Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

senin bestelerinle de programa devam edelimm

giden gelmesse gelmesin biz yeteriz evelallah boşverrrr:92::92::92::92::92:

kelebek kızzzzz şimdiden halay çekip yorulmaaa benim halayımı çekicez inşallahhhhh ay hepimizin inşallahhhh hepimiz kurtuluruz bu vaji belasından inşallahhhh::13::13::13::13:

kelebek kızzzzz şimdiden halay çekip yorulmaaa benim halayımı çekicez inşallahhhhh ay hepimizin inşallahhhh hepimiz kurtuluruz bu vaji belasından inşallahhhh::13::13::13::13:

ayyy beni hoplatıp zıplatmayın ayooool fasulyeme zeval gelmesin daha benim halayımı çekcez haftaya kırmızıyı görüp fosssssssssssssss diye sönmessem tabiiii

sıradaki parça tarkandan acımayacakkkk ondan sonrada sıladan acısada öldürmeezzzzzz

arkadaşlar siteye gireli 1 hafa oluyo neredeyse beni o kadar motive ettiniz ki anlatamam...keşke daha önce girmiş olsaydım şimdiye kadar bunla uğraşmak zorunda kalmazdım eminin. gün geçtikçe insan erteliyor erteleye erteleye koskoca 7 ay geçti. 1 ay daha geçmeden bitireceğim bu işi tabii sizin desteklerinizle

ayyy ayyy hoppidi hoppidi :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kıssss durrr hoplamaaa düşürcen bebişini Allah korusunnn inşallah regl olmassınn ama olursanda hayırlısı bi dahaki aya inşallahhhh amaaa benim içime doğduuu yaww inşallah yanılmam hamilesindir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

istemek başarmanın yarısıdır tatlımm benim :92::92::92::92:

haaa şöyleeee kısssssssssss bende ilk buraya geldimde aynı senin gbiydim keşke daha önceden gelseydim dedimmm buraya devamlı girersen eminim atlatırsınnnn ...bırak ulusoya metroya gitmeyiiiiii biz senin ulusoyun haydar dümenin oluruz yafyummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…