- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.601
dikkat dikkat tüm ilgilelere duyrulur...
çok acil vajili bi sayfa için acil taze geline ihtiyaç vardırvajiyi yenmek isteyenlerin acilen kk ya başvurmaları önemle duyrulur....vajiyi yenen arkadaşlarında bi zahmet sayfaya gelip yardımcı olmalarını rica ederiz.
şimdi yurttan sesler ile programımıza devam ediyoruz
büyük güne 6 gün kaldı
test aldım yarın sabah yapcam dua edinde erkenden çıksın :)))
çok acil vajili bi sayfa için acil taze geline ihtiyaç vardırvajiyi yenmek isteyenlerin acilen kk ya başvurmaları önemle duyrulur....vajiyi yenen arkadaşlarında bi zahmet sayfaya gelip yardımcı olmalarını rica ederiz.
ayyyy hadi hayırlısı ile canımmm minik fasulye tohumu tutmuş olsun inşallahh
ayyyyy çığlık atmak istiorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
giden gelmesse gelmesin biz yeteriz evelallah boşverrrr:92::92::92::92::92:
kelebek kızzzzz şimdiden halay çekip yorulmaaa benim halayımı çekicez inşallahhhhhay hepimizin inşallahhhh hepimiz kurtuluruz bu vaji belasından inşallahhhh::13::13::13::13:
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ayyy ayyy hoppidi hoppidi:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
arkadaşlar siteye gireli 1 hafa oluyo neredeyse beni o kadar motive ettiniz ki anlatamam...keşke daha önce girmiş olsaydım şimdiye kadar bunla uğraşmak zorunda kalmazdım eminin. gün geçtikçe insan erteliyor erteleye erteleye koskoca 7 ay geçti. 1 ay daha geçmeden bitireceğim bu işi tabii sizin desteklerinizle
kıssss durrr hoplamaaa düşürcen bebişini Allah korusunnninşallah regl olmassınn ama olursanda hayırlısı bi dahaki aya inşallahhhh amaaa benim içime doğduuu yaww inşallah yanılmam hamilesindir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
arkadaşlar siteye gireli 1 hafa oluyo neredeyse beni o kadar motive ettiniz ki anlatamam...keşke daha önce girmiş olsaydım şimdiye kadar bunla uğraşmak zorunda kalmazdım eminin. gün geçtikçe insan erteliyor erteleye erteleye koskoca 7 ay geçti. 1 ay daha geçmeden bitireceğim bu işi tabii sizin desteklerinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?