruuummm .daha dün parmak sokamıyorum diye ağlarken bugün bişe sokmadan duramıyorummmm(ayyy çok ayıp olduuu buuu.herkes heveslensin diye yaaa birazda mübala yapalım )
kısss öleee oluo amaa ciddennnnnasıl bi çocuğaa yeni elbise alırsın üstünde çıkarmak istemesss bizde oraya birşey girdi dieeee buldumuzu sokmaa derdindeyizzz ben regl bitmesini beklerken anam ağladııı hadi bi bitsee denesek halletsek kurtulsam dieee
rana sen yendin galibageçmiş olsun
ne kadar sürdü?sabırsızlanıyorum yaaa
ben işten çıkıyorum ev yolu gözüktü görüşürüz hadi kendinize iyi bakınnnnnn
leynnnnn bu akşam biriniz yenin allah rızası için bak avatarımı deişCem değişemiyommmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?